dcp100168 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Avancronica partidei Oţelul - Gaz Metan Mediaş Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, care se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul "Oţelul", în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I. Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev - 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 37. Viglianti - 6. Iorga, 27. Pena, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cârjă, 14. S.Ilie, 3. Râpă, 19. Vitaici, 15. John Ibeh, 10. Avram. Absenţi: Gado, Cojoc, Tănasă, Hurdubei, (accidentaţi).Gaz Metan Mediaş, echipa probabilă: 86. Vâtcă - 2. Grillo, 19. Fl. Lazăr, 25. Z. Markovici, 6. Nohai - 16. R. Zaharia, 15. Hoban, 21. Todea, 5. Semeghin - 17. Dudiţă, 9. Boaru. Antrenor: Cristian Pustai. Rezerve: 30.Şteţca, 3. Rafael, 22. Pârvulescu, 14. Sabou, 24. Voicu, 27. Oliveira, 99. Bud Absenţi: Buzean (suspendat), Katovici, Kubala (nu au primit cartea verde).Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, de la ora 15.00, Gsp TvPalmares: 3 1 2 0 5-2Primul meci: 0-0, la Mediaş, la 25 noiembrie 2000Scor maxim: 3-0, la Galaţi, la 13 iunie 2001Ultimul meci: 2-2, la 27 iulie 2008, la Mediaş.Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş - ora 15.00Arbitri: Augustus Constantin (centru) - Adrian Vidan, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Florin Gimbăşan (rezervă). Observatori: Sorin Satmari, Marcel Lică Grigoraş: Nu ne gândim decât la victoriePetre Grigoraş, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că victoria este singura opţiune a sa în meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a returului Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Întâlnim un adversar care se află sub noi în clasament şi logic este că ne dorim să-i ţinem tot acolo, chiar să mărim distanţa dintre noi. Nu ne gândim decât la victorie chiar dacă, recunosc, în tur am luat un punct la Mediaş cu mare şansă. Din păcate e o perioadă grea pentru noi din cauză că avem mulţi accidentaţi şi nu am reuşit să avem niciun meci de verificare în care să pot folosi echipa pe care aş vrea să o pot trimite în teren", a declarat Petre Grigoraş.
dcp100168 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş 3-1 Echipa Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile echipei Oţelul au fost reuşite de Gabriel Paraschiv '12 şi '44, Laurenţiu Iorga '38, în timp ce pentru formaţia oaspete a înscris Cristian Todea, în minutul 18. Gabriel Paraschiv a deschis scorul pentru Oţelul, în minutul 12, când a reluat în poartă, din 6 metri, un balon venit dintr-o centrare de pe partea stângă a lui Sălăgean. După numai şase minute, Gaz Metan a reuşit egalarea, prin Cristian Todea, care a înscris cu un şut din voleu, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, la colţul lung. În minutul 38, Oţelul preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 2-1, după ce Laurenţiu Iorga a reluat cu capul, din 7 metri, o centrare a lui Sălăgean şi a trimis balonul în poarta apărată de Cosmin Vâtcă. Scorul final a fost stabilit în minutul 44 de Paraschiv, care a înscris din interiorul careului, după o pasă primită de la Iorga, scor 3-1 pentru Oţelul.Oţelul: 12. Kolev - 15. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie (15. J. Ibeh) - 29. Giurgiu, 37. Viglianti (7. Elek '70), 5. Bourceanu - 6. Iorga (84. Avram '85), 30. Paraschiv, 23. Sălăgean. Antrenor: Petre Grigoraş.Gaz Metan: 82. Vâtcă - 19. Lazăr, 25. Markovici, 6. Nohai (99. Bud '75) - 2. Edson, 16. R. Zaharia, 15. Hoban, 21. Todea (22. Pârvulescu '66), 5. Semeghin (7. Kubala '46) - 17. Dudiţă, 9. Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.Cartonaşe galbene: Sălăgean '17, Jelev '50 / Semeghin '45Partida a fost arbitrată de Augustus Constantin (centru), Adrian Vidan şi Mircea Orbuleţ (asistenţi), Florin Gimbăşan (rezervă), în timp ce observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi Marcel Lică.La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.
dcp100168 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Marius Stan: Este un rezultat just Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a considerat just rezultatul meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "S-a terminat foarte bine pentru noi, pentru că am reuşit să luăm cele trei puncte, extrem de important. Am întâlnit o echipă frumoasă, dar ineficientă. După părerea mea este un rezultat just. Mă bucur pentru Paraschiv, că a reînceput să dea goluri şi sper ca el să ajungă din nou la naţională", a spus Marius Stan.La rândul său, antrenorul formaţiei Oţelul, Petre Grigoraş, a precizat că se aştepta la un meci dificil, deoarece era prima etapă. "Asta pentru că noi nu am avut parte de o pregătire bună în intersezon. Importantă este victoria şi felicit echipa pentru că a făcut tot posibilul să câştige, indiferent de starea fizică sau psihică. Am fost nevoit să joc cu Paraschiv în atac, pentru că Pena era accidentat, iar Paraschiv a demonstrat că are simţul porţii şi sper să se bată la titlul de golgheter', a mai spus tehnicianul.Cristian Pustai: Vom lupta în continuare pentru evitarea retrogradării Antrenorul Cristian Pustai a declarat, sâmbătă, că în ciuda înfrângerii înregistrate de Gaz Metan Mediaş în meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-3, în etapa a XVIII-a a Ligii I, obiectivul formaţiei sale rămâne evitarea retrogradării, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Alternăm momentele bune cu cele rele, primim goluri foarte uşor, pe greşeli copilăreşti. Putem invoca lipsa şansei, dar nu pot să diminuez din meritele gazdelor, care au marcat de trei ori şi au practicat un fotbal frumos. Noi nu vom abdica de la principiile noastre, vom încerca să jucăm fotbal pe orice teren şi sperăm să evităm retrogradarea", a spus tehnicianul.Pe de altă parte, portarul echipei Gaz Metan, Cosmin Vâtcă, a declarat că nu a putut face nimic pentru a-l împiedica pe Paraschiv să dea două goluri: "Ştiam că vom juca împotriva unei echipe care evoluează foarte bine pe teren propriu, îl ştiam bine pe Paraschiv, însă nu am avut ce face. Cred că diferenţa de două goluri este prea mare faţă de ce s-a jucat în teren, dar vom lupta până în ultima etapă pentru a evita retrogradarea".
Recommended Posts