Jump to content

Oţelul îl vrea pe Shon Mekyten


dcp100168

Recommended Posts

Otelul vrea sa il sufle pe Shon Mekyten

Directorul general al lui Otelul Galati, Marius Stan, l-a sunat pe Nati Meir in incercarea de a il convinge pe Shon Mekyten de a accepta sa investeasca in formatia de la malul Dunarii. Marius Stan i-a spus lui Nati Meir ca Gigi Becali nu va vinde niciodata Steaua si ca il asteapta pe Shon Mekyten la Galati pentru a face o echipa de rang european. "Spune-i sa vina la Galati. Putem face performanta la cel mai inalt nivel si cu bani mult mai putini", i-a transmis Marius Stan lui Nati Meir. Otelul Galati traverseaza grave probleme financiare in ultima vreme si se afla pe lista cluburilor vizate sa nu primeasca licenta pentru noul sezon din cauza datoriilor.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ekyten.htm

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: „Nu suntem prieteni, a fost o glumă”

Directorul general al Oţelului a râs la aflarea veştii că Nati Meir a dat publicităţii dialogul lor telefonic. „Ştiam că vrea să meargă la Gigi Becali pentru a cumpăra Steaua, dar totodată puteam paria că n-are nicio şansă să-l înduplece pe patronul din Ghencea. I-am zis în glumă să vină la Oţelul, ştiu sigur că n-ar face asta, însă nu mă aşteptam ca el să spună asta la televizor. Mai mult decât atât, nu suntem aşa de prieteni precum spune, mai ales că ne-am şi certat pe un jucător acum câţiva ani. Ca atare, cele spuse de domnul Meir nu sunt decât glume”, a replicat Marius Stan, care admite că nu ştie de unde să scoată bani pentru a acoperi găurile clubului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... ain_2.html

Link to comment
Share on other sites

Bine ca a spus cineva ceva. Destul de tarziu, dar decat deloc...

Dar sa stii ca foarte putina lume dintre cei care citesc prosport intra pe site-ul Otelului si de maine toata lumea va vb de spalarea echipamentului celor de la Otelul, de ce si cat mananca din cauza crizei etc. Iar o porcaria ce cea din Prosport nu se sterge cu un comunicat de presa...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.