Jump to content

Primăria va disponibiliza 30 de angajaţi

Recommended Posts

Posted

Primăria va disponibiliza 30 de angajaţi

Un număr de 30 de angajaţi din Primărie vor fi disponibilizaţi, în urma schimbării organigramei ce urmează să fie votată în şedinţa Consiliului Local din 26 februarie, transmite corespondentul Informaţia.ro. (AMOS News). În urma hotărârii guvernamentale prin care fiecare administraţie locală trebuie să îşi reducă cheltuielile cu 15 la sută, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a anunţat, marti, că instituţia pe care o conduce va disponibiliza 30 de salariaţi. Întrebat fiind pe ce criterii vor fi daţi oamenii afară, primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae a răspuns sec: „Vom disponibiliza un număr de 30 de angajaţi din Primărie, pentru că este an de criză şi trebuie să reducem din cheltuieli. Datul afară e simplu, în fiecare an se fac caracterizări, iar fiecare şef îşi evaluează subordonaţii”, a explicat Nicolae. Primăria Galaţi are, în acest moment, 600 de angajaţi, dintre care 450 sunt funcţionari publici.

Posted
Întrebat fiind pe ce criterii vor fi daţi oamenii afară

As propune eu cu cine sa inceapa, dar... mai incercam o data peste inca 4 ani... :twisted:

Posted

Stirea - mai completa:

Din cei 30 de angajaţi de care se va dispensa Primăria, 20 au împlinit vârsta de pensionare şi, conform deciziei luate la nivelul Guvernului, nu mai pot desfăşura activitate în cadrul administraţiei locale. Restul de zece oameni se referă la acei angajaţi care nu ar fi luat „corespunzător” la evaluarea activităţii, evaluare făcută anual, spune primarul Dumitru Nicolae.

„La fiecare sfârşit de an se fac caracterizări. Vor pleca cei care au evaluare proastă, nu s-au şcolarizat, deşi, când am venit prima oară la Primărie, am dat termen ca, în 4-8 ani, cei fără studii să şi le completeze. Aceştia vor pleca.

Sursa: VL

Posted

Iesitul la pensie nu mi se pare disponibilizare. Deci practic sint disponibilizati numai 10 angajati din 400 si ceva. Mama ce economii fac astia... Ca si au salariile alea de sperie Vestul...

Primaria oricum are un aparat functionaresc, parerea mea, supradimensionat. Asta datorita lipsei unui sistem informatic bine pus la punct. Asa ca trebuie sa plimbi o hirtie pe la 7 ghisee la 7 functionari, sa mai vii o data si a doua zi si tot asa...

Vreau si eu sa stau acasa conectat la internet si sa fac totul online. Pot?

Posted

Pensionarii din Primărie vor fi disponibilizaţi

În urma hotărârii guvernamentale prin care fiecare administraţie locală trebuie să îşi reducă cheltuielile cu 15-20 la sută, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a anunţat, marţi, că instituţia pe care o conduce va disponibiliza 28 de pensionari, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). “Am făcut deja formele de plecare la 28 de pensionari din Primărie. Printre cei disponibilizaţi se numără arhitecta-şef Eleonora Marin, şeful Serviciului Relaţii Publice - Corneliu Ciontu, Nicolae Lăcătuş - şef serviciu. Pe directorul adjunct al Direcţiei Tehnice - Cazacu Petrică îl voi angaja ca funcţionar contractual pentru că am nevoie de el. Cu părere de rău, vreau să vă spun că aceeaşi politică se va face şi la societăţile care aparţin Primăriei. Este an de criză şi fiecare trebuie să-şi reducă din personal”, a spus edilul urbei, Dumitru Nicolae. Primarul Nicolae a mai afirmat că posturile lăsate libere nu vor fi blocate, o parte din ele putând fi scoase la concurs. “Pleacă 28, angajăm vreo zece tineri, dar restul rămân libere”, a spus primarul.

Posted
Iesitul la pensie nu mi se pare disponibilizare. Deci practic sint disponibilizati numai 10 angajati din 400 si ceva. Mama ce economii fac astia... Ca si au salariile alea de sperie Vestul...

Primaria oricum are un aparat functionaresc, parerea mea, supradimensionat. Asta datorita lipsei unui sistem informatic bine pus la punct. Asa ca trebuie sa plimbi o hirtie pe la 7 ghisee la 7 functionari, sa mai vii o data si a doua zi si tot asa...

Vreau si eu sa stau acasa conectat la internet si sa fac totul online. Pot?

sa stii ca unii muncesc in primarie de le sar " capacele" si unii numara plopii sau garajele sau se uita cam pe unde se mai poate face un control sa mai faca o spaga...galatiul are multi angajati in primarie. (600), sunt curios cati are braila, sau brasovul, de ex..dar nu asta este problema , ci proasta distribuire a nr de posturi in servicii si organizarea proasta...(angajatului daca i se spune sa plimbe hartia,asta face, poate comenta??)

Posted
Stirea - mai completa:

Din cei 30 de angajaţi de care se va dispensa Primăria, 20 au împlinit vârsta de pensionare şi, conform deciziei luate la nivelul Guvernului, nu mai pot desfăşura activitate în cadrul administraţiei locale. Restul de zece oameni se referă la acei angajaţi care nu ar fi luat „corespunzător” la evaluarea activităţii, evaluare făcută anual, spune primarul Dumitru Nicolae.

„La fiecare sfârşit de an se fac caracterizări. Vor pleca cei care au evaluare proastă, nu s-au şcolarizat, deşi, când am venit prima oară la Primărie, am dat termen ca, în 4-8 ani, cei fără studii să şi le completeze. Aceştia vor pleca.

Sursa: VL

am citit si eu... dupa, articolul complet ,dar raman la parerea ca primarul nostru drag nu stie sa lege o fraza coerenta...are un stil de s(h)antierist.. sau de santz ca tot acolo..ne meritam soarta...l-am ales.. :X

• 2 weeks later...
Posted

Bate vânt de tinereţe prin Primărie?

De voie sau de nevoie, în condiţiile în care reducerea de personal a devenit cuvânt de ordine în administraţiile locale şi judeţene, edilul şef al urbei a dat undă verde plecării unui număr de 18 pensionari, care faceau faceau parte din rândul personalului contractual. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, primarul Dumitru Nicolae a renunţat şi la unii dintre consilierii săi, cum ar fi Traian Mândru şi Gheorghe Tudosescu. Pe lista pensionarilor "disponibilizaţi" se mai află Cazacu Petrică, directorul adjunct al Direcţiei Tehnice, Aurel Ciuntu, şeful serviciului de relaţii cu publicul, Eleonora Marin, cea care a deţinut în ultimii ani funcţia de arhitect şef, Ionel Neaţu, şeful direcţiei transporturi, precum şi Ion Zărnescu şi Gelu Cahu. Restructurările de personal nu se vor opri aici, încă 20 de angajaţi urmând să îşi piardă jobul în următoarele săptămâni, principalele criterii care vor sta la baza "selecţionării" lor fiind vârsta şi modul în care şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=7

• 2 months later...
Posted

În Primărie mai sunt doar trei pensionari

La Primăria Galaţi s-au făcut disponibilizări de la începutul anului şi până acum – au plecat în jur de 40 de persoane care împliniseră vârsta de pensionare. „Au mai rămas acum la primărie trei persoane – doamna Scântei şi domnii Cazacu şi Ciuntu, care se vor ocupa de alegeri. După aceea, vor pleca definitiv din primărie”, a încheiat vicele.

http://www.viata-libera.ro/articol-Se_a ... ale_2.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.