Rami Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Cea mai buna alegere facuta de galateni! Si nu numai! Marele meu noroc e ca sunt parte din galateni.net. Ce sprijin mai mare puteam gasi eu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Bravo Rami ! Si iti tinem pumnii si anul viitor ! Sau poate chiar anul acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Mariana Bucur, câştigătoarea concursului „Mai frumoasă de ziua ta”, organizat de „Viaţa liberă”Concursul organizat de „Viaţa liberă” şi salonul Iuly-Miha (Michelle) a luat sfârşit. Concursul nostru a avut două părţi: schimbarea de look, pentru care doamnele şi domnişoarele au trimit pozele pe mail şi au fost votate pe site-ul ziarului, şi produse cosmetice profesionale, pentru care au fost publicate zece taloane în ziar. Pentru schimbarea de look au participat 56 de concurente. Toate şi-au dorit să câştige premiul, poate şi de aceea unele au folosit metode frauduloase de vot. Din acest motiv (unele participante au votat de mai multe ori de la acelaşi calculator, folosind adrese de IP asemănătoare) unele dintre participante au fost descalificate de organizatori. Persoana care a fost desemnată câştigătoare se numeşte Mariana Bucur, are 31 de ani. Mariana a avut cele mai multe voturi valide şi a fost desemnată câştigătoare la concursul nostru. Toate celelalte concurente vor primi premii de consolare din partea salonului Iuly-Miha (Michelle). Cele care primesc premiile de consolare vor putea să îşi facă schimbări de look la salonul Iuly-Miha (Michelle) plătind doar produsele folosite.http://www.viata-libera.ro/articol-Mari ... %9D_2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 @rami felicitari, nu pot spune ca a fost o surpriza faptul ca ai castigat. Bravo si felicitari si sa te bucuri de premiul castigat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 @rami felicitari, nu pot spune ca a fost o surpriza faptul ca ai castigat. Bravo si felicitari si sa te bucuri de premiul castigat!!! A fost o supriza, chiar si pentru mine Va arat maine ce va face stilistul din mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Bravo Rami! Ma bucur foarte mult ca ai castigat Link to comment Share on other sites More sharing options...
copoi10 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 felicitari! astept berea de consolare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMUR1 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 o sa te tunda scurt si o sa-ti faca un mot roscat ai mare grija cu stilistul...cred ca nu ti-a zis sa duci si cainii sa tii faca roz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Bravo Rami! Ma bucur foarte mult ca ai castigat Sarbatorim pe 14, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 felicitari! astept berea de consolare si eu te astept la Restaurantul Indian, pe 14 martie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 o sa te tunda scurt si o sa-ti faca un mot roscat ai mare grija cu stilistul...cred ca nu ti-a zis sa duci si cainii sa tii faca roz Te inseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Bravo Rami! Ma bucur foarte mult ca ai castigat Sarbatorim pe 14, nu? Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMIL Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 BRAVO! BRAVO! BRAVO! Si ... Felicitari si ... inca odata felicitari! Deci se poate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 BRAVO! BRAVO! BRAVO! Si ... Felicitari si ... inca odata felicitari! Deci se poate! Iti multumesc se poate..ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damavera Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 FELICITARI RAMI ! Ma bucur sincer pentru tine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 FELICITARI RAMI ! Ma bucur sincer pentru tine ! pe mine m-ar bucura mai mult sa fii prezenta la intalnire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Felicitări! Şi nu-l uita pe fotograf ...a fost cea mai reuşită poză Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Felicitări! Şi nu-l uita pe fotograf ...a fost cea mai reuşită poză Cum sa il uit? E al meu doar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Rami e acasa In cateva minute, o poveste minunata si imagini de la eveniment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Ieri dupa-amiaza , impreuna cu organizatoarea concursului, Teodora Miron, am mers la salonul Michelle ( http://www.iuly-miha.ro/Sait_proba/Welcome.html ). Acolo, parca intri intr-o alta lume. O lume a unei frumuseti ce iti zambeste de la usa cald. Am avut, inca din primul moment, sentimentul de confort, de acasa, de parca ma aflam la o sueta cu prietenii. Managerii salonului, Mihaela si Iulian, doi oameni deosebiti, tineri, calzi si prietenosi. Am avut o discutie cu Iulian, despre tot si orice, despre tendinte , fiecare tatonand personalitatea celuilalt. Cu Mihaela am ales ce culori vom folosi si atat de placut surpriza sa ne indreptam atentia amandoua catre aceleasi nuante Mihaela nu testeaza. Are viziunea produsului finit. Stie de la inceput cum va arata opera ei la final. In tot timpul petrecut cu ea, am simtit-o o artista. In mana ei am simtit sufletul pe care il pune in tot ceea ce face acolo. Zanele fac minuni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Si azi dimineata zana a inceput transformarea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts