Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hathor cântă la Rock'N Iaşi

Organizatorii festivalului Rock'N Iasi Open Air, editia a doua, au anuntat inca o trupa participanta. Este vorba despre Hathor (Galati). In cei peste 12 ani de existenta Hathor a cantat alaturi de trupe celebre ca Rotting Christ, Catamenia, Ancient Rites, Necrodeath, Temnozor, Possession si multi altii. La Rock'N'Iasi Open Air Episodul 2, Hathor va interpreta in mare parte piese de pe urmatorul album, dar nu vor fi uitate piese mai vechi precum "The Evil Forces" sau "The mystic art". Festivalul are loc pe 24 si 25 mai 2008 la Complexul Ciric, Iasi. Cap de afis este formatia finlandeza Korpiklaani.

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hathor cântă la Cluj

Trupa maghiară de black metal Sear Bliss, una dintre veteranele domeniului din ţara vecină, va concerta astăzi, de la ora 20.00, în Music Pub din Cluj. Invitaţii maghiarilor sunt formaţiile Hathor (Galaţi), Indian Fall (Braşov) şi Sincarnate (Bucureşti). Trupa maghiară a lansat până în prezent zece albume.

Posted

Ora 20 i-a adus pe scena pe galatenii de la HATHOR. Intr-o noua componenta, avand in spatele tobelor un personaj ce a mai activat in trupa in perioada 2002-2004, dar ca si chitarist. Experienta “nazgulilor”si-a spus inca o data cuvantul, trupetii trecand usor peste micile impedimente ale vietii de artist (drum, cazare, soundcheck) si reusind o figura frumoasa in cadrul “recitalului clujean anual” (ultima prestatie a trupei in fata publicului din Cluj a fost anul trecut in aceeasi perioada a anului, in deschidere la Rotting Christ). Cu un playlist axat pe albumul “Ancient” si imbunatatit de o prestatie impresionanta la clape a d-rei G (studenta a Conservatorului Iasi – sectia pian) cu o compozitie proprie demna de coloana sonora a filmului Lord Of The Rings. Galatenii au incheiat recitalul cu o piesa noua - Fight For Rohan – tributul lor calaretilor din LOTR (se pare ca viitorul album se va axa pe aceasta poveste).

http://www.metalact.com/portal/cronici/ ... p=&string=

Posted

Am reusit sa facem un show bun cu toate ca am fost foarte obositi dupa 11 ore de mers.pe acesta cale multumim organizatorilor si tuturor celor care au luat parte la eveniment!! ;) sa ne revedem cu bine!!!

  • 10 months later...
Posted

Hathor concerteaza la Galati

Formatia Hathor va sustine un concert la Galati, pe data de 7 martie 2009. Alaturi de Hathor, vor mai concerta si Fictum, un proiect industrial din care face parte Ady, chitaristul Hathor. Concertul incepe la ora 20 si are loc in DownTown - str. Domneasca (fost complex Master). Pret de criza 5 lei! Locurile sunt limitate. Trupa Hathor nu a mai concertat in Galati de peste 1 an. Dupa concert party with beers & metal!

http://www.metalhead.ro/Stire-Hathor_co ... 15215.html

Posted

Concertul Hathor din Galati a fost anulat

Concertul Hathor si Fictum din Galati, din data de 7 martie 2009, din barul DownTown se anuleaza din motive care nu depind de noi, public sau de proprietarii spatiului. In schimb va invitam pe data de sambata 14 martie ora 20:00 la inaugurarea barului de rock ABYSS aflat in complex Tiglina 1 (in spate la bar Mond'art). Dupa concert ROCKPARTY!

http://www.metalhead.ro/Stire-Concertul ... 15267.html

Posted

Pai merge sa facem intalnirea in 2 locuri? Prima parte la restaurantul indian si a 2-a parte mergem la concert la Rockparty si la barul Abbys? :d

