Jump to content

Doi băieţi de 16 ani au omorât în bătaie un bătrân


dcp100168

Recommended Posts

Crima infioratoare! Doi baieti de 16 ani au omorat in bataie un barbat

Barbatul a fost omorat in urma cu o saptamana. Atunci, barbatul a fost gasit plin de sange in casa, dar criminalistii nu au gasit dovezi evidente ca ar fi vorba despre o crima. In urma investigatiilor, medicii legisti au dat un verdict clar : barbatul de 67 de ani, din Galati, a fost omorat in bataie. Politistii au prelevat mai multe amprente de la fata locului si asa au ajuns la unul din minori. Acesta il cunostea pe barbat, iar dupa cateva ore de audieri a recunoscut totul. Impreuna cu un prieten, tot in varsta de 16 ani, au intrat in casa barbatului si au inceput sa-l loveasca. L-au lasat aproape inconstient si nu au plecat pana nu i-au furat un telefon mobil, un inel de aur si 100 de lei. Acum, cei doi adolescenti sunt cercetati acum pentru talharie si omor. Barbatul locuia singur, dar mai tinea legatura cu fosta lui sotie, care se mutase la un bloc din vecinatate. Ea a descoperit oribila crima.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... arbat.html

Minori reţinuţi pentru comiterea unei tâlhării soldate cu moartea victimei

La data de 19.02.2009, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că M. GHEORGHE de 67 ani, pensionar, se află decedat în locuinţa sa din Galaţi, prezentând la nivelul gurii, leziuni de violenţă. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că victima locuia de mai mulţi ani singură, fiind un consumator frecvent de băuturi alcoolice, în anturajul acestuia existând mai multe persoane cunoscute cu antecedente penale şi ele consumatoare de alcool. Cu ocazia cercetării, în locuinţă nu au fost constatate urme de răvăşire, uşa metalică de acces în apartament fiind găsită în poziţia asigurat, printr-un dispozitiv de blocare a acesteia prin interior, care nu putea fi declanşat decât de victimă. Cu ocazia efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea lui M. GHEORGHE a fost violentă, ea datorându-se unui traumatism cranio-cerebral, consecutiv unei hemoragii meningo-cerebrale. Din declaraţiile ulterioare ale fostei soţii a rezultat că, din locuinţă lipsesc, un telefon mobil şi un inel pe care victima îl purta la deget. Cercetările în această cauză s-au desfăşurat sub aspectul posibilităţii ca victima să fi căzut datorită stării de ebrietate sau să fi fost lovită şi, în cădere, să-şi fi produs traumatismul cranio-cerebral care i-a cauzat moartea. Ca urmare a unor activităţi conjugate de cercetare ofiţerii criminalişti au găsit în locuinţa victimei o urmă digitală aparţinând numitului Ş. MIRCEA zis „Ţiganul” de 16 ani, domiciliat în Galaţi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în noaptea de 14/15.02.2009, în jurul orei 01.00 – 02.00, Ş. MIRCEA însoţit de M. MARIAN-CLAUDIU de 16 ani, domiciliat în Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale, care cunoştea victima, s-a deplasat la domiciliul acesteia şi, după ce sunat la sonerie, victima le-a deschis, moment în care s-au năpustit asupra ei, au lovit-o, după care au controlat prin sertarele unui vitrine de unde au luat suma de 100 lei, o lanternă, un telefon mobil marca „Nokia 1100” şi inelul de pe degetul victimei, pe care ulterior l-au vândut. Cei doi au fost reţinuţi de Parcehtul de pe lângă Tribunalul Galaţi timp de 24 ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.