Jump to content

Nemulţumiri, sesizări, OPC şi celelalte

Recommended Posts

Posted

Daca ati intalnit comerciati necinstiti, daca ati avut probleme cu firmele care v-au lucrat prin casa, daca ati luat plasa cu agentii de turism si orice fel de intamplari de acest gen

Posted

Dragi galateni, uitati ce mass am primit astazi:

Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! . da-l mai departe pt sanatatea noastra...sunt mass-uri care merita trimise...

Voi ce credeti despre asta? e posibil?

Eu unul am baut lapte de la supermarket si nu am patit nimic pana acum. .

Posted

Da, pe eticheta anumitor produse, acolo e trecut un număr, mai mare decât celelelalte, adică numărul de reprocesări, după expirarea termenului de garantie.

Off:

Mama a lucrat în spital, mereu aducea o sticlă cu lapte pentru mine şi frate-meu. Uneori nu făceam faţă să-l bem şi se acrea. Nu-l aruncam, îl beam aşa acrit, zbăteam un pic sticla, puneam un pic de zahăr şi-l beam aşa. Ba chiar ne plăcea mai mult laptele acru decât cel dulce.