Mikka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Daca ati intalnit comerciati necinstiti, daca ati avut probleme cu firmele care v-au lucrat prin casa, daca ati luat plasa cu agentii de turism si orice fel de intamplari de acest gen
George Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dragi galateni, uitati ce mass am primit astazi: Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! . da-l mai departe pt sanatatea noastra...sunt mass-uri care merita trimise... Voi ce credeti despre asta? e posibil? Eu unul am baut lapte de la supermarket si nu am patit nimic pana acum. .
Relu Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Da, pe eticheta anumitor produse, acolo e trecut un număr, mai mare decât celelelalte, adică numărul de reprocesări, după expirarea termenului de garantie.Off:Mama a lucrat în spital, mereu aducea o sticlă cu lapte pentru mine şi frate-meu. Uneori nu făceam faţă să-l bem şi se acrea. Nu-l aruncam, îl beam aşa acrit, zbăteam un pic sticla, puneam un pic de zahăr şi-l beam aşa. Ba chiar ne plăcea mai mult laptele acru decât cel dulce.
Recommended Posts