Jump to content

Suporterii gălăţeni vor protesta împotriva autorităţilor


Recommended Posts

Posted

Suporterii gălăţeni pregătesc un protest împotriva autorităţilor locale!

Suporterii gălăţeni s-au săturat! Fanii vor organiza un miting de protest, după modelul ultraşilor din Giuleşti, împotriva lipsei de implicare a autorităţilor locale. `Sidexplozia` vrea ca Primăria şi Consiliul Local Galati să ia atitudine şi să ajute echipele care reprezintă oraşul la diferite sporturi. "Amintim faptul că echipa numărul unu a Galaţiului, Oţelul, este una din puţinele din prima ligă de fotbal care nu este sprijinită de Primărie, că CSU Metal Galaţi, campioana en-titre la volei feminin, a fost nevoită să evolueze în exil, la Bucureşti, în meciurile din Liga Campionilor, ca urmare a faptului că oraşul nostru nu deţine o sală de sport care să se ridice la un nivel acceptabil pentru organizarea de meciuri internationale", se arată în comunicatul suporterilor gălăţeni.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... le-3861107

Posted

„Sportul moare, primarul doarme!”

Suporterii Oţelului ies în stradă!

Despre un eventual miting al iubitorilor de sport din Galaţi se vorbeşte de aproape două săptămâni, membrii galeriei din Peluza Sud a Stadionului „Oţelul” fiind cei care au luat taurul de coarne. Pentru a ieşi pe stradă fără să fie fugăriţi de forţele de ordine, „ultraşii” aveau nevoie de autorizaţie din partea Primăriei şi, după câteva zile de parlamentări, au pus mâna pe mult-doritul document. „Gata, mitingul a fost aprobat! Putem protesta vizavi de indiferenţa autorităţilor!”, au exclamat promotorii acestui eveniment pe site-ul www.dunareabatrana.com, revista suporterilor „oţelari”. Mişcarea, absolut justificată de vreme ce autorităţile locale au fobia sportului (nu există nicio bază sportivă de Doamne-ajută în Galaţi!), va avea loc sâmbătă, 21 februarie, de la ora 16.00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. „La acest miting sunt aşteptaţi toţi gălăţenii cărora moartea sportului gălăţean nu le provoacă sentimente de indiferenţă. Implică-te, arată că îţi pasă!”, a ţinut să precizeze Leonard Gâbu, unul dintre iniţiatori. Marşul de protest, intitulat „Sportul moare, primarul doarme!”, se va finaliza la Monumentul Eroilor (vizavi de Prefectură), manifestanţii fiind obligaţi să se desfăşoare exclusiv pe trotuar.

http://www.viata-libera.ro/articol-Supo ... ada_2.html

Posted
Suporterii gălăţeni pregătesc un protest împotriva autorităţilor locale!

Suporterii gălăţeni s-au săturat! Fanii vor organiza un miting de protest, după modelul ultraşilor din Giuleşti, împotriva lipsei de implicare a autorităţilor locale. `Sidexplozia` vrea ca Primăria şi Consiliul Local Galati să ia atitudine şi să ajute echipele care reprezintă oraşul la diferite sporturi. "Amintim faptul că echipa numărul unu a Galaţiului, Oţelul, este una din puţinele din prima ligă de fotbal care nu este sprijinită de Primărie, că CSU Metal Galaţi, campioana en-titre la volei feminin, a fost nevoită să evolueze în exil, la Bucureşti, în meciurile din Liga Campionilor, ca urmare a faptului că oraşul nostru nu deţine o sală de sport care să se ridice la un nivel acceptabil pentru organizarea de meciuri internationale", se arată în comunicatul suporterilor gălăţeni.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... le-3861107

cine a facut articolul asta este prost informat. sidexplozia nu organizeaza nimic.sidexplozia este o mana de batrani care iau bani de la club.adevaratii suporteri sunt cei de la tabela de la sud si ei organizeaza mitingul. www.dunareabatrana.com

Posted

Iubitorii sportului gălăţean protestează

Nemulţumiţi de faptul că Primăria nu acordă suficienţi bani sportului gălăţean, suporterii diferitelor echipe de club din Galaţi vor organiza, sâmbătă, un protest, sub deviza "Sportul moare/Primarul doarme". Primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae, a autorizat deja marşul, susţinând totodată că acesta are conotaţii politice. Marşul suporterilor gălăţeni va începe sâmbătă, la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi se va opri şi în faţa Prefecturii Galaţi.

