Jump to content

Programul de audienţe la Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţului


dcp100168

Recommended Posts

Audienţe la Primărie

Cine ne ascultă şi când?

Primarul Dumitru Nicolae are săptămânal program de audienţe, în fiecare miercuri, începând de la ora 12.00. De asemenea, cei care doresc să îi transmită edilului şef informaţii o pot face la adresa de mail dnicolae@primaria.galati.ro.

Viceprimarul PNL Mircea Cristea are program de audienţe în fiecare marţi, de la ora 14.00, iar adresa sa de mail este cristea_m@primaria.galati.ro.

Cel de-al doilea viceprimar, Nicuşor Ciumacenco, are audienţe joi, de la ora 13,00 până la ora 15,00. Adresa sa de mail este nicu.ciumacenco@primaria.galati.ro.

Secretarul Consiliului Local, Grigore Matei, are program de audienţe în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-16.30.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Am vrut sa vizitez SUA. Obtinerea vizei, e o adevarata loterie. Nu au niciun criteriu obiectiv in selectarea admisilor si respinsilor. Ca sa ai un dosar cu sanse cat mai mari de reusita, trebuie sa anexezi cat mai multe documente, adeverinte, cursuri, stari faptice si emotionale:), absolut orice care sa le dovedeasca ca ai toate motivele sa te intorci inapoi in tara.

Astfel ca, je, ce se gandi...sa se duca in audienta la primar. In respectiva zi de miercuri, astept cumintica la rand, imbracata la patru ace, pe vremea ceea inca juna si neprihanita, pana sosi momentul.

Intru in sala, capul sus, nasu-n vant, toti consilierii in semicerc.Bineinteles, in mijlocul segementului de dreapta concava, domnul primar.

"Da, va ascult", zise cu vocea sa blanda ce numai el stie ce-i salasluieste sub..

Spun succint ca vreau sa vad America, ca sunt calatoare, si cu cat vad mai mult, cu atat pamantul mi se pare mai mic:), deci chestii minore. "Bun, bun, si eu cu ce va pot ajuta?"

"Domnul primar, in calitatea d-voastra de prim gospodar al orasului, sunteti garantul integritatii si seriozitatii mele. sunt cetateanul sub a carui obladuire edilica ma aflu:D Doresc, in acest sens, sa-mi dati o scrisoare de recomandare. Cine poate fi un garant mai bun decat d-voastra, in calitatea ce-o aveti?:d:D" ..ma rog, cuvintele fura ori mai diverse, dar sigur diferite:), nu le mai tin minte exact...

Au ramas tampiti...a ramas fara cuvinte..hehe;)

Viza am obtinut-o. Recomandarea mi-a sosit prin posta, cu confirmare de primire...destul de tarziu, dar ce-i drept, in termenul legal de 30 de zile:)

De plecat, n-am mai plecat in schimb..

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Audienţe la Primărie

La Primăria municipiului Galaţi nu doar primarul şi viceprimarii au program de audienţă, ci şi directorii direcţiilor. Vă prezentăm mai jos principalii directori şi programul lor de audienţe.

Dacă aveţi probleme legate de urbanism, vă puteţi duce în audienţă la directorul Direcţiei de Urbanism, Ionel Ardean, pe care îl puteţi găsi la birou, în fiecare luni, de la ora 10.00 la 14.00.

Arhitecta şefă a Primăriei municipiului Galaţi, Florentina Iugan, are program de audienţă în fiecare marţi, de la 10.00 la 12.00.

Probleme sociale? Mergeţi în audienţă la directoarea Direcţiei Administraţie Publică Local, Viorica Palade, pe care o găsiţi la birou joia, de la 13.00 la 15.00.

De problemele cu asociaţiile de proprietari răspunde Dragoş Grăjdeanu, care are program de audienţe joia, în intervalul orar 13.00-16.00, iar pentru probleme legate de concesionări de terenuri sau vânzarea acestora, mergeţi la Ionel Burtea, care are program de audienţe lunea, de la 9.00 la 12.00.

http://www.viata-libera.ro/articol-Audi ... rie_2.html

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

La Primărie nu se mai ţin audienţele!

Deşi pe site-ul Primăriei se spune că primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, susţine în fiecare miercuri, de la ora 12.00, audienţe, acest lucru nu se mai întâmplă de câteva luni bune. Programul a fost suplinit de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, însă, se pare, fără prea mare succes. Aşa se face că de la audienţele săptămânale s-a ajuns la audienţe ţinute o dată pe lună. Nu în această lună însă!

Aceasta nu este singura neconcordanţă. Deşi pe site-ul Primăriei scrie că viceprimarul Nicuşor Ciumacenco primeşte cetăţenii în audienţe joia, de la 13.00 la 15.00, acest lucru nu s-a întâmplat ieri. Cum nu s-a întâmplat nici în celelalte săptămâni de când a început anul. Şi cum nu s-a întâmplat nici în toată luna decembrie 2009.

