Jump to content

Recommended Posts

Posted

18 ani alături de gălăţeni

Au trecut 18 ani? Dacă ar fi fost aşa, să vorbim între prieteni, puteam să spunem: "Ce vremuri...!" Nici o clipă, în toamna lui '91, când i-am cunoscut pe cei de la ”Imparţial”, Laurenţiu Gheorghiu, Gelu Ciorici, Marian Ganea, Eugen Neculiţă, Marian Badea, Ticu Ciubotaru, Sorin Ţiţei, Andrei Zanopol, Ion Zimbru, Ion Avram, nu am crezut că vom ajunge la ”majorat”, dar anii au trecut şi mai buni, şi mai puţin buni, noi am îmbătrânit în rele. La ceas aniversar, doresc să mulţumesc tuturor colaboratorilor mei de-a lungul timpului, care au fost, şi îi înşirui pe lângă cei menţionaţi mai sus, pe Costel Crângan, Adriana Tomaşevici, Marius Ţuca, Tudor Neacşu, Cosmin Buhuş şi Mariana Constandache. Nu o dată ne-am supărat şi apoi ne-am împăcat, mergând înainte, uneori în virtutea inerţiei. Am avut momente când am vrut să renunţ, am avut momente când am fost mândru ce ceea ce fac şi aştept momente care...Dumnezeu ştie. Trăiesc cu impresia că am făcut ceva bun, dar numai cititorii şi cei ce vor veni sunt în măsură să judece.

Lili Dediu - director general ”Imparţial”

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=14

• 1 year later...