Jump to content

Incendiu într-un bloc din Micro 40


dcp100168

Recommended Posts

Pericol de explozie la un bloc din Galaţi. Flăcările au cuprins ţeava de gaze a imobilului

Panică într-un bloc din Galaţi. O garsonieră de la parter a luat foc, iar flăcările au cuprins ţevile de gaz. Oamenii au fugit care încotro. Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca ţeava de gaze să explodeze. Vecinii au dat imediat alarma. Proprietarii garsonierei nu erau acasă. Cel mai probabil au lăsat flacăra aprinsă la aragaz şi de acolo a pornit incendiul. Pompierii au reuşit să potolească focul înainte ca ţevile de gaze să explodeze. Proprietarii garsonierei nu aveau casa asigurată. Ei vor trebui să suporte costul reparaţiilor din propriul buzunar. În plus, vor trebui să mai achite şi pagubele apartamentului de la etajul unu, afectat de incendiu.

http://www.antena3.ro/stiri/romania/per ... 66266.html

Patru bebelusi intoxicati cu monoxid de carbon la Galati!

Misiune dificila pentru pompierii din Galati care au salvat mai multi bebelusi! Un bloc intreg a fost invaluit in fum, dupa ce un apartament a luat foc. Din cauza fumului dens, locatarii nu au putut sa fuga pe scari si au iesit la ferestre, cu copiii in brate. Patru bebelusi au fost dusi de urgenta cu ambulanta la spital, iar doi dintre ei au ramas internati, intoxicati cu monoxid de de carbon. Locatarii blocului au intrat in panica in momentul in care fumul le-a intrat in case. Nici pe scara cuprinsa de fum negru si inecacios nu puteau iesi, asa ca oamenii au deschis larg ferestrele si au iesit la ferestre cu copii in brate. Pompierii au ajuns pana la ei cu scarile si au dus in fuga copiii la ambulanta. Medicii fac acum eforturi sa ii ajute pe cei doi nou nascuti intoxicati cu monoxid de carbon sa supravietuiasca.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... alati.html

Patru copii intoxicaţi cu fum, în urma unui incendiu la un bloc din Micro 40

Un incendiu s-a produs miercuri seară într-un apartament cu o cameră situat la parterul unui bloc din cartierul Micro 40. Patru copii cu vârste cuprinse între doi şi şase ani au avut de suferit, ei intoxicându-se cu monoxid de carbon în timp ce părăseau blocul. Din fericire, nu s-au înregistrat şi alte astfel de cazuri. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului ce a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc. Incendiul s-a produs, se pare, datorită faptului că proprietarul a lăsat aragazul aprins şi a părăsit locuinţa. O perdea a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune, au relatat reprezentanţi ai ISU. În momentul intervenţiei pompierilor, din apartamentul respectiv ieşea un fum dens, iar pentru că prin preajmă se afla o conductă de gaze a fost necesară evacuarea tuturor locatarilor din bloc. "În timpul evacuării, patru copii au suferit uşoare intoxicaţii cu monoxid de carbon. Pentru doi dintre aceştia s-a impus transportul la Spitalul Clinic de Urgenţă, numai că bunica unui copil de doi ani s-a împotrivit acestui lucru, iar copilul nu a mai ajuns la spital. Cel de-al doilea, un copil de şase ani, a fost transportat la spital, dar se afla în stare destul de bună", a declarat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, iar apartamentul cu o cameră în care au izbucnit flăcările a fost afectat serios, toate bunurile din casă fiind distruse. Cercetările pompierilor vor continua însă pentru stabilirea exactă a motivelor ce au dus la izbucnirea flăcărilor.

http://www.viata-libera.ro/articol-Patr ... _40_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.