Jump to content

Deţinut înjunghiat de un altul, în urma unei altercaţii


dcp100168

Recommended Posts

Deţinut înjunghiat de un altul, în urma unei altercaţii în penitenciar

Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a fost înjunghiat în spate de un altul, în urma unui conflict, izbucnit în 1 martie, în timp ce se aflau în curtea închisorii, pentru plimbare, a declarat Gianina Crăciun, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, citată de corespondentul MEDIAFAX. "B.I., condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de patru ani pentru tâlhărie, a fost înjunghiat în zona posterioară a hemitoracelui stâng de către C.G., condamnat definitiv la patru ani şi opt luni pentru tâlhărie. Din declaraţiile celor două persoane private de libertate, conflictul spontan a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri, în vreme ce se aflau în curtea de plimbare, unde îşi desfăşurau programul zilnic de aer", a declarat Gianina Craciun, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi. Deţinutul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi şi supus unei intervenţii chirurgicale. "Pacientul a fost adus la spitalul nostru cu plagă înjunghiată cu pneumotorax. După intervenţia medicilor, pacientul se află în afara oricărui pericol", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al unităţi spitaliceşti din Galaţi. Atât oficialii de la penitenciar, cât şi Parchetul Tribunalului Galaţi au declanşat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Detinut de la penitenciarul din Galati, injunghiat de colegul de celula!

Incident sangeros la penitenciarul din Galati. Un detinut de 21 de ani a fost injunghiat de colegul de celula, chiar in curtea puscariei. Anchetatorii incerca sa stabileasca acum din ce cauza a izbucnit conflictul intre cei doi. Nu va fi insa usor. Anchetatorii au o misiune dificila, pentru ca intre detinuti functioneaza legea tacerii. Asa ca nimeni nu vrea sa spuna ce au avut de impartit cei doi. Agresorul si victima sunt din Braila si au fost condamnati pentru talharie. Incidentul s-a petrecut in timp ce barbatii se aflau la programul de plimbare, in curtea penitenciarului. Atacul a fost fulgerator, iar victima nu a avut timp sa se apere. Si nici gardienii sa reactioneze. Victima a ajuns in stare grava la spital si risca sa-si piarda un plaman.

Detinut înjunghiat în Penitenciarul Galati

Un detinut din Penitenciarul Galati a fost înjunghiat în spate de un altul, în urma unui conflict izbucnit duminica, în timp ce se aflau în curtea închisorii pentru plimbare. Iulian Belgiugan, de 21 de ani, a suferit leziuni profunde la nivelul plamânului stâng, fiind operat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean Galati. Autorul este un alt detinut, de 22 de ani, tot brailean. Ambii erau condamnati la cate patru ani pentru tâlharie. Detinutul agresor risca sa fie acuzat pentru tentativa la omor, astfel pedeaspa initiala prelungindu-se. Si la nivelul penitenciarului a inceput o ancheta interna pentru a se afla cum de a ajuns cutitul in inchisoare.

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=130701

Link to comment
Share on other sites

Interesant. Probabil ca l-a injunghiat cu privirea, ca altfel cutitele si orice alte arme sunt interzise, nu? Sau s-a "liberalizat" regimul :?:

Cred ca doamna/domnisoara puratator de cuvant ar cam trebui sa mai ofere unele detalii...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.