dcp100168 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan, numit de Guvern prefect al judeţului Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Galaţi, Claudiu Brânzan, a fost numit prefect al judeţului Galaţi, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale. Numirea a fost aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului. Prefectul Gabriel Panaitescu a fost trecut în postul de inspector guvernamental.
dcp100168 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Noul prefect al judeţului Galaţi, un inginer care a lucrat ca jurnalist în anii' 90 Noul prefect al judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, este un inginer în vârstă de 42 de ani, care a lucrat însă ca jurnalist în anii '90, iar din 2007 până în urmă cu o lună a fost director general adjunct al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Galaţi. "Voi fi un prefect care se va implica cu adevărat în problemele judeţului Galaţi şi voi face tot posibilul ca gălăţenii să o ducă mai bine. Cei aflaţi în subordinea instituţiei prefectului să nu-şi închipuie că voi accepta jumătăţi de măsură", a declarat Claudiu Brânzan corespondentului MEDIAFAX.Născut în 1967, Claudiu Brânzan este inginer şi a absolvit în 1991 Facultatea de Construcţii Nave şi Instalaţii Navale de Bord din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. Nu a lucrat însă ca inginer, ci, în perioada 1990-1998, a fost ziarist la cotidianul "Viaţa Liberă", cel mai important ziar din Galaţi, unde a fost, timp de trei ani, şef la Departamentul Politic. În perioada 1998-2001 a fost director la televiziunea TV Galaţi, iar din 2001 până în 2005 - director general al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Galaţi, apoi între 2005-2007 - consilier al Directorului General al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Galaţi pentru a fi apoi, din 2007 până în urmă cu o lună, director general adjunct al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Galaţi.În plan politic, Cluadiu Brânzan este din 2002 membru al Partidului Social Democrat, organizaţia judeţeană Galaţi, iar din 2005 până în prezent a fost purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Galaţi şi secretar executiv al Biroului Permanent PSD Galaţi.Gabriel Panaitescu, prefectul în funcţie, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se va supune deciziei Guvernului. "Din momentul în care am depus jurământul am spus că mă voi supune mobilităţii. Asta este regula jocului, de ce să ne opunem? Îi doresc succes domnului Brânzan şi îi stau la dispoziţie, în cazul în care va considera ca are nevoie de vreun sfat din partea mea", a declarat Gabriel Panaitescu.
alfi48 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Felicitari!Bravo!Iata un galatean % la % tanar si cu putere de munca1Sa-i dorim succes!
riaji Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Felicitari!Bravo!Iata un galatean % la % tanar si cu putere de munca1Sa-i dorim succes!Glumesti..? Imi pare rau, dar nu pot fi decat circumspect deocamdata.. asa ca nu ma alatur cu urarile.
dcp100168 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Instalarea prefectului a fost amânatăIntrucat ministrul Dan Nica a fost retinut astazi la Bucuresti cu probleme urgente, ceremonia de investire oficiala in functie a noului prefect Claudiu Brinzan a fost amanata pentru maine, 21 februarie 2009, la ora 10.00.Institutiei Prefectului - judetul Galati
dcp100168 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Noul prefect, instalat oficial în funcţie de Dan NicaPrefectul de Galaţi, Claudiu Brânzan, a fost instalat oficial în funcţie, în prezenţa vicepremierului Dan Nica, a primarului Galaţiului, Dumitru Nicolae, a şefilor de instituţii, şi a unui număr impresionant de parlamentari PSD şi PDL din judeţ, transmite corespondentul Informaţia. ro. (AMOS News).Prezent la ceremonia de învestire a noului prefect, ministrul Administraţiei şi Internelor, liderul PSD Galaţi, Dan Nica, i-a cerut prefectului să aibă în vedere interesele cetăţenilor judeţului Galaţi. „Vă doresc să aveţi tot timpul în vedere interesele gălăţenilor. Aceştia trebuie să ştie că sunt protejaţi ori de câte ori au nevoie, vreau să aveţi în fiecare zi în minte aşteptările pe care le doresc gălăţenii de la d-voastră. Vă cer să vă ocupaţi de toate proiectele pe care Guvernul le desfăşoară pentru Galaţi, având în vedere că suntem într-un an de criză”, a precizat Dan Nica.Noul prefect al Galaţiului, Claudiu Brânzan i-a asigurat pe gălăţeni că singura politică pe care o va face la Prefecura Galaţi va fi aceea a cetăţeanului. „Multumesc celor care au avut încredere în mine, m-au susţinut şi încurajat.Vreau să vă transmit că la conducerea Prefecturii Galaţi nu se află un om politic, mi-am dat demisia din Partidul Social Democrat, şi singura politică pe care o voi face va fi politica cetăţeanului judeţului Galaţi. Din acest moment, problemele şi interesele fiecărui cetăţean devin problemele şi interesele prefectului judeţului Galaţi”, a declarat Claudiu Brânzan, noul prefect al judeţului Galaţi.