Dumitru Nicolae, primarul Galaţiului, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a autorizat deja acest protest, deşi este convins că în spatele acestuia se ascund motivaţii politice. "Eu nu mă opun unor astfel de situaţii. Singura treabă e ca cei care fac marşul să ştie adevărul. S-a solicitat un marş care se va opri în faţa Prefecturii. E organizat de trei domni care şi răspund de ordine. Ce e neplăcut e că urmează după un meci de fotbal şi lumea e încinsă atunci. Nu mă deranjează acest marş. Dacă credeţi că nu-i dau conotaţii politice, vă înşelaţi. Ştiu cine îl păstoreşte, dar nu e treaba mea", a declarat Dumitru Nicolae, edilul-şef al Galaţiului.

De asemenea, Nicolae a ţinut să menţioneze că s-au alocat bani de la Primărie pentru cluburile sportive din oraş şi că, pe deasupra, se mai finanţează şi cheltuielile de întreţinere pentru unele dintre ele, precum şi antrenarea la aceste cluburi, a unor diferite categorii de sportivi. Totodată, edilul-şef al urbei a mai precizat că pune accent pe promovarea tinerelor talente şi că întotdeauna a susţinut sportul, inclusiv fotbalul, gălăţean. "La ora actuală, pentru anul 2008, Primăria a dat pentru sport 14,7 miliarde de lei vechi, prin distribuirea banilor de către Comisia 4. La Fotbal Club Politehnica s-au dat 3 miliarde, la Fotbal Club Municipal Dunărea, 3,5 miliarde. După aia au dat aşa: Clubul Sportiv Universitar, Clubul de Tenis ICMSG, Clubul Sportiv United, Clubul Sportiv ICMSG, Direcţia Judeţeană pentru Sport, 160 de milioane, Clubul Sportiv Dacia, 300 de milioane, Clubul Sportiv de Karate, 400 de milioane, Clubul Sportiv Pheonix, 400 de milioane, Clubul Sportiv Municipal Dunărea, 1,6 miliarde, Clubul Sportiv Voinţa, 400 de milioane, Clubul Sportiv Fantezia, 100 de milioane, Handbal Club Oţelul, 500 de milioane, Asociaţia Judeţeană de Atletism, 100 de milioane şi, bineînţeles, Fotbal Club Oţelul S.A, 200 de milioane. Faţă de aceste sume, Primăria mai finanţează cheltuielile de funcţionare la Stadionul Dunărea, 3,2 miliarde de lei, la Patinoar, 6,2 miliarde. Deci, în total, Primăria a dat 24,1 miliarde de lei pentru cluburile sportive", a spus Dumitru Nicolae, primarul Galaţiului.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=9

Posted

Miting pentru salvarea sportului galatean

Sambata, 21 februarie, ora 16.00, fanii sportului galatean vor organiza un miting pentru sustinerea activitatilor de performanta din orasul de la Malul Dunarii. Satui de indolenta primarului municipiului Galati, Dumitru Nicolae, care a reusit contraperformanta de a alunga echipele din oras, cel mai elocvent exemplu fiind al formatiei de volei feminin CSU Metal, fanii galateni s-au decis sa protesteze.

Daca CSU Metal a fost nevoita ca in meciurile de Liga Campionilor sa evolueze la Bucuresti, nu stau mai bine nici Handbal Club Otelul si Fotbal Club Otelul. Echipa de handbal evolueaza in sferturile Cupei Cupelor si va primi replica formatiei Larvik, in Sala Siderurgistul, sala care cu greu a intrunit conditiile necesare validarii de catre forul european, si care nu poate gazdui nici macar 1.000 de spectatori.

FC Otelul are mari sanse ca din retur sa evolueze cu portile inchise. Datorita neprimirii avizelor necesare de la municipalitate, diriguitorii clubului galatean s-au gasit in imposibilitatea de a monta sistemul de turnicheti.

In aceste conditii, trei dintre varfurile de lance ale sportului galatean au fost mai mult decat pribegite de oficialitatile galatene.