„Cine vrea să se înscrie în audienţă la domnul primar o poate face la registratură. Audienţele se vor ţine pe 16 februarie, nu ştiu încă dacă le va ţine domnul Nicolae sau eu. Cine vrea să se înscrie în audienţe la mine, o poate face la birou. Eu voi ţine audienţe în prima zi de joi din luna februarie”, a explicat, ieri, Nicuşor Ciumacenco.

Nu am reuşit să verificăm, însă, tot conform site-ului Primăriei, viceprimarul Mircea Cristea primeşte cetăţenii în audienţe în fiecare marţi, de la ora 14.00.

Cine are o problemă şi vrea în audienţă, ar fi bine să verifice telefonic înainte; nu de alta, dar când faci drumul degeaba, pe zăpadă, supărarea e şi mai mare, indiferent dacă motivaţia e justificată sau nu…

http://www.viata-libera.ro/articol-La_Primarie_nu_se_tin_audientele__2.html

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Programul audienţelor la Primăria Galaţi

Deşi pagina de internet a Primăriei ne informează că primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, susţine audienţe în fiecare miercuri, de la ora 12.00, acest lucru nu se mai întâmplă de mai bine de jumătate de an. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, Nicoleta Manole, primarul ţine audienţe doar o dată pe lună, într-o zi de miercuri sau vineri. Luna aceasta audienţele se vor ţine mâine, 11 august. Pentru a nu face un drum degeaba până la Primărie, vă sugerăm să sunaţi pentru programare la numărul de telefon 0236/307.701.

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco ţine audienţe joia, de la ora 13.00, până la ora 15.00. Cel de-al doilea viceprimar, Mircea Răzvan Cristea, are audienţe în fiecare marţi, de ora 12.00.

Secretarul Consiliului Local, Grigore Matei, are program de audienţe în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-16.30.

City-managerul Primăriei, Florin Popa, ţine audienţe de luni până joi, între orele 8.00-16.30, iar vineri, între orele 8.00-14.00. Pentru programare sunaţi la numărul de telefon: : 0236/307.707.

Laurenţiu Jalbă, director executiv Direcţia Tehnică, are program de audienţă în fiecare joi, de la 12.00-14.00 şi răspunde la numărul de telefon: 0236/307.706.

Elena Lovin, director executiv la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, ţine audienţe joi, între 12.30-14.30, număr telefon: 0236/307.752.

Viorica Palade, director Direcţia Administraţie Publică, are audienţe joi, între 13.00-15.00, programări la numărul de telefon 0236/307.705.

Tincuţa Pătruţa, director Serviciu contencios juridic, ţine audienţe marţi, între 10.00-12.00, număr de telefon 0236/307.712

Florentina Iugan, arhitectul şef al Primăriei, are program de audienţe marţi, între 10.00-12.00, programări la numărul de telefon 0236/307.709

Doina Stamate, director Direcţia Economică, are program cu publicul de luni până joi, între 8.00-16:30 şi vineri de la 8.00 -14.00.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Supra-_Util_Titlu-_Programul_audientelor_la_Primaria_galateana_0_314368642.html

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Programul de audienţe al subprefectului Daniel Ovidiu Tudorache

Ca urmare a restructurarii administratiei publice locale si pentru a pastra un contact permanent cu cetatenii, subprefectul judetului Galati, Daniel Ovidiu Tudorache, va sustine audiente in fiecare zi a saptamanii, intre orele 8,00 si 10,00, exceptie facand ziua de joi, cand audientele se vor tine in teritoriu. Inscrieri se pot face la telefon 0236/312100 interior 29040.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Audienţe la Prefectură
Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Prefecturii, prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, are program de audienţe în prima zi de marţi a fiecărei luni calendaristice, începând cu ora 12. Înscrierile se fac cu o zi înainte de audiente (luni), de la 8 la 12, la telefonul 0236 31 21 00, interior 29022 sau personal, la sediul instituţiei.
Subprefectul Daniel Tudorache are audienţe joi - în teritoriu, iar luni, miercuri şi vineri - la sediul instituţiei.
http://www.viata-libera.ro/articol-Audiente_la_Prefectura_2.html

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Programul audienţelor la Prefectura Galaţi

Prefectul judeţului Galaţi, Emanoil Cătălin Bocăneanu, acordă audienţe cetăţenilor în fiecare zi de marţi a lunii, începând cu ora 10,00. Înscrierile la audienţe se fac lunea, fie telefonic, la numărul 0236/462739 (interior 29040), fie personal, la sediul Prefecturii.

Prefectul mai primeşte în audienţă şi în zilele de joi, în intervalul orar 11,00-14,00, dar nu simpli petenţi, ci primari (în prima săptămână din lună), reprezentanţi ai mediului de afaceri (a doua săptămână) şi funcţionari publici din instituţiile descentralizate (în a treia săptămână din lună).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 3 years later...