Daca ar fi as poate sting eu ultimu lumina :d si iau trenul de 2 AM

  • 1 year later...
Posted

Tobarul Sebastian Stratulat, de la Hathor, pregăteşte primul său album

Cel mai tânăr membru al trupei Hathor este îndrăgostit de tobe încă din copilărie pe când colegii de şcoală şi prietenii, încântaţi de talentul lui îl rugau să improvizeze diferite ritmuri. A ajuns să cânte în trupa de rock Hathor în urmă cu aproximativ doi ani, prin intermediul unor prieteni care l-au recomandat, deşi avea 20 de ani şi de atunci este nedespărţit de formaţie şi de muzica acesteia. „Sunt în trupă din toamna anului 2008. Îi cunoşteam pe băieţi, dar nu chiar bine. M-a recomandat unul dintre foştii lor tobari. El urma să plece şi am fost propus eu. Am venit, am dat o probă, le-a plăcut băieţilor cum am cântat şi am rămas cu ei. Formaţia este înfiinţată din anul 1996. Este destul de veche", spune Sebastian Stratulat.

A pornit din garaje

Primele sale contacte cu muzica au fost cu mult înainte de a intra în trupa Hathor, când încă îşi mai exersa talentul, aşa ca distracţie, împreuna cu alţi prieteni. Cântau pe unde apucau, chiar şi prin garaje, dar pasiunea pentru muzică era prea mare ca să le pese unde şi în faţa cui cântă. „Am mai cântat înainte cu nişte pritenii. Nici măcar nu aveam nume, cântam din plăcere, aşa ca o simplă distracţie. Cântam prin garaje. Ne pierdeam pur şi simplu timpul. Asta e prima formaţie serioasă din care fac parte", îşi aminteşte Sebastian Stratulat.

Pasiunea pentru tobe o are de când era copil şi a învăţat singur să cânte la acest instrument, atât cât putea. Povesteşte amuzat că a rupt canapelele părinţilor prin casă, pentru că bătea în ele cu tot ce-i cădea în mână. „La tobe cânt de aproximativ patru ani. Am învăţat să cânt singur. Mi-a plăcut de mic instrumentul acesta. Până la 14 ani am rupt canapele din casă, cu toate beţele pe care le prindeam pe mână. Au zis părinţii mei că nu se mai poate şi mi-au cumpărat tobe", mai spune Sebastian.

În ceea ce priveşte cântatul la tobe, tânărul spune că este destul de greu şi necesită foarte mult efort fizic, dar atunci când îţi place acest lucru, nu mai contează nimic. Pe lângă tobe, Sebastian apreciază şi trompeta, un alt instrument complicat, din puctul său de vedere. „Este destul de greu să cânţi la tobe. Este solicitant fizic în primul rând. După trei ore de cântat simţi că nu mai poţi. Este greu şi pentru că faci alte chestii cu fiecare mână şi picior în parte. Asta face complicat acest instrument. Este complex. Acum mi se pare ceva normal. De când eram mic îmi place trompeta foarte mult deşi este un instrument la care se cântă foarte greu", adaugă Sebe, aşa cum îi spun prieteni.

Cât despre primul concert la care a urcat pe scenă, Sebastian îşi aminteşte că emoţiile l-au copleşit, dar odată ce s-a aşezat la tobe a uitat de toate ritmul venea de la sine.

Întrebări şi răspunsuri

- Ce truperomâneşti îţi plac?

- Fiind instrumentist, îmi plac foarte multe formaţii şi cântăreţi. Dacă mă face să mişc degete sau să bat din picior, înseamnă că îmi place acea melodie. Nu cred că aş vrea să am o colaborare de la noi din ţară. Asta spune foarte mult. Lipseşte ceva din muzica de la noi. Trupele sunt bazate pe anumite chestii vechi, nu se acceptă schimbările. Dacă vine cineva cu o idee nouă nu este acceptată.

- Cât de greu este să cânţi în România?

- Este foarte greu să cânţi în Romnia. Nu există bani, susţinere. Totul trebuie să faci tu. Tu vii cu sculele, tu achiţi transportul. Nu pot să spun că am vreun câştig material din urma cântatului. O facem din pasiune, pentru distracţie. Nu apreciează foartă multe lume ceea ce facem noi. Nu există posturi de radio să promoveze acest tip de muzică. Acesta este cel mai frumos lucru, să plecăm în alte oraşe, mulţi prietenii.