Insa, primarul Galatiului nu s-a oprit doar la a ucide performanta. Putinii bani care au fost virati catre sport, au mai fost directionati si pe cu totul alte criterii decat cele normale. Intr-un tabel primit de la Primaria Galati, se poate observa ca principalele beneficiare ai banilor publici, au fost doua echipe de fotbal din Liga a II-a, respectiv, Liga a III-a. Asa se face ca FC Politehnica Galati - care se zbate in mediocritatea ligii a treia - a fost inzestrata cu 320.000 lei, din care a incasat 245.000 lei. FCM Dunarea (Liga a II-a) se poate considera mai putin norocoasa. Desi i-au fost atribuiti 350.000 lei a incasat doar 100.000 lei. La polul opus, FC Otelul - echipa ce activeaza in primul esalon - ar fi urmat sa primeasca pe 2008, suma de 200.000 lei, dar nu a vazut nici un ban. HC Otelul Galati - locul trei in Liga Nationala (sezonul 2007-2008) - a incasat 50.000 lei, atat cat a si avut promisi. CSU Metal Galati - dubla campioana a Romaniei - nici macar nu s-a aflat in vederile primarului Dumitru Nicolae, acesta considerand ca o astfel de echipa nu merita premiata.

Astfel, mitingul fanilor este unul mai mult decat necesar, organizatorii contand pe un numar cat mai mare de galateni. Important de precizat, manifestarea se va tine in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati.

http://www.sport365.ro/Miting_pentru_sa ... 87611.html

2_a9367f58b4b38005ab2ae1f7161e3690_thumb

Posted

Protest al susţinătorilor sportului, în mijlocul ruinelor Sălii Sporturilor din Galaţi

Un grup de tineri care s-au declarat susţinători ai sportului gălăţean a organizat, joi, o conferinţă de presă, în mijlocul ruinelor Sălii Sporturilor din Galaţi, reclamând neimplicarea autorităţilor în activităţile sportive, tinerii anunţând că sâmbătă, vor organiza şi un marş de protest. "Încercăm să atragem atenţia autorităţilor locale asupra faptului că sportul gălăţean este la un pas de moarte. Singurul club de fotbal din Galaţi aflat în prima ligă nu primeşte nici un suport din partea primăriei. Echipa de volei feminin cu care ne mândrim pentru că joacă în Liga Campionilor, dar şi echipa de handbal feminin din oraşul nostru joacă în competiţiile internaţionale la 300 de kilometri distanţă faţă de oraş, pentru că aici nu există o sală a sporturilor. Nu este admisibil să se întâmple acest lucru", a declarat Valentin Comănescu, unul dintre iniţiatorii acţiunii de protest.

Suporterii au mai anunţat în conferinţa de presă că urmează ca sâmbătă, 21 februarie, să organizeze un marş de protest pe cele mai importante străzi din municipiul Galaţi. "Ignoranţa autorităţilor locale ne-a determinat să organizăm o acţiune de protest, un marş pentru susţinerea sportului gălăţean. Ce dovadă mai clară a acestei ignoranţe a autorităţilor fapt poate fi decât aceea că ne aflăm acum în Sala Sporturilor, care este de fapt o ruină şi pe care autorităţile locale au promis că o vor reabilita încă de acum opt ani? De atunci şi până acum nu s-a întâmplat nimic. Sperăm ca la acest protest să ia parte toţi acei care sunt de aceeaşi părere şi care vor ca şi gălăţenii să se poată bucura de performanţele sportivilor lor", a spus Leonard Gâbu, profesor de limba română, organizator al marşului de protest. Acesta a completat cu faptul că "în această acţiune nu sunt implicaţi nici factori politici, nici conducători ai cluburilor sportive, deşi acest lucru s-a vehiculat în ultima vreme pentru discreditarea acestei acţiuni".

Sala Sporturilor în care a fost organizată conferinţa de presă a suporterilor a fost construită în anul 1973 şi a găzduit competiţii sportive şi spectacole până în anul 2001. Edificiul, aflat pe atunci în administrarea Ministerului Sporturilor, a fost închis pentru reparaţii ce aveau termenul de finalizare de doi ani. Lipsa banilor, dar şi transferul acestei construcţii în administrarea Primăriei Galaţi au făcut ca reparaţiile să se oprească la scurt timp după ce au demarat.

