Jump to content

"Salonul de iarnă" - vernisaj la Galeriile "Mantu"


dcp100168

Recommended Posts

„Salonul de iarnă” – vernisaj la Galeriile „Mantu”

Vineri, 6 februarie, începând cu ora 17,00, la Galeriile de artă „Nicolae Mantu” va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „Salon de iarnă”. Cei care vor trece pragul galeriilor de artă vor putea admira fotografii făcute de 40 de artişti consacraţi, dar şi de câţiva debutanţi (elevi de la Şcoala de Artă - clasa foto). Vor fi expuse peste 120 de fotografii alb-negru şi color, îmbinând mai multe stiluri fotografice. „Salonul de iarnă” este la a doua ediţie şi va fi deschis pentru publicul gălăţean timp de 10 zile.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2% ... %9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

Vernisaj

Fotografia, dragostea mea

* La Sala „Nicolae Mantu” a Galeriilor de Artă, 40 de membri ai Fotoclubului „Dunărea de Jos” expun, timp de o săptămână şi jumătate, peste 150 de lucrări *

Un eveniment aşteptat în lumea fotografilor gălăţeni, vernisajul expoziţiei Fotoclubului „Dunărea de Jos”, a reunit, vineri seara, la Galeriile de Artă, crema specialiştilor din domeniu. Nu au lipsit de la deschiderea festivă a expoziţiei artiştii plastici, caricaturiştii şi alţi iubitori ai obiectivului foto. O serie de artişti fotografi au reprezentat cu onoare şi Tecuciul. Iar Sala „Nicolae Mantu” a Galeriilor de Artă, unde, la un moment-dat, s-au împărţit diplome pentru participare şi s-au făcut proiecţii foto-video, a fost, cum de mult nu s-a mai întâmplat, de-a dreptul neîncăpătoare. Neîncăpător a părut şi spaţiul propriu-zis de expoziţie. La simpla vedere, a doua ediţie a „Salonului de iarnă” al membrilor fotoclubului condus de Nicolaie Sburlan se detaşează de cea anterioară prin oferta generoasă de pe simeze. Expun atât fotografi cu vechime care şi-au câştigat de mult un renume, cât şi tineri care aspiră la acest statut. Ilie Stan, Alexandru Gherbănescu, Nicolaie Sburlan, Valeriu Precupanu, Ştefan Andronache sunt deja fotografi consacraţi, după titulatura acordată chiar de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), ai cărei membri sunt. Este vorba de nu mai puţin de 150 de lucrări de toate genurile, color sau alb-negru, portrete, peisaje sau fotografie de reclamă. Lucrările mai pot fi văzute la Galaţi timp de o săptămână, după care vor ajunge în sala de expoziţie a sediului AAFR din Oradea.

http://www.viata-libera.ro/articol-Foto ... mea_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.