Jump to content

Adolescentă în comă alcoolică


dcp100168

Recommended Posts

Adolescenta din Galati in coma alcoolica de Ziua Indragostitilor

Se pare ca Ziua Indragostitilor a fost una plina de ghinion pentru galatence. O femeie de numai 32 de ani a murit dupa ce a inghitit accidental clor in loc de vin, iar o tânara de numai 16 ani a petrecut noaptea de Valentine’s Day la Spitalul de Urgenta Galati, in coma alcoolica. Ana Maria, de 16 ani, a fost luata de o ambulanta din cartierul galatean Tiglina 1, sâmbata, in jurul orei 24. ”Tânara intrase deja in coma alcoolica, era o coma profunda, i s-au acordat primele ingrijiri, apoi a fost transportata catre Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean ”, a declarat directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, dr. Mihai Polinschi.

La câteva minute s-a primit un alt apel. Rudele unei femei de 32 de ani din localitatea galateana Piscu au cerut ajutor de urgenta deoarece femeia se simtea foarte rau si aproape ca nu mai respira. Numai ca la sosirea echipajului salvarii ea era deja moarta din pricina ingurgitarii unei cantitati mari de clor solutie. La mijloc nu pare a fi vorba totusi de sinucidere, ci de o intoxicatie accidentala. Cunoscutii femeii si-au amintit ca ea le-ar fi zis de dupa-amiaza ca a baut niste clor, accidental, dar nu se simtea atunci foarte rau. Câteva ore mai târziu insa, femeii i s-a facut rau si de-abia atunci rudele au chemat in ajutor Ambulanta. Din pacate, a fost insa mult prea târziu.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=129698

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.