Relu Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Şi câte or mai fi, pe care nu mă mai obosesc să le pun... Predominant Firefox, dar şi Opera, atunci când vreau să fac economie de RAM Google Chrome m-a dezamăgit, îşi dă drumul greu, consumă resurse la greu ... aştept varianta pentru Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Acasa Internet Explorer. Dupa umila-mi parere e sfant, iar ultima versiune e foarte reusita. Nu prea dau atentie specificatiilor despre RAM, protectie si alte asemenea, pentru ca ma consider un utilizator destul de avansat incat sa nu ma trezesc cu 50 mii de ferestre odata si-n plus, diferenta dintre programele din oferta este minima, asa ca raman la solutia comoda: IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floriano Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Folosesc Firefox desi Safari este ceva mai rapid. În detrimentul său în schimb sunt câteva chestiuni legate de cookies și memorarea parolelor de logic pe diferite site-uri! De altfel mai nou am instalat și Opera care se anunță ca cel mai rapid browser existent pe piață! Dar nu l-am testat încă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumy Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Mozilla si uneori si avantul Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Pai ce cauta in sondaj si Mozilla si Firefox? Nu e vorba de acelasi browser?http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 Nu. Am folosit prima oară Mozilla în Xandros. Arăta ca în imaginea de mai jos. Când începea navigarea, m-ul acela din dreapta sus alterna cu un cap de tiranozaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Google Chrome, merge excelent. Este cel mai rapid browser pe care l-am incercat. Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicentiuA Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Mi se pare ca Google Chrome inca mai are cateva mici buguri, dar sunt multumit. In schimb manaca resurse ca si Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianGL Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 ca statistica crome de la google este cel mai rapid browser pt internet avand cele mai bune rezultate , urmand opera si firefox , insa daca folosim windows e important sa customitizam explorer internet pt a face update la windows sau diversi driveri din Pc ori a viziona online posturi tv sau radio . eu personal folosesc foarte des firefox , opera si explorer fiind un fan al xp-ului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Mi se pare ca Google Chrome inca mai are cateva mici buguri, dar sunt multumit. In schimb manaca resurse ca si Firefox. E a doua oară când instalez Google Chrome şi mă dezamăgeşte. Se mişcă greu, dă rateuri la încărcarea paginilor. Recunosc, pe Windows l-am văzut zbârnâind. Dar asta pe sisteme cu nu-ştiu-câţi GHz viteza procesorului şi RAM de ordinul gigabaiţilor. Şi o imagine cu consumul a celor trei browsere: LE: toate cele cinci procese din capul listei, ţin de Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Acoo Browser. si sunt f. multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Firefox.. comparativ cu i.explorer, este si mai placut si se misca mult mai bine .. plus cateva mici setari de securitate in plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isfspezial Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 firefox :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oana6200 Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 (edited) internet explorer - pentru ca il am preinstalat odata cu vistafirefox, pentru ca are facilitatea de schimbarea dimensiunii textului si imaginii cu CTRL +,respectiv CTRL -; imi mai place si facilitatea de autoscroll (click buton mijloc); in schimb, IE este avantajat la vizualizarea obiectelor grafice, video si audio, are mai multe plugin-uri preinstalate pentru astfel de obiecte. Deocamdata, prefer sa am browsere mai putine si bune. Edited February 2, 2010 by oana6200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Aseară după o reinstalare de windows am renunțat la Firefox și am băgat de probă Google Chrome. Prima impresie a fost una de.. Browser „ pe bandă ” . Sper între timp să-mi schimb părerea. Altminteri Firefox mă așteaptă. Dacă mai e cineva care folosește Chrome să nu stea în „ anonimat ” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galati1337 Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Firefox + adrese și parole transferate dupa reinstalarea sistemului de operare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Am instalat de mai mult de o lună Google Chrome, pe Linux. Îl prefer față de Firefox ... îmi pare mai facil la căutare, e un pic mai rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Astăzi am „ îngropat ” definitiv Google Chrome și Safari . Am revenit la Mozilla Firefox, mai ales că a apărut 3.0.6. La Google Chrome am sesizat niște probleme legate de formatarea textului și pe unele siteuri a imaginilor. Majoritatea siteurilor sunt optimizate pentru Internet Explorer și Mozilla Firefox așa că.. ne supunem „ trendurilor ” Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Browserul Internet Explorer al Microsoft pierde cotă de piaţă pe lună ce trece, mai puţin de 60% dintre internauţi mai folosesc acest navigator care la un moment avea o cotă de piaţă de 95%.Browser-ul Internet Explorer a început să piardă mult din cota de piaţă după ce Microsoft a convenit cu Comisia Europeană să faciliteze accesul utilizatorilor Windows la softuri concurente, conform StatCounter.Microsoft oferă utilizatorilor Windows din Europa o fereastră din care aceştia îşi pot alege şi instala browser-ul preferat.Potrivit datelor companiei Statcounter, Internet Explorer 8 are, în prezent, o cotă de piaţă de 25%, iar toate versiunile navigatorului (IE6 - 18%, IE 7 - 12.5%) adună o cotă de 59,95%, conform Netmarketshare.Browserul Firefox are o cotă de 24,59%, nivel la care se menţine de ceva vreme, în timp ce Chrome, browserul Google, a crescut foarte mult. Acesta are în prezent o cotă de piaţă de 6,73%, după ce anul trecut înregistra 1,79%.http://www.capital.ro/articol/internet-explorer-pierde-tot-mai-multi-utilizatori-afla-cine-ii-castiga-134637.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Este incredibil ca multi inca mai folosesc internet explorer 6. La vremea actuala este cel mai slab browser din toate punctele de vedere. Problema cea mai grava este ca siteurile actuale se optimizeaza pentru IE 7-8 si Mozilla, restul browserelor fiind aproape de mozzila la engine. Oameni buni!!! Renuntati la Internet Explorer 6!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meseriashu Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Firefox. Sunt multumit de pluginuri. Imi usureaza munca Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaJe Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Firefox, datorita Plug-in-urilor / Securitate / si a temelor Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Firefox 4 Beta . Pare mult mai bine optimizat. Sa vedem finalul Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusf Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 IE 8 si la servici firefox. Sunt mulktumit de amandoua Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Un client mi-a arătat o mică „ chichiță ” la un site pe care i l-am făcut, chichiță care apărea doar pe Chrome. Era un „ > ” de la un paragraf pus aiurea zice Chrome. Curios că pe Opera, Firefox 3.6 și Internet Explorer 8 nu apărea, ba mai mult de atât paragraful era închis corespunzător. Omul mi-a spus că nu-l deranjează dar ca fapt divers. Când l-am întrebat de ce folosește Chrome mi-a explicat, la fel ca și Relu că se încarcă puțin mai repede la căutări. Lucru curios pentru că logic că e mai rapid, doar e făcut de Google dar în marea majoritate a timpului în care navighezi, nu cauți ci pur și simplu navighezi.Credeam că după aproape un an s-au mai dat pe brazdă cu Chrome-ul ăsta..îl las instalat pentru orice eventualitate dar asta îngreunează munca programatorilor.Să nu mai spun de tool-urile pentru webmasteri de la Mozilla care sunt foarte ajutătoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts