Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestii pt ce trebuie si ce nu trebuie cumparat

Incep eu cu imprimanta mea Canon MP160..

nu va luati dupa pret ca este ieftina un cartus costa acum 1mil, jumate cat imprimanta aproape.. si nu ar fi mare problema daca nu s-ar arde asa de repede..primul cartus color mi s-a ars la al 3 refil..al 2cartus color mi s-a ars la al 2 refil

primul cartus alb-negru mi s-a uscat cerneala in el ca a stat prea mult neutilizat si daca nu cumpar mai repede un cartus color o sa trebuiasca sa iau apoi si unul alb-negru. Ma gandeam sa-mi iau alta..un HP poate

DECI NU CUMPARATI IMPRIMANTE CANON

Astept opiniile/sugestiile voastre despre alte imprimante

Posted

Toate imprimantele au pret redus pentru ca se scot costurile mai apoi cu consumabilele. Deci chiar daca iti iei HP, va fi exact acelasi lucru din punctul asta de vedere...

Unele vin cu un cartus " de start", umplut doar cit sa printezi citeva pagini.

Asta despre costuri... In privinta fiabilitatii, parerea mea ca HP bate orice... nu degeaba sint number one la imprimante.

Posted
Sugestii pt ce trebuie si ce nu trebuie cumparat

Incep eu cu imprimanta mea Canon MP160..

nu va luati dupa pret ca este ieftina un cartus costa acum 1mil, jumate cat imprimanta aproape.. si nu ar fi mare problema daca nu s-ar arde asa de repede..primul cartus color mi s-a ars la al 3 refil..al 2cartus color mi s-a ars la al 2 refil

primul cartus alb-negru mi s-a uscat cerneala in el ca a stat prea mult neutilizat si daca nu cumpar mai repede un cartus color o sa trebuiasca sa iau apoi si unul alb-negru. Ma gandeam sa-mi iau alta..un HP poate

DECI NU CUMPARATI IMPRIMANTE CANON

Astept opiniile/sugestiile voastre despre alte imprimante

SI care e problema ta cu acest produs??? Ca nu au mers refilate cartusele?? Ma faci sa rad, de aici ai tras concluzia ca aceste imprimante sunt proaste? Da-mi voie sa te contrazic. Am si eu acest tip de imprimanta si sunt foarte multumit, functioneaza si azi perfect, desi o am de vreo 3 ani de acum. COnsumabilele rezista in functie de activitatea pe care o are imprimanta, vrei sa tina mai mult, cumpara consumabile de capacitate mai mare.

Asadar isi fac banii, la cat dai pe ele, se comporta mai mult decat perfect!!!

Posted

SI care e problema ta cu acest produs??? Ca nu au mers refilate cartusele??

Cartusele au mers refilate..problema e ca s-au ars destul de repede (al 2 si al 3 refil)

Tocmai am cumparat cartusul color cu 110ron..si acum surpriza.. negru nu mai scoate,s-a uscat tusul in numai o luna,poate-l rezolv sa nu mai fiu nevoit sa-l cumpar si pe asta ca ma apuca dracii.. nu de alta dar cartusele + 30roni = imprimanta noua

Ce canon ai tu? poate folosesti alt tip de cartus de calitate mai buna..banuiesc ca au fost refilate mai mult de 3ori.. atunci pot spune ca imprimantele or fi bune si cartusurile sunt de vina

Si alta problema la canon, daca s-a ars un cartus nu poti trage nimic indiferent ca e numai color sau alb-negru,nici macar sa scanezi nu poti

Posted

pai daca ti se usuca tusul in cartus, nu ai ce sa-i mai faci. La mine nu s-a uscat, fiindca o folosesc destul de des. Iar de refilat am refilat cartusele fara probleme. Evident ca nu poti repeta operatiunea la infinit. COnteaza probabil si firma care se ocupa de refil. Cartusul color e gol si o sa cumpar unu nou, insa pot folosi imprimanta doar cu cartus alb negru fara probleme.

Am si multi prieteni care au luat modelul asta si nu s-au plans. Consumabilele sunt mai iefitne decat la HP de exemplu unde ma costau consumabilele acum ceva vreme in urma vreo 200 ron ambele.