Jump to content

ARC 2012 - Program de modernizare a Combinatului


dcp100168

Recommended Posts

ARC 2012 - Program de modernizare a Combinatului

Conducerea ArcelorMittal Galaţi le-a comunicat sindicatelor că în combinatul de la Galaţi va fi demarat un program de reorganizare. Potrivit liderului FSS Metarom Galaţi, Adrian Adăscăliţei, programul propus de către cei de la Combinat vizează aducerea unităţii siderurgice gălăţene la standardele celor din Europa de Vest. "Nu s-au discutat decât chestiuni de principiu referitoare la un program de vitalizare a combinatului intitulat ARC 2012. Din câte ni s-a comunicat este vorba despre un program cu măsuri generale care face referire la forţa de muncă, la mediu, la optimizarea activităţii economice până în anul 2012", a declarat sindicalistul. Adăscăliţei a mai spus că, în urma discuţiilor purtate cu şefii combinatului, s-au dat asigurări că în cadrul acestui program reducerea de personal nu este una dintre ţinte, ci mai degrabă este vorba despre pregătirea angajaţilor. "Ni s-a mai spus că se vor încerca metode de motivare a salariaţilor, pentru că au identificat deficienţe la acest capitol. În plus, s-a discutat şi de probleme legate de investiţiile de mediu ce vor trebui realizate atât în cadrul acestui program, cât şi în ce priveşte măsurile impuse prin acele angajamente", a mai spus Adrian Adăscăliţei. Reprezentanţi ArcelorMittal Galaţi nu au făcut comentarii referitoare la demararea acestui program şi la obiectivele sale.

http://www.viata-libera.ro/articol-ARC_ ... lui_2.html

Link to comment
Share on other sites

Vad ca toate stirile despre combinat vin prin intermediul sindicatelor.

Reprezentanţi ArcelorMittal Galaţi nu au făcut comentarii referitoare la demararea acestui program şi la obiectivele sale.

Mi-e cam greu sa cred ca i-a intrebat cineva si au refuzat sa spuna...

Mai degraba, cred ca prietenii de la presa fac ca postarita de la mine, imi aduce recomandata in cutia postala si scrie pe ea ca nu m-a gasit acasa ca sa nu mai urce 4 etaje. Desi eu ii deschid la interfon :)

Adica, e mai comod sa fuga repede ala de la sindicat "Uite, uite ce am aflat, eu primul, eu primul, ma dati la ziar, da? Ma dati?!" decit sa se mai oboseasca sa afle si o relatare oficiala.

Parerea mea...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.