dcp100168 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 O societate a Primăriei, dizolvată şi lichidată de Consiliul Local În urma acumulării datoriilor, una dintre societăţile Primăriei, Construcţii şi Reparaţii S.A, cu obiect principal de activitate lucrări de clădiri şi lucrări de geniu civil, a fost dizolvată şi lichidată de Consiliul Local, transmite corespondentul Amos News. Potrivit primarului municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, cei 70 de angajaţi ai societăţii vor fi preluaţi de Ecosal, iar cei şase angajaţi TESA vor fi absorbiţi în Primărie. „În 2000 când am venit în Primărie societatea era în faliment şi m-am ambiţionat să o ţin în viaţă. Am reuşit până în 2004, mai mult nu am reuşit. Societatea are multe datorii, dar vom reuşi să le plătim eşalonat. Cei 70 de angajaţi vor fi preluaţi de Ecosal, iar cei şase angajaţi TESA vor fi absorbiţi în Primărie”, a explicat Dumitru Nicolae. Prin raportul privind situaţia patrimonială a societăţii de către Consiliul de Administraţie al SC Construcţii şi Reparaţii S.A, s-a constatat că în urma unor pierderi, stabilite prin situaţiile financiare aprobate conform legii, activul net al societăţii, determinat ca diferenţă dintre totalul activelor şi totalul datoriilor acesteia, s-a diminuat cu mul mai mult de jumătate din valoarea capitatului social subscris.
Recommended Posts