Ce-i place

Îmi place să ascult toată ziua muzică. Un om fără pasiunea pentru muzică nu are nimic. Este un om gol. Îmi place să petrec timpul cu pritenii mei. Îmi plac petrecerile. În general îmi plac aproape toate lucrurile specifice vârstei mele. Îmi place şi sportul, dar acum îl practic mai rar. Când am timp mă uit la fotbal, la televizor.

Ce nu-i place

Nu-mi place starea în care ne aflăm acum, atât ca ţară, cât şi ca popor. Nu-mi place politica, manipularea. Nu-mi place mârlănia. E foarte multă mârlănie la noi. Nu-mi place faptul că nu sunt recunoscute valorile. Nu-mi place corupţia. În rest, nu-mi place cam tot ceea ce nu am trecut la categoria „ce-mi place".

Profil

Născut: 11 august 1988, Galaţi

Studii: Student la Facultatea de Telecomunicaţii, anul III

Familie: Singur la părinţi

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Tobarul_Sebastian_Stratulat_-_Hathor-_pregateste_primul_sau_album_0_301169951.html

Posted

Adrian Mihai - rockerul pasionat de turism

Este chitarist al trupei Hathor de 13 ani, iar în viaţa de zi cu zi lucrează în domeniul turismului. Crede că oricine poate fi învăţat, fără probleme, să cânte la instrumentul său preferat.

În copilărie, când a început să cânte cu prietenii săi, privea totul ca pe o simplă distracţie. În momentul în care a intrat în trupa de rock Hathor a luat lucrurile mult mai în serios, iar acum muzica înseamnă totul pentru el. „Trupa s-a înfiinţat în anul 1995, iar au am devenit membrul al acesteia în 1997”, spune Adrian Mihai. Pe lângă muzică, cealaltă pasiune a sa este turismul. Dacă nu este în sala de repetiţie sau în studioul de înregistrări, îl poţi găsi la sediul agenţiei de turism la care lucrează.

Pasionat de chitară

Chitara, instrumentul de care este îndrăgostit, a luat-o pentru prima dată în mână când era în clasa a XI-a şi de atunci nu a făcut altceva decât să se perfecţioneze. „Întodeauna am cântat la chitară. Cursuri am făcut cu un bătrân, în jur de opt luni de zile. Apoi am început să cânt singur, de capul meu. Mai cochetez cu tobele, dar nu am experienţă”, mai spune rockerul. Adrian este de părere că nu e greu să înveţi să cânţi la chitară, ci că multe dintre metodele de a învăţa sunt greşite. „Totul se bazează pe exerciţiu. Am ajuns la stadiul în care mi-am dat seama că oricine poate să cânte la chitară. Tehnologia a evoluat şi au apărut multe demonstrative pe internet pentru amatori. Însă cine învaţă pe internet nu se descurcă cu o chitară adevărată, cu partiturile. Nu ştiu să calculeze un timp, nu se mai dezvoltă urechea muzicală”, explică Adrian Mihai.

Să faci muzică în România nu este greu deloc, în opinia sa. Tot el mai spune că în spatele caselor de discuri se ascund multe nereguli. „Ca să fii promovat, trebuie să semnezi cu o casă de discuri. Dacă semnezi cu una, trebuie să-ţi asumi nişte îndatoriri. Asta nu ne convine nouă. Am semnat mai demult şi nu am fost mulţumiţi. Am fost obligaţi să cântăm doar în anumite concerte, iar când a ieşit albumul ni s-a spus că ar fi mai bine să căutăm altă casă de discuri. Eram chemaţi la concerte, dar cheltuiam mai mult decât câştigam”, a mai spus Adrian Mihai.

Întrebări şi răspunsuri

- Cum vezi muzica de astăzi?

- Muzica în România a început să se ridice. După revoluţie a fost o explozie de formaţii şi interpreţi. În schimb au fost călcate în picioare valorile. Se copiază foarte mult muzica din străinătate. Se fură. Toată lumea îl consideră pe Moga un geniu, dar nu e aşa. Au apărut la televizor melodii care ar fi fost făcute de el şi toată lumea ştie că sunt copiate.

- Ce planuri muzicale ai?

- Vreau să termin cât mai repede cu albumul la care lucrăm de ceva vreme. Ne dorim să începem un turneu în toamnă. O să cântăm prin ţară. Luăm legătura cu prieteni de la alte formaţii şi ne ajută să aranjăm cu cluburile de la ei.