Programul de audienţe la Consiliul Judeţului Galaţi

Preşedintele Consiliului Judeţului (CJ), cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei, precum şi membrii comisiilor de specialitate din cadrul CJ organizează audienţe, astfel că gălăţenii interesaţi să intre în contact cu aleşii judeţeni şi conducerea CJ o pot face doar în anumite zile ale lunii.

Preşedintele Nicolae Bacalbaşa ţine audienţe lunea, în prima şi a treia săptămână din lună, între orele 8,00 şi 10,00, vicepreşedintele Cornel Hamza - marţea (în intervalul 10,00 - 12,00), în prima şi a treia săptămână din lună, iar vicepreşedintele Marian Vicleanu vă poate acorda două ore (tot între orele 10,00 şi 12,00), în fiecare zi de marţi din a doua şi a patra săptămână din lună. Pentru a vă înscrie în audienţă, trebuie să vă adresaţi Compartimentului relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP, la sediul din strada Eroilor, sau la numărul de telefon 0236.302.513.

În cazul în care doriţi să interacţionaţi cu aleşii din cadrul comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţului, trebuie să ştiţi că membrii Comisiei de buget-finanţe vă vor primi în audienţă luni, între orele 14,00 - 14,30, pe 18 ianuarie, 14 martie şi 16 mai. Comisia pentru promovarea programelor integrate de dezvoltare are program de audienţe marţi, între orele 11,00 - 11,30, pe 26 ianuarie, 22 martie şi 24 mai, Comisia pentru dezvoltare urbană şi rurală acordă audienţă miercuri, între 10,00 şi 10,30, pe 3 februarie, 30 martie şi 1 iunie, iar Comisia pentru asistenţă şi protecţie socială, învăţământ, sănătate, cultură - joi, între orele 13,00 şi 13,30, pe 11 februarie, 7 aprilie şi 9 iunie. Membrii Comisiei juridice vă pot primi vineri, între 11,00 şi 11,30, pe 19 februarie, 11 aprilie şi 17 iunie, iar cei ai Comisiei de analiză privind administrarea şi gestionarea patrimoniului - joi, între 11,00 şi 11,30, pe datele de 25 februarie, 21 aprilie şi 23 iunie.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Când puteţi merge în audiență la Primăria Galaţi

Potrivit informaţiilor disponibile pe pagina virtuală a Primăriei Galaţi, gălăţenii interesaţi să îşi spună doleanţele unui reprezentant al municipalităţii o pot face doar în anumite zile şi doar la anumite ore. Astfel, aflăm de pe site-ul Primăriei că viceprimarul Sorin Enache ţine audienţe doar marţea, între orele 9,00 şi 11,00, viceprimarul Picu Apostol Roman este la birou pentru audienţe doar lunea, între orele 9,00 şi 11,00, şi doar pentru probleme sociale, în timp ce secretarul municipiului, Radu Kovacs, este disponibil pentru audienţe miercurea, între orele 11,00 şi 13,00.

În ceea ce îl priveşte pe primarul Ionuţ Pucheanu, am aflat de la biroul de presă că, deşi edilul îşi doreşte să se întâlnească măcar de două ori pe lună cu gălăţenii, deplasările şi proiectele îi încurcă mereu programul, motiv pentru care data audienţelor nu este niciodată fixă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Cum se obţine o audienţă la primar

Pentru că nu puţini sunt gălăţenii care ne-au întrebat cum pot ajunge faţă în faţă cu primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, pentru a-şi spune păsurile, am cerut detalii. Potrivit răspunsului primit de la Biroul de Presă al Primăriei Galaţi, înscrierea în audienţă la primar se face, cu cartea de identitate, la Serviciul Relaţii cu Publicul - ghişeu unic. Acolo va fi completat, de către funcţionar, un formular special cu datele cetăţeanului, numărul de telefon de contact şi motivul audienţei.

"În funcţie de motivul audienţei, se trimite la compartimentul de specialitate pentru întocmirea unui raport de specialitate, pe care dl. primar îl va citi în audienţă. Se înscrie la dl. primar după ce a fost la compartimentul de specialitate, director/şef serviciu, şi nu s-a rezolvat problema sau cetăţeanul nu este mulţumit de răspuns", precizează Biroul de presă.

Potrivit informaţiilor de pe portalul Primăriei, audienţele au loc în prima şi a treia săptămână din lună, cetăţeanul fiind anunţat telefonic cu privire la data şi ora audienţei.

viata-libera.ro

Cum ajungeţi în audienţă la viceprimari

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, înscrierea în audienţă la unul dintre cei doi viceprimari ai Galaţiului se face telefonic. Astfel, pentru o audienţă la viceprimarul PSD Sorin Enache, sunaţi la 0236.307.707, iar pentru a obţine o audienţă la viceprimarul UNPR Picu Apostol Roman formaţi 0236.307.701. Sorin Enache are program de audienţe marţea, între orele 9,00 - 11,00, iar Picu Roman - lunea, în intevalul 9,00 - 11,00, însă lui vă puteţi adresa doar pentru probleme sociale!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.