Jump to content

obtinerea unei adeverinte

Recommended Posts

Posted

Sunt in pragul pensionarii.M-am adresat Serviciului Personal Administrativ si Transport cerind eliberarea unei adeverinte, in care sa cuprinda salariile realizate in perioada 1977-1983, perioada in care am lucrat la UAF, sectia Aglomerare 2 si am fost platit pe post.Seful Pesonal adm., spune ca asteapta raspuns de la normarea muncii UAF, cei de la UAF spun ca nu mai au arhiva si sa incerc la financiar- turn, cei de aici spun ca nu e de competenta lor.NU mai inteleg nimic.Va rog daca ma poate ajuta cineva, spunindu-mi cui sa ma adresez, eventule nr. de telefoane, adrese electronice, pagina web, etc., tinind cont ca ma aflu la o distanta considerabila de galati.

Posted

Am încercat azi să aflu ceva ... nimic, din păcate. Încearcă cu o scrisoare adresată ”Domnului Director General al Arcelor Mittal Galaţi”. Imposibil să nu-ţi vină vreun răspuns cu semnătura olografă ;)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.