Ce-i place

Îmi place foarte mult muzica. Atunci când sunt supărat, vesel, indiferent de starea pe care o am, ascult muzică. Îmi place să cânt la chitară pentru că mă descarcă de tot stresul şi mă relaxează. Mă exprim prin intermediul acestui instrument. Îmi place foarte mult să şofez. În acelaşi timp, îmi place foarte mult fotografia.

Ce nu-i place

Nu-mi plac oamenii încrezuţi, lăudăroşi şi proşti. Sunt cam mulţi astfel de oameni. Asta mă deranjează foarte tare. Nu-mi plac, dar asta e. Trebuie să ne obişnuim cu ei. Politica nu-mi place. Asta pentru că nu m-a interesat niciodată. Nu-mi plac oamenii mincinoşi.

Profil

Născut. 8 iulie 1979, Galaţi

Studii. Facultatea de Ştiinţe Economice

Familie. Necăsătorit

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Adrian_Mihai_este_rockerul_pasionat_de_turism_0_305369527.html

Posted

Marius Mihai - fondatorul trupei Hathor

A început să cânte la chitară din copilărie, instrument pentru care a făcut o pasiune. Crede că este foarte greu să rezişti pe piaţa muzicală din România.

A învăţat să cânte la chitară pe estrada Casei Pionerului, iar doi ani mai târziu a devenit elevul artistului gălăţean Aurel Moldovan. A continuat să cânte pe estradă până după Revoluţie, apoi împreună cu câţiva colegi a înfiinţat trupa SYR (Strange Young Rocker). „Pe vremea lui Ceauşescu lumea era ahtiată după muzică. Ne plimbam non-stop în ţară, mergeam în tabere, aveam concerte tot timpul. Era mult mai bine ca acum. Erau sălile pline, se dădeau bilete gratuite sau subvenţionate”, povesteşte Marius.

Trupa „SYR” a rezistat până în anul 1995, când o parte dintre membri au decis să urmeze un alt drum în viaţă. Marius nu a putut rezista prea mult fără muzică şi, la puţin timp, a înfiinţat trupa Hathor, cu care a obţinut multe diplome la festivalurile din ţară. Formaţia există de 15 ani, timp în care a devenit una dintre cele mai reprezentative formaţii de „metal” din Galaţi.

De-a lungul timpului, componenţa trupei s-a tot schimbat. „Când te maturizezi, apar tot felul de discuţii. Probleme au fost tot timpul cu componenţa, deoarece timpul trece, oamenii se schimbă, iar pentru unii dragostea pentru muzica dispare. Din formula din 1995 sunt singurul membru rămas pe baricade”, ne-a spus Marius Mihai, zis şi ”Nagzul”.

A compus zeci de melodii, din păcate pe foarte multe nu a avut posibilitatea să le înregistreze. „Cam 90% din ceea ce înseamnă muzică şi versuri mă ocup eu. Am cântat tot timpul piesele despre care am zis că sunt bune, nu am avut piese de umplutură.

Cover-uri nu prea mi-a plăcut să fac. Mi-aduc aminte că, în liceu, o colegă de clasă a fost selectată pentru Şcoala Vedetelor. Nu avea bani pentru o piesă, iar diriginta noastră s-a gândit să o compun eu. Piesa a avut succes, iar Adi Despot chiar mi-a propus să mai compun”, povesteşte Marius.

În prezent, împreună cu ceilalţi membri ai trupei Hathor, se pregăteşte să lanseze şi un nou material discografic. «Am găsit o casă de discuri din Galaţi. Sperăm ca album să fie gata anul acesta. Am muncit mult şi merităm acest lucru, însă totul depinde de bani. Tema principală rămâne „Lord of the Rings”. Vor fi texte pline de „glorie” şi „onoare”», a adăugat Marius.

Tânărul muzician consideră că este foarte greu să rezişti pe piaţa muzicală din România. „Nu există bani, susţinere. Trebuie să te descurci singur. Nu sunt posturi de radio să promoveze acest tip de muzică”, susţine el.

Pe lângă muzică, cealaltă pasiune a sa este turismul.

Întrebări şi răspunsuri

- Vă cunoaşte lumea în Galaţi?

