Jump to content

După ce l-a omorât i-a pus o cruce pe piept


dcp100168

Recommended Posts

Dupa ce l-a omorat i-a pus o cruce pe piept

Un galatean a fost retinut, vineri, dupa ce a omorat in bataie un barbat din comuna ieseana Sinesti. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Galati, subcomisar Cristina Tatulici, politistii din comuna Barcea au fost sesizati de Nastasia C., de 39 ani, din localitate, cu privire la faptul ca in curtea locuintei sale l-a gasit decedat pe concubinul sau, Vasile H., 51 ani, din comuna Sinesti, judetul Iasi. La fata locului s-a deplasat imediat o echipa operativa, formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si experti criminalisti, care a constatat ca barbatul era dezbracat si prezenta la nivelul capului, gurii si buzelor mai multe plagi si urme de sange. Pe cadavru era asezata o cruce din lemn, provenita de la cimitirul din localitate aflat in apropiere. In urma efectuarii necropsiei cadavrului s-a stabilit ca moartea a fost violenta. Din cercetari a rezultat ca in urma cu o seara, victima si concubina sa s-au deplasat la locuinta vecinului lor, Vasilica D., de 22 ani, unde cei trei au consumat bauturi alcoolice, femeia refuzand sa-si ia concubinul acasa lasandu-l la domiciliul tanarului. Cei doi barbati au continuat sa consume alcool si intre ei a izbucnit un conflict spontan determinat de faptul ca victima afirma ca il bate la orice ora pe vecin. Cei doi au iesit in curte, unde tanarul i-a aplicat cu un par mai multe lovituri in zona capului, dupa care a luat un cutit si i-a sectionat victimei carotida. Pentru a-si ascunde fapta, autorul a tarat victima in curtea concubinei, asezand peste aceasta o cruce din lemn sustrasa din cimitirul comunei. Vasilica D. a fost retinut de Parchetul de pe langa Tribunalul Galati pentru comiterea infractiunii de omor, urmand a fi prezentat Tribunalului Galati in vederea emiterii mandatului de arestare.

http://www.stirilocale.ro/galati/Dupa_c ... 91785.html

Tânăr reţinut pentru comiterea unui omor

În ziua de 26.04.2009, poliţiştii din comuna Barcea, judeţul Galaţi au fost sesizaţi de C. Nastasia de 39 ani, din Barcea, casnică, cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale l-a găsit decedat pe concubinul său, H. VASILE de 51 ani, din com. Sineşti, judeţul Iasi. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi experţi criminalişti, care a constatat că H. Vasile era dezbrăcat şi prezenta la nivelul capului, gurii si buzelor mai multe plăgi si urme de sânge, iar peste corp avea o cruce din lemn, provenita de la cimitirul din localitate aflat în apropiere. În urma efectuarii necropsiei cadavrului s-a stabilit ca moartea a fost violentă, ea datorîndu-se insuficienţei circulatorii prin secţiunea cvasicompleta a arterei carotida stânga. Din cercetari a rezultat că în seara de 25.02.2009, victima şi concubina sa, C. Nastasia, s-au deplasat la locuinta vecinului lor, D. VASILICĂ de 22 ani, din Barcea, judeţul Galati, fără studii, fără ocupaţie, fără antecedente penale. În acest loc, cei trei au consumat băuturi alcoolice şi din acest motiv C. Nastasia a refuzat sa-şi ia concubinul la domiciliu, acesta rămânând acasă la autor. Cei doi au continuat să consume alcool şi între ei a izbucnit un conflict spontan determinat de faptul că victima afirma că îl bate la orice ora pe autor. Cei doi au ieşit afară din imobil, loc unde autorul, cu un par, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, după care a luat un cuţit şi i-a secţionat carotida victimei. Intrucât dorea sa-şi ascunda fapta, autorul a târât victima până în curtea concubinei sale, aşezând peste aceasta o cruce din lemn sustrasa din cimitirul comunei. D. Vasilică a fost reţinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Galati în vederea emiterii mandatului de arestare.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.