Jump to content

Unde faceţi sport în Galaţi?

Recommended Posts

Posted
Postby gabrielB on Thu Feb 05, 2009 11:38 am

Se poate sa adaugam un topic in care sa se faca o co-notarea/evaluare a cluburilor/ bazelor private/publice de sport la galati(municipiu/judet) fitness, jujitsu, dans, karate, tir, inot, judo, etc) la galati, unde userii sa faca recomandari/ critici ale acelei baze/club sportiv...dar nu numai profesionist... ci si pentru amatori...si aici ma refer...si la cluburile mici de cartier/ de apartament/basca de la subsol, cu conditiile de sport, dus, sauna, preturi, admosfera, eventual si categoria de participanti (fete, baieti, adulti, copii, pensionari)...

va multumesc

Done. Aşteptăm impesiile...

Posted

Pai.. fotbal, in aer liber (cand e vremea potrivita) la Olimpic House, iar tenis la Clubul Sportiv Vointa. Pe-acolo imi fac veacul cand am chef de ceva miscare.

Posted

fotbal... pe timp de iarna la "balon" (lic.Dunarea) si pe la salile de sport de la scoli, cand e liber, iar pe timp de vara unde gasim teren liber: Ambasador, gara, lic.dunarea, olimpic house. O ora de fotbal e intre 70 si 100 de lei.

tenis de camp... am jucat numai la Puskin, cand era liber. Voiam de mult sa intreb unde putem inchiria sala sau teren (adica pe unde mai gasim locuri) si ce preturi sunt... la ICMRSG, Vointa si pe unde mai stiti voi.

ping-pong... la Casa Sindicatelor... vrem sa cautam si alte sali, dar pana acum n-am gasit nimic... daca cineva poate da detalii raman recunoscator.

Posted
in 19 este bazin de inot
Unde mai exact, ca eu n-am auzit... Auzisem (dar n-am vazut!) ca s-ar fi deschis bazinul de la Club Vointa, de pe Saturn si se poate merge din primavara pana in toamna pentru ca nu terminasera instalatia de incalzire centrala...
Posted
Zuzyk wrote:

in 19 este bazin de inotUnde mai exact, ca eu n-am auzit... Auzisem (dar n-am vazut!) ca s-ar fi deschis bazinul de la Club Vointa, de pe Saturn si se poate merge din primavara pana in toamna pentru ca nu terminasera instalatia de incalzire centrala...

Si pe mine ma intereseaza unde e exact bazinul asta...

In rest... alergat si role pe faleza...

Putem adauga in topic si intrebarea despre locuri de practicat sport pentru copii?

Fiica-mea la 5 ani e tot timpul cu cheita intoarsa si nu mai fac fatza... :))

Posted

la Club Vointa(nu-i in 19 :">), tiglina alaturi de benzinaria petrom.

Au si sala...etc

Acum e in reparatii :d dar se poate la sala sa intrati.

Posted
La sala la Ivascu cumva ? Langa TV Galati ???

Da, cristiano, acolo. Si tot acolo au si mese de ping-pong, tomcat. A, si un alt loc dragut cu mese de ping-pong, este si pe George Cosbuc, aproape de strada Tecuci, undeva pe dreapta cum mergi spre bariera, dar imi scapa acum numele locului si nu stiu sa zic un reper exact. O sa ma intereses si o sa te anunt.

Posted

Si tot acolo au si mese de ping-pong, tomcat. A, si un alt loc dragut cu mese de ping-pong, este si pe George Cosbuc, aproape de strada Tecuci, undeva pe dreapta cum mergi spre bariera, dar imi scapa acum numele locului si nu stiu sa zic un reper exact. O sa ma intereses si o sa te anunt.

Danke ;)

am rugamintea sa-mi dati detalii si despre terenuri sau sali de tenis de camp si ce preturi sunt. mersi!

Posted

Tomcat, am inteles ca pe Cosbuc vis-a-vis de spalatoria Berin e locul cu mesele de ping pong; si se urca pe o scara exterioara la primul etaj.

La tenis de camp pretul era de 15 RON ora (daca tin eu bine minte) la Vointa. Dar de sala interioara pentru tenis de camp, n-am auzit in Galati.

Posted
Dar de sala interioara pentru tenis de camp, n-am auzit in Galati.

Exista! În vale, la Gradina Publică, sunt doua terenuri în sala, ale clubului Dunarea, iar la Turnul TV alte doua ale ICMRS. Din cate stiu, cand nu sunt competitii, se pot inchiria.

