Jump to content

Oţelul se opune premierilor


dcp100168

Recommended Posts

Otelul se opune premierilor

Oficialii gruparii de la Dunare s-au declarat contra incercarii lui Dumitru Dragomir de a reglementa premierile. Valva facuta in "cazul "Valiza" a afectat atat de tare Liga I, incat presedintele LPF a decis sa introduca in regulamentul campionatului o prevedere prin care premierile sa fie permise. Acest lucru a fost condamnat de mai multi presedinti de cluburi, printre care si Marius Stan, presedintele celor de la Otelul Galati. Acesta a spus: "Nu vreau sa ma arunc in comentarii amanuntite. Spun insa ca nu sunt de acord cu aceasta practica si, mai mult, mi se parea realmente indecenta. Nu cred ca se va ajunge la reglementarea unor astfel de premieri". sansele ca prevederea sa fie aprobata de LPF sunt foarte mici, deoarece majoritatea cluburilor s-au declarat "impotriva".

http://www.romanialibera.ro/a146611/ote ... rilor.html

Link to comment
Share on other sites

Grigoraş: Nu sunt de acord cu premierile altor echipe

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, prezent, luni, la reuniunea antrenorilor din Liga I, a declarat că nu este acord cu premierile de către alte echipe şi că nu crede că un astfel de proiect va fi aprobat. "Nu sunt de acord cu premierile şi cred că nu se va aproba această cerere. Fiecare club îşi premiază proprii jucători, au contracte, prime şi trebuie să lupte pentru ele", a spus Grigoraş.

Stan: Oricât de săraci am fi, preferăm să nu luăm bani de la alţii

Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că premierea jucătorilor unui club de către conducători ai altor grupări i se pare imorală şi că preferă sărăcia, în locul banilor primiţi din alte părţi. "În şedinţa organizată astăzi la federaţie, s-au discutat probleme existenţiale pentru fotbalul românesc. Nu şi despre subiectul premierilor de la alte cluburi, Doamne fereşte! Aşa ceva nu putea face obiectul unei discuţii serioase, nu se putea afla pe ordinea de zi, asta este stabilită de oameni serioşi. Eu nu sunt de acord cu aşa ceva, cu asemenea premieri, mi se pare imoral să iei bani de la cineva care conduce alt club. Oricât de săraci am fi, preferăm să rămânem săraci, decât să luăm bani de la altcineva", a declarat Marius Stan.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.