Posted

Marş de protest al suporterilor gălăţeni

Suporterii mai multor echipe din Galaţi vor participa, sâmbătă, de la ora 16.00, la un marş de protest prin care vor să sensibilizeze autorităţile locale cu privire la soarta sportului din acest oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sportul moare, primarul doarme", este mesajul pe care fanii vor să-l transmită autorităţilor din Galaţi. Galaţiul este unul dintre puţinele oraşe importante din România care nu au o sală de sport sau un bazin. Pentru a-şi anunţa intenţiile, fanii au ales ca loc de întâlnire cu presa Sala Sporturilor, acum doar o ruină. "Nu ştim dacă vom reuşi să sensibilizăm autorităţile locale, dar măcar tragem un semnal de alarmă în ceea ce priveşte sportul gălăţean. Sperăm ca toată ţara să vadă delăsarea autorităţilor faţă de sport", a declarat Valentin Comănescu, unul dintre iniţiatorii protestului. Suporterii sunt indignaţi de faptul că formaţiile reprezentative ale oraşului Galaţi au mari probleme în a-şi disputa meciurile de pe teren propriu. Calificată în sferturile de finală ale Cupei Cupelor la handbal, Oţelul a primit cu greu acceptul de a juca in Sala Siderurgistul. Nici fotbalul nu stă mai bine, din cauza lipsei nocturnei si a turnicheţilor, Oţelul riscând să joace fără spectatori sau într-un alt oraş. La volei, CSU Metal şi-a jucat meciurile din Liga Campionilor la Bucureşti. Marşul suporterilor gălăţeni va începe sâmbătă, la ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi se va opri în faţa Prefecturii.

Posted

iata cum vad eu situatia: dv. stiti ce fel de soc comerciala e cea care guverneaza echipa? este o SA ai caror actionari sunt bors si inca vreo 4 fiecare cu 19.2% din actiuni. raman 4% actiuni care probabil le detine m.stan. stii care e problema? anume ca SAul este de tip inchis adica actiunile nu pot fi vandute tertilor ci numai intre ei, actionarii. acum, sa zicem ca cinava are 1 miliard de euro si vrea sa investeasca la echipa. ok, dar sub ce forma sa dea banii? are 2 metode: 1. sub forma de sponsorizare si 2. cu contract de publicitate. in ambele cazuri nu trage foloase decat acelea de reclama, renume, publicitate. cine trage foloase banesti? actionarii!! adica el da bani si bors&company isi umfla buzunarele din dividente si alte matrapazlacuri financiare. sa nu-mi spuneti mie ca v-ar conveni asa ceva. bineinteles, exista si o a 3-a varianta: sa devii proprietarul clubului,dar clubul este al unei soc. comerciale pe actiuni. deci tre’ sa cumperi actiunile. pai cum sa cumperi actiunile daca SAul este de tip “inchis”?

intr-un fel ii dau dreptate primarului, dar sustin actiunea galatenilor de maine. acest senil nu a facut nimic pt oras. am ramas in urma cu 8 ani fata de alte orase din tara. si vom mai ramane cu inca 4 ani in urma. :(

Posted
iata cum vad eu situatia: dv. stiti ce fel de soc comerciala e cea care guverneaza echipa? este o SA ai caror actionari sunt bors si inca vreo 4 fiecare cu 19.2% din actiuni. raman 4% actiuni care probabil le detine m.stan. stii care e problema? anume ca SAul este de tip inchis adica actiunile nu pot fi vandute tertilor ci numai intre ei, actionarii. acum, sa zicem ca cinava are 1 miliard de euro si vrea sa investeasca la echipa. ok, dar sub ce forma sa dea banii? are 2 metode: 1. sub forma de sponsorizare si 2. cu contract de publicitate. in ambele cazuri nu trage foloase decat acelea de reclama, renume, publicitate. cine trage foloase banesti? actionarii!! adica el da bani si bors&company isi umfla buzunarele din dividente si alte matrapazlacuri financiare. sa nu-mi spuneti mie ca v-ar conveni asa ceva. bineinteles, exista si o a 3-a varianta: sa devii proprietarul clubului,dar clubul este al unei soc. comerciale pe actiuni. deci tre’ sa cumperi actiunile. pai cum sa cumperi actiunile daca SAul este de tip “inchis”?

intr-un fel ii dau dreptate primarului, dar sustin actiunea galatenilor de maine. acest senil nu a facut nimic pt oras. am ramas in urma cu 8 ani fata de alte orase din tara. si vom mai ramane cu inca 4 ani in urma.