alfi48 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Felicitari!Bravo!Iata un galatean % la % tanar si cu putere de munca1Sa-i dorim succes!Glumesti..? Imi pare rau, dar nu pot fi decat circumspect deocamdata.. asa ca nu ma alatur cu urarile.Ce are omu'frate,ca la noi asa e :cum se numeste cineva,o armata de cartitori sunt pe urmele lui!E sansa lui,sa nu-l blamam din prima!
EMIL Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Noul prefect al Galaţiului, Claudiu Brânzan i-a asigurat pe gălăţeni că singura politică pe care o va face la Prefecura Galaţi va fi aceea a cetăţeanului. ... membru PSD. Sper insa sa nu fie asa! Oricum sa-i uram succes si asteptam sa-l vedem la treaba!
riaji Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ce are omu'frate,ca la noi asa e :cum se numeste cineva,o armata de cartitori sunt pe urmele lui!E sansa lui,sa nu-l blamam din prima! Nu pe el il blamam; dupa cum am spus, prefer sa astept inainte sa ma pronunt. Ce m-a facut curios era entuziasmul tau, neintemeiat, dupa parerea mea
dcp100168 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Averea noului prefectPrefectul Claudiu Brînzan n-a completat decât două rubrici ale actului de avere: numele şi veniturile obţinute în calitate de director adjunct al Zonei Libere Galaţi. Toate celelalte capitole ale documentului: bunuri imobile, mobile, active financiare sau datorii sunt barate cu o linie, semn că prefectul nu are de niciunele. În consecinţă, tot ceea ce vă putem spune despre averea prefectului judeţului Galaţi este venitul anual încasat de la Regia Autonomă Administraţia Zonei Libere Galaţi – 69.087 de lei. Nici în actul privind interesele, prefectul nu a avut nimic de declarat.http://www.viata-libera.ro/articol-Aver ... alati.html
alfi48 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ce are omu'frate,ca la noi asa e :cum se numeste cineva,o armata de cartitori sunt pe urmele lui!E sansa lui,sa nu-l blamam din prima! Nu pe el il blamam; dupa cum am spus, prefer sa astept inainte sa ma pronunt. Ce m-a facut curios era entuziasmul tau, neintemeiat, dupa parerea mea ...sunt mai multe de spus...iata ca a aparut ceva: Claudiu Branzan nu are avere. Deci e un om cinstit. Vor mai apare si alte chestii privind probitatea lui morala.
riaji Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ...sunt mai multe de spus...iata ca a aparut ceva:Claudiu Branzan nu are avere.Deci e un om cinstit.Vor mai apare si alte chestii privind probitatea lui morala.Da. Si Ion Iliescu e sarac lipit pamantului (si cinstit.. desigur..). La fel putem spune si despre Dumitru Nicolae. Sau.. poate despre Dan Nica, or Paul Pacuraru. Sau de ce nu.. despre Marius Necula?Cu siguranta vor mai aparea si alte asemenea articole care sa probeze moralitatea domnului Claudiu Branzan. Dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa punem botu` la o asa prostie..
Relu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Măi, lăsaţi omu' să facă mai întâi un capăt de treabă
dcp100168 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Claudiu Brânzan a revenit în PSDFostul prefect al judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan, a revenit în rândul social-democraţilor. Brânzan şi-a reluat şi funcţia de purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Galaţi. ,,Am revenit acasă şi sunt mândru că PSD mi-a acordat şansa de a fi prefect al judeţului Galaţi. S-a dovedit că independenţa politică a prefecţilor este praf în ochi şi aşa cum am mai spus-o ar fi trebuit ca prefecţii să fie numiţi politic”, a declarat Claudiu Brânzan. În opinia lui Brânzan, schimbarea prefecţilor proveniţi din PSD a avut drept miză numirea preşedinţilor şi vicepreşedinţilor comisiilor electorale pentru alegerile prezidenţiale, care potrivit noii legislaţii reprezintă un atribut al prefectului.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=4
Recommended Posts