- Da, în special cei care ascultă rock. În 15 ani generaţiile s-au tot schimbat. Noi când am înfiinţat formaţia, tinerii din ziua de azi aveau doi-trei ani, acum vin la concertele noastre. Este uimitor. Acum am lăsat-o mai moale cu concertele, dar vrem ca din toamnă să revenim.

- Renunţi vreodată la muzică?

- Nu. Muzica e totul. Trist e că nu primim niciun fel de sprijin de la autorităţi.Trebuie să ne descurcăm singuri. În alte ţări, primăria îţi dă gratis sală de repetiţii, te ajută cu promovarea. La noi, au doar pretenţia ca la ziua oraşului să cânţi gratis jumătate de oră.

Ce-i place

Îmi place muzica bună, nu cea copy-paste. Îmi face plăcere să cunosc oamenii inteligenţi, cu care pot discuta ceva. Iubesc tot ceea ce ţine de natură, muntele, sportul, pescuitul. Îmi place să merg cu prietenii la Cotul Pisicii, o zonă sălbatică şi extrem de frumoasă.

Ce nu-i place

Nu-mi place tendinţa de manelizare în muzică şi gândire. Detest pe cei care trăiesc degeaba, doar să bea şi să mănânce. Nu-mi plac falsele valori şi faptul că tinerele talentele nu sunt promovate deloc la noi în ţară.

Profil

Născut.17 noiembrie, 1977, Galaţi

Ocupaţie. agent turism

Familie. necăsătorit

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Marius_Mihai_este_fondatorul_trupei_Hathor_0_306569409.html

  • 3 weeks later...
Posted

Georgiana Sava: „Pianul este viaţa mea”

* Este pianista formaţiei Hathor şi realizatoarea proiectului „Studioul Tânărului Interpret", de la Teatrul Muzical „Nae Leonard".

Gălăţeanca cântă de la vârsta de cinci ani la pian. De atunci, nu a trecut o zi fără să atingă clapele. Pasiunea pentru muzică i s-a transmis ereditar, ambii părinţii fiind muzicieni. „Am cunoscut lumea teatrului de mic copil. La şase ani, am apărut în opera „Carmen" şi am cântat în corul copiilor. Mama m-a dus de mică la spectacolele de operă. Mi-a plăcut din prima, eram fascinată de această lume", poveşteşte tânăra artistă.

Cu un debut atât de timpuriu, faptul că a urmat un liceu de muzică nu a surprins pe nimeni, iar înscrierea la Conservatorul din Iaşi cu atât mai puţin. „A fost greu pentru că trebuia să ne trezim la patru dimineaţa pentru a ajunge la Conservator ca să prindem sală de studiu. Nu numai la Iaşi este această problemă. La Bucureşti şi Cluj este la fel. A fost mult de muncă, dar merită efortul".

În anul doi de facultate a activat într-o trupă de rock alternativ. A cântat preluări ale formaţiilor:Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Yes, King Crimson.

După absolvirea conservatorului, nu a durat mult până când progresele ei au fost remarcate şi de public. S-a angajat consultant artistic la Teatrul Muzical din Galaţi, unde este realizatoarea unui program care se numeşte „Studioul Tânărului Interpret". „Este un spectacol educativ în care se cântă arii din opere, muzică uşoară, dans modern, am avut şi proiecţii din filme. Am avut de curând Mozar, filmul Amadeus. Am observat că lumea vine la teatru. Orice piesă îşi are publicul ei", povesteşte pianista.

În prezent, este în anul doi la master la Iaşi, este angajat al Teatrului Muzical „Nae Leonard" şi colaborează cu trupa de rock Hathor. „Cu băieţii de la Hathor m-am întâlnit în 2007. Am colaborat împreună pentru un festival. Am avut emoţii mari, dar succesul a fost pe măsură. Eu am cântat la clape. Îmi place genul acesta de muzică şi mă reprezintă. Am avut concerte în Iaşi, Cluj, Sibi, Piteşti", spune Georgiana.