Adevarat.

Posted

Cum (nu) susţine Primăria sportul gălăţean

* Sportul din Galaţi nu este chiar atât de fericit precum crede primarul * Lista cluburilor susţinute financiar conţine multe aspecte discutabile * O echipă de fotbal în sală este mai bine văzută decât una de handbal care joacă în cupele europene * Un club de dans sportiv are prioritate în faţa singurei echipe campioane naţionale din acest oraş şi participante în Liga Campionilor *

Cluburile aflate pe lista Primăriei

1. CS Universitatea – subvenţionat de Universitatea „Dunărea de Jos”;

2. Clubul de Tenis ICMRS şi CS ICMRS (popice şi tenis de masă) – funcţionează pe lângă societatea de construcţii şi amenajări cu acelaşi nume;

3. CS United – club privat, susţinut de un concesionar auto (Belvedere Motors);

4. FC Politehnica – club privat, aparţine fostului consilier judeţean Radu Cosca, proprietarul unei firme de construcţii;

5. CS Dacia – club privat condus de profesorul de tenis Mircea Basarab;

6. FCM Dunărea – este considerată echipa de fotbal a municipiului, dar este sprijinită şi de oamenii de afaceri Ninel Comşa şi Gelu Radu;

7. CS Karate Club – club privat condus de Nicu Mărăndici, proprietar şi al unei firme de pază (International Protect Security);

8. CS Phoenix – unitate particulară de baschet, manageriată de prof. Florin Nini;

9. CSM Dunărea – club municipal axat pe mai multe discipline sportive (hochei, patinaj, atletism, tenis, lupte);

10. CS Voinţa – asociaţie de tenis de masă şi popice, care trăieşte doar din banii primiţi de la Primărie şi Direcţia pentru Sport;

11. CS Fantezia – club privat condus de Marian Adam, fost militar de carieră;

12. HC Oţelul – club privat sponsorizat de ArcelorMittal;

13. FC Oţelul – club privat sponsorizat de ArcelorMittal.

Direcţia pentru Sport, considerată club sportiv!

Lista „banilor pentru sport” cu care primarul Dumitru Nicolae a ieşit zilele trecute în faţa presei – simţea nevoia să le dea o replică celor care astăzi vor protesta pe străzi! – este mai mult decât controversată, pe alocuri aproape amuzantă. Dacă vrei să faci haz de necaz.

Cele şaisprezece cluburi aşa-zis susţinute în 2008 de municipalitate (în opis sunt menţionate, printre altele, Direcţia pentru Sport şi Asociaţia Judeţeană de Atletism, care numai cluburi nu pot fi numite) nu sunt nici măcar paisprezece pentru că gruparea de fotbal Oţelul este trecută doar cu numele. E pe listă, are de primit – aşa se spune în popor! Deci cei patru evanghelişti erau trei, Luca şi Matei…

Iar cei 1.470.000 de lei acordaţi sportului dunărean, nici măcar unu la sută din bugetul local, sunt în realitate, nici jumătate, abia 613.999 de lei, conform documentului pus la dispoziţia mass-media de către primar. Alţi 856.000 de lei sunt trecuţi la „rest de plată”.

Cupa Cupelor, competiţie care nu contează

Poate părea incredibil, dar nu există niciun criteriu care să fi condus la cuantumul finanţării cluburilor sportive din oraşul nostru. Performanţa, principiu de bază în orice stat civilizat, este eludată de vreme ce unei echipe de fotbal care activează în Liga a III-a, FC Politehnica, îi sunt alocate 320.000 de lei, iar formaţiei din primul eşalon, FC Oţelul, numai 200.000.

Şi discrepanţele nu se termină aici: echipa feminină de handbal Oţelul, recent calificată în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, a încasat 50.000 de lei, cu 20.000 mai puţin şi decât CS United, formaţie de futsal (fotbal în sală)!

