Jump to content

Cupa Liceelor la Street Dance


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cupa Liceelor la Street Dance

Finala „Cupei Liceelor la Street Dance” se va disputa pe 21 martie, la Bucureşti. Competiția se desfășoară la nivel național şi va reuni, în finală, şapte echipe din municipiul București și nouă din județele Brașov, Constanța, Cluj, Bihor, Bistrița, Dolj, Galați, Hunedoara și Buzău. Marele premiu al competiţiei este în valoare de 900 de euro.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

La capat de drum

Saptamana de saptamana, incepand cu 21 februarie, licee din toata tara si-au trimis in Club Maxx pe cei mai buni dintre elevii lor hip-hoperi pentru a participa la Cupa Liceelor la Street Dance. Pe 21 martie campionatul ajunge la finalul sau exploziv: marea finala nationala.

Sambata asta a avut loc finala pe Bucuresti, din care s-au calificat mai departe urmatoarele scoli: * Locul I : Colegiul National Mihai Viteazul * Locul II : Colegiul National Ion Luca Caragiale * Locul III : Colegul National Spiru Haret. Acestea vor avea de infruntat sambata alte 9 licee din toata tara: * Jud. Bistrita-Nasaud – Grupul Scolar Infoel * Jud. Buzau Buzau - Liceul de Arta Margareta Sterian * Jud. Constanta – Colegiul National Mihai Eminescu * Jud. Hunedoara - Liceul Mihai Viteazu (Vulcan) * Jud. Galati – Liceul Alexandru I. Cuza * Jud. Brasov – Liceul Teoretic Codlea * Jud. Cluj – Colegiul Natinal George Cosbuc * Jud. Bihor – Colegiul Tehnic Traian Vuia * Jud. Dolj – Colegiul National Fratii Buzesti.

Cele 17 formatii de dans ramase in concurs se lupta pentru un premiu I in valoarea de 900 euro, premiu II in valoare de 600 de euro si premiul III in valoare de 300 de euro. Finala incepe sambata la ora 13 in acelasi club Maxx.

http://metropotam.ro/La-zi/2009/03/art3 ... -the-line/

Link to comment
Share on other sites

Street Dance 2009

Sâmbătă, în clubul Maxx din Regie, cu ocazia finalei naţionale a Cupei Liceelor la Street Dance 2009, spectatoriii au avut parte de dansuri frenetice, mişcări contorsionate şi scene din filme hollywoodiene. Licee premiate au fost: Liceul de arhitectură "Ioan Socolescu" din Capitală - premiu special; Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Galaţi - cel mai popular liceu din cadrul competiţiei; Liceul "Spiru Haret" din Bucureşti a obţinut locul III, Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti a obţinut locul II, iar câştigătorul competiţiei a fost Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa care a cucerit publicul cu o parodie în paşi de dans al personajului "Ahmed the dead terorist".

http://www.realitatea.net/ahmed-the-dea ... 81097.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Start în Cupa Liceelor la Street Dance - ediţia 2010

Cupa Liceelor la Street Dance - un eveniment devenit deja tradiţie, având an de an sute de participanţi şi mii de spectatori, îşi deschide porţile şi anul acesta, pe 11 aprilie. Prima etapă locală va avea loc la Constanţa, urmând ca alte cinci judeţe şi municipiul Bucureşti să se alăture competiţiei, în drumul către Finala Naţională CLSD 2010. Până în acest moment, în competiţie sunt înscrise peste 30 de licee din ţară, aşteptându-se ca numărul lor să crească pe parcurs. Pentru a lua parte la Cupa Liceelor la Street Dance - ediţia IV, tinerii dansatori trebuie să-şi alcătuiască o trupă cu un număr de minim patru şi maxim opt persoane care să reprezinte un singur liceu. Apoi, trebuie să completeze formularul de înscriere aferent judeţului de care aparţin şi să-şi pregătească un show de maxim patru minute, care să înglobeze minim trei stiluri de dans.

Competiţiile locale din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance - ediţia IV vor avea loc la:

Constanţa - 11 aprilie, Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa

Bistriţa - 17 aprilie, Sala Polivalentă

Galaţi - 17 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi

Braşov - 2 mai, Centrul Cultural REDUTA

Buzău - 22 mai, Chocolate Society Club

Iaşi - 29 mai, Sala Gaudeamus, Casa de Cultură a Studenţilor

Bucureşti - 12 iunie, Jet Set Events Hall

http://www.ziuaconstanta.ro/comunicate-de-presa/inspectoratul-scolar-constanta/incepe-cea-mai-asteptata-competitie-de-street-dance-cupa-liceelor-la-street-dance-editia-iv-41970.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Şapte concurenţi la Galaţi

