Jump to content

Votaţi Rami!

dcp100168

Recommended Posts

Rami, daca citesti invers, vei intlege ca si mikka te-a votat. Cred ca lui Mikka cand era mic ii placea jocul "limba pasareasca" sau ceva in genul asta parca se numea. Era un joc in care incercai sa vorbesti cu cuvintele spuse de la coada la cap.

Si da, te-am votat si eu!

Putin probabil ca vor fi multe poze mai reusite in competitie...

5 ***** si de la mine pentru valoarea artistica

Da' nu stiu, parca nu isi gaseste locul linga celelalte postate. Fotografia asta e superba.

Felicitari fotografului (si modelului :d )

Putin probabil ca vor fi multe poze mai reusite in competitie...

5 ***** si de la mine pentru valoarea artistica

Da' nu stiu, parca nu isi gaseste locul linga celelalte postate. Fotografia asta e superba.

Felicitari fotografului (si modelului :d )

Este intr-adevar artistica pentru ca a fost facuta de un profesionist. Face parte dintr-o serie facuta vara trecuta si imi este cea mai draga :)

Iti multumesc pentru vot si pentru aprecieri :)

TATOV şi de la mine :P

Stire de ultima ora : de la reteaua RDS se poate vota nelimitat, atat timp cat se reconecteaza, sistemul afiseaza un alt IP.

Deci, posesori de RDS, votati nelimitat. Altfel nu avem nicio sansa, din pacate :(

Confirm ;)

TATOV şi de la mine :P

Stire de ultima ora : de la reteaua RDS se poate vota nelimitat, atat timp cat se reconecteaza, sistemul afiseaza un alt IP.

Deci, posesori de RDS, votati nelimitat. Altfel nu avem nicio sansa, din pacate :(

Confirm ;)

Relu, se pare ca esti omul cheie, voteaza pana te doare degetul ;) Dam o bere :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.