Jump to content

Ce mâncaţi?

Relu

Ce regim alimentar preferaţi?  

23 members have voted

1. 1. Ce regim alimentar preferaţi?

• Vegetarian exclusiv
      0
    • Predominant vegetarian
      2
    • Nici o masă fără peşte
      0
    • Lactate
      2
    • Făinoase
      1
    • Mâncare fără carne? Aia-i mâncare de bolnavi!
      6
    • Echilibrat, fără preferinţe deosebite
      12

Recommended Posts

Ma incadrez la alimentatia echilibrata. Am avut o perioada in care am incercat sa devin vegetarian, insa o friptura ca la mama acasa m-a adus cu picioarele pe pamant dupa vreo 2-3 saptamani :d Acum mananc de toate, iar carnea preferata este cea de pui si peste, foarte de vita, oaie, porc, iepure etc.

si eu la fel ca riaji tot la alimentatia echilibrata,vegetariana niciodata nu m-am gandit sa devin,nici nu cred ca as putea,carnea preferata e cea de pui si porc,vita si oaie nu prea imi place,iar la peste am anumite preferinte in special scrumbia imi place si macroul afumat

Din cind in cind dimineata o dau pe cereale, de alea de Rimnicu-Vilcea... Numai ca am tot timpul senzatia de foame.

Carne, numai de pasare, fiarta sau gratar... Nu prea ma omor cu pestele, in afara de cazul in care il prepara tata-socru (originar din delta, na :))

A... si incerc sa ma las de Pepsi... :)

Eu as minca, acum in momentul asta, o ciorba de burta cu smintina, usturoi si ardei iute... Si linga, o bucata de-aia de piine neagra rotunda, rupta cu mina, si un pahar mare de Pepsi cu gheata.

Nu mai spun ca simbata, la Toto pe scara mirosea a varza calita de cadeai din picioare... Numai ca din pacate nu de la Toto venea, el gatea tocanita :d

Dar cred ca o trec in meniul pe saptamina asta...

Eu as minca, acum in momentul asta, o ciorba de burta cu smintina, usturoi si ardei iute... Si linga, o bucata de-aia de piine neagra rotunda, rupta cu mina, si un pahar mare de Pepsi cu gheata.

Nu mai spun ca simbata, la Toto pe scara mirosea a varza calita de cadeai din picioare... Numai ca din pacate nu de la Toto venea, el gatea tocanita :d

Dar cred ca o trec in meniul pe saptamina asta...

Hei!!! O ciorba de burta oricand as savura !!! Stii foarte bine ca si eu sunt fan Pepsi...

E un proverb: "Nu discuta de funie in casa spanzuratului !" Mi-e o foameeee... Da'-mi trece...

PS

Cred ca in weekend o sa incerc niste sarmale dintra-lea adevarate ... Deliei ii plac la nebunie... Mi-a dat comanda!

Asta in cazul in care nu plecam la Tulcea la acvariu...

• 9 months later...