George Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cum femeile au 2 zile ale lor 1 si 8 martie consider ca ar trebui si noi barbatii sa fim egali cu ele iar cele 2 zile ale noastre sa fie 9 martie (Sf 40 mucenici) si 5 mai (o zi care a fost propusa de bergenbier anul trecut) Astept comentariile cu mare placere.
riaji Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 1 martie nu e ziua femeii, am mai auzit prostia asta de 100 de ori..Dovada sta obiceiul barbatilor de a primi martisoare in alte parti ale tarii, inclusiv in Republica Moldova.
Relu Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ziua bărbaţilor e în fiecare zi ... pe când ziua femeilor e o dată în an :mrgreen:
katman Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 consider ca ar trebui si noi barbatii sa fim egali cu ele Eu sint de acord si ce ar trebui sa facem in cele 2 zile? Ce propuneri ai?
George Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 citim ziarul pana pe la pranz, apoi la o intalnire la un local pana seara apoi la un meci de fotbal (daca este) daca nu e meci de fotbal, o facem lata de vreo 9 ore cum a fost intalnirea din februarie :lol:
katman Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 o facem lata de vreo 9 ore ... si nu spunem unde, plus ca ne inchidem si telefoanele... Si deci cind e mai exact ziua aia?
George Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Deocamdata au fost doar 2 propuneri ale mele 9 martie si 5 mai. Eu vorbeam ca ar trebui sa se legalizeze ca zile libere sau macar program redus pentru barbati. Sa sta la servici pana la masa de pranz doar Ma gandesc oare daca se vor legaliza vreodata. Ca propunerile nu sunt ale mele personal ci culese de pe net. Unii zic ca sa fie pe 9 martie, altii zic pe 5 mai. Eu zic pe amandoua Avand in vedere ca sunt zilelucratoare (deocamdata) se poate in weekendurile din preajma lor. pana s-or trezi iubitii nostri lesi sa le legalizeze ca zile libere
Recommended Posts