Nici măcar numărul angajaţilor n-a fost luat în calcul, Clubul Sportiv Municipal Dunărea, care numai la secţia de atletism numără 50 de sportivi, fiind trecut „la caiet” cu 160.000 de lei. Să fie contat ordinea alfabetică?

Liga Campionilor? Nici atât!

Ce spuneţi de faptul că în grija autorităţilor se află Clubul Fantezia, profilat pe dans sportiv, dar nu şi CSU Metal, dublă campioană naţională la volei feminin şi participantă în Liga Campionilor, întrecere pe care a fost nevoită s-o abordeze dintr-o sală bucureşteană, pentru că la Galaţi nu există una la standarde europene?

Nimeni nu poate contesta munca dansatorilor sportivi, la rândul lor laureaţi, dar bate la ochi faptul că singura campioană a Galaţiului la nivel de echipe nu este trecută nici pe verso. Nici măcar pomenită verbal!

În schimb, organizaţiilor Karate Club, Clubul de Tenis ICMRSG şi Voinţa – tot respectul pentru activitatea lor! – li s-au cuvenit câte 40.000 de lei.

Timişoara dă 9 milioane numai la fotbal

Cea mai mare felie de tort pe 2008 i-a revenit grupării FCM Dunărea, echipă de fotbal de Liga a II-a (350.000 de lei), iar mai vechea scuză a primarului, cum că nu este dispus să cheltuiască bani cu grupările private (ex. Oţelul, CSU Metal etc.), nu are deloc acoperire.

United, Politehnica, Dacia (club de tenis de câmp), Karate Club, Phoenix şi Fantezia sunt toate particulare, dar nu numai ele merită atenţia banului public, dacă asta se poate numi atenţie.

„Viaţa liberă” a intrat în posesia unui contract de asociere între Consiliul Local Timişoara şi Primăria oraşului de pe Bega cu formaţia de fotbal Politehnica, club care are în spate şi puternicul concern Balkan Petroleum. Conform acestui document (vezi facsimil), echipa bănăţeană cheltuieşte anual 9 milioane de lei, în timp ce Galaţiul, pentru mai multe cluburi (n-am spus toate), oferă aproape un milion şi jumătate!

„Promovaţi imaginea municipiului!”

Ştiţi care paragraf din contractul Timişoarei impresionează cel mai mult? Cel în care se spune că, pentru aceşti bani, formaţia de Liga I are „obligaţia de a promova imaginea municipiului”. Dacă în localitatea din vestul ţării autorităţile au plătit pentru acest serviciu, cele din Galaţi au rămas datoare cu vârf şi îndesat.

Vorba acelui suporter care stă în fruntea mitingului pentru sport de astăzi: „Dacă n-ar fi reprezentat de sportivi foarte buni, Galaţiul ar apărea la televizor numai atunci când s-ar întâmpla vreo nenorocire!” Ce ne-am face dacă ar dispărea şi „nebunii” care pot strânge mii de oameni la final de săptămână?

http://www.viata-libera.ro/articol-Cum_ ... ean_2.html

Posted

1.000 de suporteri au protestat la Galaţi faţă de indiferenţa autorităţilor locale pentru sport

Aproximativ 1.000 de persoane au participat, astăzi, la Galaţi, la un miting împotriva indiferenţei autorităţilor locale faţă de sportul gălăţean, scandând în nenumărate rânduri împotriva primarului Dumitru Nicolae, transmite NewsIn. Participanţii la acţiunea de protest au plecat din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi au încheiat marşul în faţa Prefecturii, fiind scandate mai multe lozinci împotriva autorităţilor, majoritatea împotriva primarului Nicolae, pe care îl acuză de indiferenţă. Printre cei prezenţi s-au numărat şi oficiali ai cluburilor sportive din Galaţi. Fanii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că municipiul Galaţi nu are în acest moment o sală polivalentă, un bazin de înot sau o pistă de atletism. Protestanţii au avut o discuţie cu prefectul Claudiu Brânzan, proaspăt numit în funcţie, care i-a asigurat de tot sprijinul său. "Îmi pare rău de situaţia în care a ajuns sportul gălăţean. Ca fost practicant al sportului, sunt hotărât să schimb situaţia din oraş", a afirmat acesta.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/1-00 ... sport.html

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.