Jump to content

Marius Stan şi-a cumpărat bilete la meci

Recommended Posts

Posted

Marius Stan şi-a cumpărat bilete la meci şi spune că Oţelul nu va mai acorda invitaţii

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că şi-a cumpărat bilete la meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, precizând că începând cu prima etapă a returului gruparea pe care o conduce nu va mai acorda invitaţii la tribuna oficială. "Mi-am cumpărat două bilete, unul pentru mine şi unul pentru soţia mea. Am dat 200 de lei, iar domnul Ionel Borş (n.r. - senior manager ArcelorMittal Galaţi) a achiziţionat chiar biletul cu numărul 1. Fac apel la persoanele care de obicei veneau la oficială: înainte de a urca, să treacă pe la casierie şi să achite 100 de lei. Este o invitaţie cât se poate de elegantă şi le mulţumim", a spus directorul general pe site-ul oficial al clubului.

Preturi diferentiate la bilete

Tariful biletelor pentru meciul FC Otelul Galati - CS Gaz Metan Medias va diferi in functie de zona ocupata pe stadion. Aceasta noua tarifare este impusa de Jandarmerie si va functiona si dupa ce vor fi montate turnichetele. Astfel, un tichet la tribuna I costa 10 lei, iar la tribuna a II-a si la peluze 7 lei. Accesul la Tribuna Zero este tarifat cu 50 lei, iar prezenta la Tribuna Oficiala se face in schimbul a 100 lei.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1363&page=1

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.