La Galaţi, competiţia locală se va desfăşura sâmbătă, 17 aprilie, începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Studenţilor. S-au înscris în competiţie şapte trupe, de la liceele: „Cuclin”, „Racoviţă”, „Cuza”, CNVA, CNMK, „Sf.Maria” şi Economic.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cupa_Liceelor_la_Street_Dance_2.html

Link to comment
Share on other sites

Câştigătorii gălăţeni ai Cupei Liceelor la street dance

Sambata, 17 aprilie, alte orase au fost cuprinse de emotiile Cupei Liceelor la Street Dance 2010. Intr-o atmosfera incendiara, la Galati juriul a desemnat cele mai tari trupe de liceeni ale momentului: Liceul Teoretic Emil Racovita, Liceul Sf. Maria si Liceul de Arta Dimitrie Cuclin, castigatorii de la Galati, merg mai departe in Finala Nationala din 13 iunie.

Emotii mari si la Galati! Juriul a stat cu ochii pe participanti pentru a nota varietatea stilurilor de dans, muzicalitatea, creativitate si orginalitate, asezarea in scena, sincronizarea, atitudinea, implicarea membrilor trupei, elementele de dificultate si, nu in ultimul rand, tematica aleasa. Aceasta sarcina le-a revenit unor experimentati dansatori: Robert Tatoi aka Sid (coregraf ONEBEAT DANCE STUDIO, Bucuresti), Ionut Dongo aka Taz (bboy Freakquency Crew, Bucuresti), Andreea Popa (coregraf ONEBEAT DANCE STUDIO, Bucuresti), Kidu (coregraf InAction, Bistrita) si George Ivanov aka Gringo (coregraf Stance Crew, Galati).

"Testul" a fost trecut cu brio de reprezentatii Liceului Teoretic Emil Racovita (locul I - 307 puncte), Liceului Teoretic Sf. Maria (locul II - 290 puncte) si Liceului de Arta Dimitrie Cuclin (locul III - 262 puncte).

"Organizarea etapei locale a CLSD 2010 a fost pentru noi o sarcina extrem de placuta, data fiind si implicarea Casei de Cultura a Studentilor. Si am avut parte de o multime de surprize placute: trupe noi, fara o experienta anteriora similara, au facut un spectacol de zile mari, dedicarea tuturor concurentilor, care s-au intalnit zi de zi pentru a-si pregati show-ul, si interesul tinerilor pentru eveniment: la Galati, Cupa s-a tinut cu casa inchisa", ne impartaseste Lorena Naltabar, de la Stance Crew Galati. Galatenii nu au fost mai prejos nici cand a venit vorba de spectacol: demonstratiile de hip-hop ale trupelor DI CREW, InFront, USW si Stance i-au ridicat in picioare pe cei peste 400 de spectatori. Evenimentul a fost organizat de OneBeat si Stance Crew Galati, in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor din Galati.

http://www.comunicatemedia.ro/Bistrita_si_Galati_au_completat_sambata_podiumul_Cupei_Liceelor_la_Street_Dance_2010_ic35171.html

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Se dă startul Cupei Liceelor la StreetDance 2011

Cupa Liceelor la StreetDance a ajuns la cea de-a cincea ediţie. Peste 10 evenimente propuse, 18 judeţe reprezentate, peste 50 de trupe înscrise şi premii în valoare de 10.000$: aceasta este "reţeta" de succes a Cupei Liceelor la StreetDance 2011.

Pentru a participa în competiţie, liceeni trebuie să-şi alcătuiască o trupă din minim patru şi maxim zece membri, alături de care să pregătească o serie de momente de dans. Odată constituită trupa, înscrierea se poate face online, pe http://cupaliceelor.streetdance.ro, în pagina aferentă judeţului, până la data de 5 februarie 2011.

Noutatea celei de-a cincea ediţii o reprezintă numărul de probe şi complexitatea acestora. Dacă în anii precedenţi, trupele realizau un singur moment artistic în care înglobau mai multe stiluri de dans, anul acesta liceenii vor prezenta în faţa juriului şi publicului un show tematic propriu, un colaj impus, crew battle şi un moment de imitaţie - în care îşi vor reprezenta pe scenă artistul preferat. Regulamentul competiţiei este disponibil pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament.html .

Datele stabilite până acum pentru ediţia a cincea a Cupei Liceelor la StreetDance 2011:

•18 februarie - prima etapa locală Galaţi - Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi

•19 februarie - a doua etapa locală Galaţi - Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi

•12 martie - Marea Finală Naţională - Princess Club, Bucureşti

http://www.amosnews.ro/Se_da_startul_Cupei_Liceelor_la_StreetDance_2011_-29-60479

Ambele etape de la Galaţi vor începe la ora 17.00

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Cupa liceelor la streetdance, etapa locală

Sâmbătă, 19 februarie, începând cu ora 17, la Casa de Cultură a Studenţilor (CCS), va avea loc etapa locală a Cupei liceelor la Streetdance, organizată la Galaţi de cunoscuta trupă „Stance Crew”. Fiecare liceu a putut înscrie una sau două trupe care vor fi supuse la câte două probe. Jurizarea se va face de către organizatorii etapei naţionale de la Bucureşti, „Onebit Dance Studio”, un reprezentant al CCS şi un reprezentant al trupei „Stance Crew”.

