Jump to content

Primarul se laudă cu investiţiile altora


dcp100168

Recommended Posts

„Una la şcoala de fete…”

Primarul se laudă cu investiţiile combinatului

„Asta e democraţia, recunosc că mitingul s-a desfăşurat fără incidente”, aşa a răspuns, marţi, primarul municipiului Galaţi, tuturor celor care l-au întrebat de ce a autorizat marşul de protest împotriva sa, desfăşurat sâmbătă, de susţinătorii sportului gălăţean. Menţinându-şi părerea că „a fost un miting cu conotaţie politică”, primarul Dumitru Nicolae a ţinut să facă câteva precizări: „Mitingul priveşte şi greşelile Guvernului României şi ale administraţiei locale, începând din 1988. Vreau să vă reamintesc faptul că Patinoarul, Sala Sporturilor, Stadionul Dunărea, Baia Comunală, toate au aparţinut Ministerului Sportului şi că m-am chinuit mai bine de patru ani până au trecut în administraţia locală. Sunt ultimul care ar trebui să fie acuzat că nu iubeşte sportul. În mandatele mele am făcut Patinoarul Artificial, care nu a costat deloc puţin, s-au construit şapte săli de sport la unităţi de învăţământ, din care cinci sunt gata, am făcut Complexul Siderurgistul cu sala de sport de acolo, am făcut piste pentru rolleri pe Faleză şi vom mai face, până la începutul verii, şi pentru skateboarding. Cât am fost la Combinat, am făcut complexul Priza Dunării, care are bazin de înot; lucrez la Baia Comunală şi nu ne prinde sfârşitul verii fără să terminăm bazinul de înot şi lucrăm şi la stadionul Dunărea. Numai refacerea canalizării de la stadionul Dunărea a costat 50 miliarde de lei vechi şi ăştia sunt bani. Avem discuţii avansate şi cu Compania Naţională de Investiţii, pentru a se construi un alt bazin de înot la Galaţi. Compania va construi în acest an cinci astfel de investiţii în ţară, printre care şi la Galaţi. Sala Sporturilor o vom reface, nu o vom demola, aşa cum sugerează diverşi oameni de afaceri care salivează la terenul de acolo, pentru a-l lua să construiască blocuri. În momentul în care vom finaliza lucrările la sistemul de canalizare al Stadionului Dunărea, vom reface şi Sala Sporturilor, costurile totale ridicându-se la 120 de miliarde lei vechi”, a spus Dumitru Nicolae. La întrebările presei, primarul a confirmat, ulterior, că cele cinci săli de sport făcute la şcoli au fost de fapt investiţie guvernamentală („însă terenul şi infrastructura le-a asigurat Primăria!”). De asemenea, celelalte două obiective la care a făcut referire – Complexul Sportiv Siderurgistul şi Priza Dunării – au fost investiţiile exclusive ale Combinatului şi nu ale Primăriei, a mai recunoscut Dumitru Nicolae, care a ţinut însă să precizeze: „Eu am început lucrarea [Complexul Siderurgistul], pe când eram la Combinat…”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prim ... lui_2.html

Link to comment
Share on other sites

„Asta e democraţia, recunosc că mitingul s-a desfăşurat fără incidente”, aşa a răspuns, marţi, primarul municipiului Galaţi, tuturor celor care l-au întrebat de ce a autorizat marşul de protest împotriva sa, desfăşurat sâmbătă, de susţinătorii sportului gălăţean. Menţinându-şi părerea că „a fost un miting cu conotaţie politică”, primarul Dumitru Nicolae a ţinut să facă câteva precizări: „Mitingul priveşte şi greşelile Guvernului României şi ale administraţiei locale, începând din 1988. Vreau să vă reamintesc faptul că Patinoarul, Sala Sporturilor, Stadionul Dunărea, Baia Comunală, toate au aparţinut Ministerului Sportului şi că m-am chinuit mai bine de patru ani până au trecut în administraţia locală. Sunt ultimul care ar trebui să fie acuzat că nu iubeşte sportul. În mandatele mele am făcut Patinoarul Artificial, care nu a costat deloc puţin, s-au construit şapte săli de sport la unităţi de învăţământ, din care cinci sunt gata, am făcut Complexul Siderurgistul cu sala de sport de acolo, am făcut piste pentru rolleri pe Faleză şi vom mai face, până la începutul verii, şi pentru skateboarding. Cât am fost la Combinat, am făcut complexul Priza Dunării, care are bazin de înot; lucrez la Baia Comunală şi nu ne prinde sfârşitul verii fără să terminăm bazinul de înot şi lucrăm şi la stadionul Dunărea. Numai refacerea canalizării de la stadionul Dunărea a costat 50 miliarde de lei vechi şi ăştia sunt bani. Avem discuţii avansate şi cu Compania Naţională de Investiţii, pentru a se construi un alt bazin de înot la Galaţi. Compania va construi în acest an cinci astfel de investiţii în ţară, printre care şi la Galaţi. Sala Sporturilor o vom reface, nu o vom demola, aşa cum sugerează diverşi oameni de afaceri care salivează la terenul de acolo, pentru a-l lua să construiască blocuri. În momentul în care vom finaliza lucrările la sistemul de canalizare al Stadionului Dunărea, vom reface şi Sala Sporturilor, costurile totale ridicându-se la 120 de miliarde lei vechi”, a spus Dumitru Nicolae.

Eu aproximez ca i-a luat cel putin o ora ca sa spuna paragraful asta (dupa ce ca vorbeste mult si prost, latra si a naibii de rar)...

Link to comment
Share on other sites

am făcut piste pentru rolleri pe Faleză

Trasul unei dungi de vopsea se cheama investitie? Pai mai am o galeata ramasa dupa curatenie, unde pot sa investesc si eu?

Ca sa nu mai comentez de afaltul oribil turnat dupa "repararea" falezei, pe care mergi cu rolele de parca stai...

Link to comment
Share on other sites

"diverşi oameni de afaceri care salivează la terenul de acolo, pentru a-l lua să construiască blocuri".... mai tembelule de niculai.....diversi oameni de afaceri care construiesc blocuri pe faleza este de fapt unul singur si este prietenul tau si al psd-ului: istrate(vega93) pai cine pana mea te sponsorizeaza pe tine si partidul tau de snapani daca nu pretinu' istrate? nu te mai incorda atata ca are sa ramana psd-ul tau fara sponsori si ai sa te cari cu un sut in dos incompetentule.si asa aia te tin de mumie ca aduci voturi de la pensionari.apropo mai niculai cum naiba de te-au prostit astia sa mai candidezi?nu ca ar fi greu da....astia 12 ani de niculai au sa ramana in istoria galatiului ca perioada cu cea mai proasta administratie.intra asa mumia in istorie? pai intra

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.