Jump to content

Profesorii - fără tichete-cadou în 2009!


dcp100168

Recommended Posts

O nouă lovitură pentru profesorii:

Fără tichete cadou în 2009!

* Primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că anul acesta, dascălii gălăţeni nu vor mai primi tichetele-cadou. Asta, pentru că, spune primarul, cheltuielile din administraţie se vor reduce cu 20 la sută.

După ce anul trecut profesorii gălăţeni au ieşit de mai multe ori în stradă şi au pichetat sediul Prefecturii Galaţi, nemulţumiţi că nu li se dau tichetele cadou, anul acesta, susţine primarul Galaţiului, cadrele didactice nu vor mai primi deloc astfel de tichete. “Din cauza acestor tichete-cadou ale profesorilor am rămas cu datorii pe anul ăsta. Abia am reuşit să scap de ele. Uitaţi-vă bine ce zice Guvernul: anul acesta cheltuielile în administraţie se vor reduce cu 20 la sută. Şi la asta ar trebui să se uite toţi. Legea spune un singur lucru: că pentru toţi bugetarii se dau tichete cadou, şi sunt trei tichete cadou de un milion şi jumătate. La ora actuală, un salariat din combinat câştigă mai puţin decât unul din sănătate sau învăţământ. Dacă se vor da totuşi tichete cadou profesorilor, ar trebui să se dea la fel ca şi celorlalţi bugetari”, a declarat, ieri, primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae. O astfel de veste poate stârni o şi mai mare nemulţumire în rândul cadrelor didactice gălăţene, având în vedere faptul că aceştia deja ameninţă cu greva, după ce Guvernul a amânat creşterea salariilor din învăţământ.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.