Jump to content

Locomotiva trenului Bârlad - Galaţi a luat foc în mers


dcp100168

Recommended Posts

Locomotiva unui tren personal care circula pe ruta Bârlad - Galaţi a luat foc în mers

Locomotiva trenului personal 7656, care circula pe ruta Bârlad - Galaţi, a luat foc, vineri, la aproximativ 20 de kilometri de Bârlad, dar nu s-au înregistrat victime, transmite corespodnentul MEDIAFAX. Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 15.30. Personalul de pe locomotivă a intervenit cu stingătoarele din dotare şi a solicitat intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. "Este vorba de o degajare de fum la locomotiva trenului personal 7656. Nu ştim exact care sunt motivele producerii incendiului, vă putem spune însă că nu sunt victime. Garnitura de tren are patru vagoane. Nu ştim până acum câţi pasageri se află în acel tren, dar ţinând cont de oră şi de faptul că trenul abia plecase din staţia Bârlad, nu cred că erau mulţi pasageri în tren.", a declarat Ecaterina Pricope, directorul Regionalei de călători CFR Galaţi. Potrivit sursei citate, s-a solicitat intervenţia unei alte locomotive, care să transporte vagoanele către Galaţi, dacă va fi nevoie.

Link to comment
Share on other sites

Incendiul izbucnit la locomotiva unui tren personal care circula pe ruta Bârlad - Galaţi a fost stins

Incendiul izbucnit, vineri, la locomotiva trenului personal 7656, care circula pe ruta Bârlad - Galaţi, a fost lichidat după o oră de intervenţie a pompierilor, transmite corespodnentul MEDIAFAX. Locomotiva a luat foc, vineri, la aproximativ 20 de kilometri de Bârlad, dar nu s-au înregistrat victime. Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 15.30. Personalul de pe locomotivă a intervenit cu stingătoarele din dotare şi a solicitat intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Potrivit Ecaterinei Pricope, directorul Regionalei Galaţi a CFR Călători, a fost vorba despre o ardere mocnită şi o degajare de fum la locomotiva trenului personal 7656, din motive care urmează să fie stabilite. "Nu ştim exact care sunt motivele producerii incendiului, vă putem spune însă că nu sunt victime. Incendiul a fost lichidat, iar un reprezentant al Autorităţii Feroviare Române şi şeful de Depou întocmesc documente de constatare. Cele patru vagoane cu călători s-au ţntors la Bârlad, după ce au fost luate de o altă locomotivă. De aici vor fi transportate spre Galaţi", a spus Ecaterina Pricope. Reprezentanţii Regionalei Galaţi a CFR Călători vor face evaluarea pagubelor incendiului.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.