Jump to content

Zilele barbatilor

Recommended Posts

Posted

Cum femeile au 2 zile ale lor 1 si 8 martie consider ca ar trebui si noi barbatii sa fim egali cu ele iar cele 2 zile ale noastre sa fie 9 martie (Sf 40 mucenici) si 5 mai (o zi care a fost propusa de bergenbier anul trecut)

Astept comentariile cu mare placere.

Posted

1 martie nu e ziua femeii, am mai auzit prostia asta de 100 de ori..

Dovada sta obiceiul barbatilor de a primi martisoare in alte parti ale tarii, inclusiv in Republica Moldova.

Posted
consider ca ar trebui si noi barbatii sa fim egali cu ele

Eu sint de acord :) si ce ar trebui sa facem in cele 2 zile? Ce propuneri ai? :)

Posted

citim ziarul pana pe la pranz, apoi la o intalnire la un local pana seara apoi la un meci de fotbal (daca este) daca nu e meci de fotbal, o facem lata de vreo 9 ore cum a fost intalnirea din februarie :lol::lol: :lol:

Posted

Deocamdata au fost doar 2 propuneri ale mele 9 martie si 5 mai. Eu vorbeam ca ar trebui sa se legalizeze ca zile libere sau macar program redus pentru barbati. Sa sta la servici pana la masa de pranz doar :d Ma gandesc oare daca se vor legaliza vreodata. Ca propunerile nu sunt ale mele personal ci culese de pe net. Unii zic ca sa fie pe 9 martie, altii zic pe 5 mai. Eu zic pe amandoua :d Avand in vedere ca sunt zilelucratoare (deocamdata) se poate in weekendurile din preajma lor. pana s-or trezi iubitii nostri lesi sa le legalizeze ca zile libere :d