Jump to content

Noua librărie Humanitas a costat 50.000 de euro


dcp100168

Recommended Posts

Editura Humanitas, vanzari de 5 mil. euro

Grupul Humanitas, care reuneste Editura Humanitas, Humanitas Fiction, societatea de difuzare Librariile Humanitas si Humanitas Multimedia, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, sub estimarile anuntate de 11,5 mil. euro. Jumatate din incasarile grupului controlat de scriitorul Gabriel Liiceanu au fost generate de editura Humanitas. Alaturi de Liiceanu, care detine 88% din tilturile grupului, alti actionari importanti sunt Mihaela Maria Korne (cu 3%), societatea Librariile Humanitas si alti actionari persoane fizice.

Strategia companiei vizeaza deschiderea de noi librarii, atragerea de noi clienti, si diversificarea ofertei. Astfel, in decembrie a fost inaugurata noua librarie Humanitas din Galati, o investitie de aproape 50.000 de euro, iar pentru anul acesta se planuieste redeschiderea intr-un nou spatiu mai mare a Librariei Humanitas-Cluj.

http://www.zf.ro/companii/editura-human ... -3987277//

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.