• 3 weeks later...
Posted

is curios vreo sala de gimnastica acrobatica exista in galati exista

in schimb ma lasa rece de ce inca este interzis plimbatul cu bicicleta prin parcurile din galati domnu primar nu a facut nimic pentru asta si ma intreb de ce se mai vand biciclete daca nu ai unde sa te plimbi evident pe strazi este voie dar se poate numi plimbare la cat de mult trafic e ai sansa sa fi calcat de masini in curand daca nu se face ceva o sa interzica si alte activitati sportive

Posted

Poftim unde sa faceti sport in Galati:

Sala Sporturilor care arata ca dupa bombardament. Cati ani au trecut de cand e inchisa ??? Aproape 10 ani. A facut ceva primarul la ea ? NIMIC

salasporturilor20090219.jpg

Va invit sa faceti atletism pe "pista de atletism" a stadionului Dunarea

stadionuldunarea2009021.jpg

Sau sa dati cu stangu-n dreptu pe terenul de antrenament al celor de la Dunarea. De cand promite mosul ca doteaza la standarde europene stadionul Dunarea ??? De cand e primar...

stadionuldunarea2009021.jpg

Priviti ce "frumos" arata Bazinul Olimpic, am auzit ca i-au pus cei de la primaria Galati, oameni foarte competenti de altfel, incalzire...

bazinulolimpic200902191.jpg

bazinulolimpic200902191.jpg

Si priviti si Baia Comunala... Cand facem un FM acolo ???

baiacomunala20090219163.jpg

baiacomunala20090219142.jpg

Deci despre ce discutam ?? despre 0 lei investite in sport. Si mai vrem sa facem si sport ?? Lasa ca ne sta mai bine cu tigara in gura, cu coca in mana dreapta si berea in mana stanga, si poate si cu cateva produse de la magazinul ala cu "droguri legale".

Posted

brava frate...pozele astea trebuie sa apara in ziarele centrale nu numai la galati...fa niste poze si la arena de box, dar la aceea care se voia construita in fata...in domneasca,,,langa comisariat,,,mai recent dom nicu (primaru), a zis ca darama si face parcare... si acolo s-au cheltuit miliarde deja...(bani de la sport din cate stiu nu de la primarie) :(

• 3 weeks later...
Posted
Poftim unde sa faceti sport in Galati:

Sala Sporturilor care arata ca dupa bombardament. Cati ani au trecut de cand e inchisa ??? Aproape 10 ani. A facut ceva primarul la ea ? NIMIC

Va invit sa faceti atletism pe "pista de atletism" a stadionului Dunarea

Sau sa dati cu stangu-n dreptu pe terenul de antrenament al celor de la Dunarea. De cand promite mosul ca doteaza la standarde europene stadionul Dunarea ??? De cand e primar...

Priviti ce "frumos" arata Bazinul Olimpic, am auzit ca i-au pus cei de la primaria Galati, oameni foarte competenti de altfel, incalzire...

Si priviti si Baia Comunala... Cand facem un FM acolo ???

Deci despre ce discutam ?? despre 0 lei investite in sport. Si mai vrem sa facem si sport ?? Lasa ca ne sta mai bine cu tigara in gura, cu coca in mana dreapta si berea in mana stanga, si poate si cu cateva produse de la magazinul ala cu "droguri legale".

Stop!!!

Admin

Te rog daca se poate astfel de replici sunt foarte bune...dar nu este locul lor aici...as vrea totusi sa fac sport...mie teama ca se pierde continutul topicului...lobby si politica se pot face in alte topicuri...

Multumesc si sper ca sunt si alti user de aceasi parere cu mine...

pe curand

Gabriel

Posted

Da Gabriele te invit pe stadionul Dunarea sa faci sport, pe pista de atletism.. Alea nu-s baze sportive (adica in fine, erau) sau ce vrei tu sa zici ?? Lasa ca-s bune astfel de comentarii si cu poze sa vada lumea ce primar nulitate avem...

Posted
Da Gabriele te invit pe stadionul Dunarea sa faci sport, pe pista de atletism.. Alea nu-s baze sportive (adica in fine, erau) sau ce vrei tu sa zici ?? Lasa ca-s bune astfel de comentarii si cu poze sa vada lumea ce primar nulitate avem...

Chiar n-are rost discuţia asta aici! Se poate face un alt topic pentru polemici, n-are rost să le invadam pe toate cu aceleaşi acuze (fondate, de altfel) la adresa prmarului. Ăsta ar fi indicat să rămân informativ, pentru cei care chiar vor să facă sport.

• 2 weeks later...
Posted

Pe fetita mea care are 6 ani o duc de un an si jumatate la dans sportiv,marti si joi de la 19-20,30 la sala de sport de la caminele studentesti putin mai in colo de statuie...E super,sunt vestiare,caldura,in sala e mocheta, sunt oglinzi..

Posted

Stadionul Dunarea ? Hai sa fim seriosi. Luni (06.04.09) pe la ora 17:45 am fost acolo impreuna cu cineva, echipati pentru jogging si s-au gasit niste maimutzoi de gardieni sa ne spuna ceva de genul :

"Daca ati venit pentru alergat, puteti sa mergeti acasa."

Noi : "De ce ?"

Ei : "Pentru ca e tarziu. Si oricum...aveti adeverinta de la primarie ?"

Noi : "Nu."

Ei : "Atunci mergeti si va scoateti adeverinta de la primarie si-abia apoi puteti sa veniti sa alergati aici."

Am ramas pur si simplu :shock: ! Sunt dezgustata...

• 2 weeks later...