Jump to content

Care sunt agenţiile de turism de încredere din Galaţi?


milagros

Recommended Posts

Greu de spus. Nu cred ca exista vreo agentie care sa nu aibe "bube". Oricum, ar fi cele "clasice": Hobby Tour, Galtour, Montana. Nu e chiar o recomandare, dar de ani de zile lucreaza si nu cred ca ar fi rezistat daca ar fi avut prea multe probleme. Toate firmele din Galati lucreaza ca "subcontractori", asa ca nu te poti astepta la prea mari pachete sau la oferte nemaipomenit de inedite; totul e sa fie cinstiti si sa-ti spuna de la inceput care sunt avantajele si dezavantajele ofertei. Aaaa, si sa fie discreti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

NU va recomand Agatur-ul. Am avut numai belele cu ei. Am fost plecata impreuna cu o foarte buna prietena intr-un circuit prin Europa. Pana in ultima zi a plecarii din ţară, nu primisem voucherele, numarul de telefon al ghidului, nimic, nimic. Indiferenta totala odata ce s-au vazut cu banii incasati. Ramasese stabilit ca ne vor suna ei si ne vor comunica toate datele. Dar de unde ?! A trebuit sa ne descurcam singure cand am ajuns in Bucuresti (de acolo s-a efectuat 'imbarcarea'), pentru ca in pliantul luat de la agentie era trecut un punct de intalnire, dar de fapt intalnirea NU era acolo. Cei de la agentie ne-au sunat...culmea, cand deja paraseam ţara prin vama Nadlac, ca sa ne intrebe daca am reusit sa ne gasim cu grupul. Jenibil !

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

personal - cat pe ce sa ramanem in aeroportul otopeni (cand avionul pleca din baneasa) datorita Pibunni

un coleg - a comandat (si a primit) cazare la hotel de 3 stele, pe litoralul romanesc...iar cand a ajuns la hata locului, era un hotel de 2 stele, cu dotari minime. cu Perfect Tour.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.