Printre liceele care au înscris trupe în concurs se numără: Liceul de Artă „D. Cuclin”, Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”, Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Economic, Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna”, Colegiul de Alimentaţie şi Turism „D. Moţoc”, Colegiul Naţional „V. Alecsandri”, Grupul Şcolar „Sf. Maria”.

Preţul unui bilet este de 10 lei, spectacolul e garantat.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cupa_liceelor_la_Streetdance_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Câştigătorii etapei locale Galaţi a Cupei Liceelor la Street Dance 2011

1. Grup Scolar Sfanta Maria - Family Crew - 502 puncte

2. Liceul de Arte Dimitrie Cuclin - Move'n'Art - 478 p

3. Colegiul National Alexandru Ioan Cuza - Red Crew - 446 p

4. Liceul de Arte Dimitrie Cuclin - Knock Down - 401 p

5. Colegiul National Mihail Kogalniceanu - Goddess - 376 p

6. Colegiul National Dimitrie Motoc - BackSpin - 257 p

7. Colegiul Economic Virgil Madgearu - No Limit Squad - 227 p

Primele trei clasate s-au calificat la finala de pe 12 martie.

http://www.cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/noutati/clasament-galati-2011.html

Link to comment
Share on other sites

Finala Nationala a Cupei Liceelor la Street Dance 2011

Cel mai asteptat eveniment din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance 2011 – Marea Finala Nationala – debuteaza sambata, 12 martie, de la orele 13:00, in Princess Club. Finalistii etapelor locale din Bucuresti, Constanta, Brasov, Bistrita-Nasaud, Galati si Iasi vin in capitala pentru a pune mana pe marile premii. Spectacolul va fi completat de un mega-concert Guess Who si de reprezentatii incendiare de dans date de trupele invitate.

http://www.okey.ro/2011/03/10/finala-nationala-a-cupei-liceelor-la-street-dance-2011.html#more-28011

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Cupa liceelor la streetdance - CNMK a câştigat trofeul 2012

Ediţia a treia a concursului „Cupa liceelor la streetdance” – etapa locală a avut loc vineri, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor. Şase trupe formate din elevii a cinci licee gălăţene s-au întrecut în mişcări, costume, coregrafie şi originalitate, încercând să cucerească atât juriul, cât şi publicul.

Concursul presupunea susţinerea a două probe: imitarea unui personaj şi un spectacol propriu. Trupele de dans de la Colegiul Naţional „Al.I. Cuza” (Funky Five şi Mad House), Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” (Genesis Crew), Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” (S.T.OR.M Crew), Colegiul Economic „Virgil Madgearu” (Limitless) şi Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” (Goddess) au ridicat sala plină ochi în picioare, primind aplauze furtunoase, ritm după ritm.

Fericiţii câştigători ai concursului sunt membrii trupelor Funky Five (locul III), Mad House (locul II) şi Goddess (locul I). Acestea vor fi recompensate cu premii în bani în valoare de 200, 300, respectiv 400 de lei şi vor reprezenta Galaţiul la ediţia naţională care va avea loc în Bucureşti, în data de 10 martie. De asemenea, cupa concursului va pleca la câştigătorii primului loc.

„A fost greu, dar a meritat”

„Senzaţia pe care am avut-o pe scenă nu poate fi descrisă în cuvinte şi nici cea în care ne-am auzit numele atunci când au anunţat câştigătorii. Este uimitor! Am sperat din tot sufletul că vom câştiga pentru că am muncit foarte de mult pentru acest concurs. A fost foarte greu, am lipsit mult de la şcoală, am avut repetiţii de dimineaţă până seară în ultimele zile, dar a meritat. Este al treilea an în care participăm iar de fiecare dată am avut emoţii. Totul îi datorăm lui Rocco (Costel Roşu), coregraful nostru. El ne-a coordonat şi ne-a ajutat”, ne-au spus câştigătorii locului I, în cor.

Aceştia sunt în clasa a XI-a şi se numesc Beatrice Varlan, Alexandra Dulgheru, Anca Paşcanu, Raluca Darie, Ana Maria Aurică, Vlad Pădurescu şi Bogdan Marinescu. Timpul scurs între probe a fost umplut de demonstraţiile de mişcări specifice streetdance-ului din partea juriului, format din membrii trupei One Beat Bucureşti şi a trupei de dans gălăţene Bboyzonly.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.