Tânăra pianistă spune că pentru a ajunge la un nivel înalt şi a face performanţă în muzică este nevoie de foarte multă muncă şi noroc. „În Facultate îţi face anumite planuri, iar mai târziu realizezi că lucrurile nu sunt chiar cum le-ai dorit. De exemplu, poţi să fii foarte bun într-un domeniu şi să nu ai suficient noroc sau să nu fii mediatizat. Cu toate acestea, nu trebuie să renunţi. Din contră, este nevoie de multă perseverenţă şi ambiţie pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti".

În timpul liber, predă copiilor lecţii la pian şi repetă cu formaţia Hathor la noul album. „Pe viitor mi-aş dori să devin profesor de pian", încheie Georgiana Sava.

Întrebări şi răspunsuri

- Se ascultă muzică clasică?

- Da. Chiar am observat că din ce în ce mai multă lume ascultă acest gen de muzică. Este o muzică specială, liniştitoare, pe care nu o poţi asculta oriunde şi oricum. Lumea s-a săturat de manele şi muzică comercială, de aceea caută să asculte şi altceva. Preferaţii mei sunt Chopin,Brahms, Bach şi Beethoven".

- Ce planuri de viitor ai ?

- Îmi doresc să perfecţionez studioul „Tânărului Interpret" de la Teatrul Muzical şi să vină mai multă lume la teatru. De asemenea, vreau să particip la cât mai multe concursuri de muzică clasică. De curând am câştigat premiul I la Festivalul „Ionel Perlea"

Ce îi place

Îmi place să colaborez cu cât mai multă lume din domeniul artistic şi cultural al Galaţiului. Îmi place să am întotdeauna ce povesti şi să am activitate. Iubesc foarte mult pisicile.

Ce nu îi place

Nu-mi place minciuna, vulgaritatea şi bârfa. Nu-mi place aroganţa oamenilor şi lucrurile prost făcute. De asemenea, mă nu-mi place politica şi cei care îşi urmăresc propriul interes.

Profil

Născut: 5 august 1986, Galaţi

Studii: Universitatea „George Enescu", Iaşi

Ocupaţie: consultant artistic „Teatrul Muzical"

Familie: necăsătorită

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Portret-_Georgiana_Sava_-_-Pianul_este_viata_mea_0_316768361.html

  • 2 years later...
Posted

Hathor concertează la Bucureşti, după trei ani

Cavalleria Events pregateste un ultim cadou in 2012 publicului pasionat de metal si rock din Romania: odata cu venirea iernii si a ultimei luni a anului din calendarul Gregorian, Hathor revine in plina forta cu un asalt direct ce va avea loc pe data de 8 decembrie 2012 in Ageless Club din Bucuresti. Flancul este asigurat de trupele UN NU (Galati) si Dark Fusion (Bucuresti). Pretul unui bilet este de 15 lei.

Trupa galateana Hathor concerteaza pentru prima data in Capitala dupa o pauza de 3 ani de zile. Cu o activitate ce se intinde pe o perioada mai mare de 15 ani, sunetul Hathor a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului - initial black metal symphonic, noul stil al trupei este melodic death metal/swedish death. Fiind considerati unii dintre veteranii de baza ai undergroundului romanesc, Hathor isi propun sa reinceapa seria de concerte, culminand cu intrarea in studio pentru inregistrarea noilor piese ce vor fi prezentate si live in cadrul concertului din Ageless. Hathor a impartit scena in trecut cu nume precum Catamenia, Rotting Christ, Possession, Unholy Ritual, Via Serpentis, Ravencult, Siva Six, Inactive Messiah.

Dark Fusion se intoarce pe scena din Ageless dupa un an important marcat de multe prestatii live si de lansarea albumului de debut, intitulat InFusion. Trupa bucuresteana imbina elemente de industrial si fusion cu old school death/thrash metal, rezultatul fiind un amestesc exploziv de metal agresiv, sursa de inspiratie fiind, dupa cum declara trupetii, experientele de zi cu zi si mediul inconjurator.

UN NU este o surpriza in cadrul scenei metal autohtone - una dintre putinele, daca nu singura trupa de rap metal din Romania. Indraznetul proiect ii apartine lui Adrian "B.C.Rich" din Hathor, iar seara de 8 decembrie reprezinta primul concert in fata publicului bucurestean. Trupa a fost fondata in 2012.

Concertul are loc pe 8 decembrie in Ageless Club de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 15 LEI.

metalfan.ro

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.