Jump to content

SC.Syntech service PC la domiciliu de proasta calitate


anubius

Recommended Posts

Sunt un om simplu care din intamplare in una din zilele trecute am avut nevoie de putin ajutor pentru a remedia o defectiune la un calculator....prin intermediul unui amic am aflat de o firma de service care acorda service la domiciliu (SC.Syntech din Mazepa 2 )...pana aici totul a fost ok. Am contactat firma care reprezinta doi baieti ei fiind si cei care se ocupa de service . dupa 3 ore de verificari sa-u dat batuti nereusind sa afle problema la pc-ul meu iar eu a trebuit sa iau unitatea in brate si sa ma duc la un magazin de specialitate , acolo ajuns am avut surpriza sa descopar ca " specialisti in calculatoare" mi-au rupt de pe placa de baza o piesa !!! Cea ce a urmat a fost o gramada de nervi ..negocieri..si in final au fost de acord sa mergem la un service PROFESIONIST din oras sa remedieze problema ..... pe bani lor desigur...!!!!!!!!!

Am deschis acest topic pentru a incerca sa anunt galateni asupra pericolului care il reprezinta aceasta firma SC.Syntech din Mazepa 2 si mai ales sa atrag atentia celor care vor mai apela la firme de service la domiciliu ... firme fantoma fara sedii si locatii...doar niste carti de vizita si nume deosebite ..menite sa prosteasca .....

Si eventual rog pe cei care au avut neplaceri cu aceasta firma sau alte firme asemanatoare sa procedeze la fel ca mine ...ca , galateni sa stie de ce sa se fereasca in viitor cand vor avea nevoie de un ajutor de specialitate. Eu personal le recomand sa se duca la o firma in oras care are sediu si oameni cu adevarat specializati.....

Link to comment
Share on other sites

Anubius, ii stiu pe baietii de la aceasta firma. Si mie aproape mi-au stricat calculatorul. Au contract cu firma unde lucreaza mama si mama ii trimitetea mereu pe acesti baieti la mine cand aveam probleme. Reparau una se strica alta. Si ultima oare aproape ca mi-l stricase de tot. Am apelat la un alt domn care mi l-a reparat si acum nu mai am probleme. Daca vrei sa iti spun numarul de telefon al acelui domn da-mi un MP.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.