milagros Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 As vrea sa stiu, din experienta voastra, sau din ce ati auzit, in care agentii poti avea incredere? :?: Ma refer doar la agentiile din Galati.
Mikka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Greu de spus. Nu cred ca exista vreo agentie care sa nu aibe "bube". Oricum, ar fi cele "clasice": Hobby Tour, Galtour, Montana. Nu e chiar o recomandare, dar de ani de zile lucreaza si nu cred ca ar fi rezistat daca ar fi avut prea multe probleme. Toate firmele din Galati lucreaza ca "subcontractori", asa ca nu te poti astepta la prea mari pachete sau la oferte nemaipomenit de inedite; totul e sa fie cinstiti si sa-ti spuna de la inceput care sunt avantajele si dezavantajele ofertei. Aaaa, si sa fie discreti.
silviudeep Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Perfect Tour- Casa Rosie (Mall), str Siderugistilor.
Desire Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 NU va recomand Agatur-ul. Am avut numai belele cu ei. Am fost plecata impreuna cu o foarte buna prietena intr-un circuit prin Europa. Pana in ultima zi a plecarii din ţară, nu primisem voucherele, numarul de telefon al ghidului, nimic, nimic. Indiferenta totala odata ce s-au vazut cu banii incasati. Ramasese stabilit ca ne vor suna ei si ne vor comunica toate datele. Dar de unde ?! A trebuit sa ne descurcam singure cand am ajuns in Bucuresti (de acolo s-a efectuat 'imbarcarea'), pentru ca in pliantul luat de la agentie era trecut un punct de intalnire, dar de fapt intalnirea NU era acolo. Cei de la agentie ne-au sunat...culmea, cand deja paraseam ţara prin vama Nadlac, ca sa ne intrebe daca am reusit sa ne gasim cu grupul. Jenibil !
mariav10 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 rudele mele calatoare se deplaseaza cu COLTRANS. :roll:
gabipuiu Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Am plecat de citeva ori cu Galtour si a fost ok.Prin Privex Travel o data si numai minciuni am descoperit pe tot parcursul circuitului.
Legumix Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 personal - cat pe ce sa ramanem in aeroportul otopeni (cand avionul pleca din baneasa) datorita Pibunniun coleg - a comandat (si a primit) cazare la hotel de 3 stele, pe litoralul romanesc...iar cand a ajuns la hata locului, era un hotel de 2 stele, cu dotari minime. cu Perfect Tour.
Recommended Posts