dcp100168 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Oţelul are patru jucători indisponibili pentru meciul cu CS Otopeni Petre Grigoraş, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, nu se va putea baza pe patru jucători în meciul de sâmbătă, din deplasare, contra formaţiei CS Otopeni, partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Tănasă, Gado, Cojoc şi Hurdubei sunt absenţele sigure din lotul Oţelului, în timp ce prezenţa căpitanului Gabriel Paraschiv este, deocamdată, incertă. Acesta a suferit o accidentare în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi încă nu s-a pregătit alături de colegii săi. "M-am antrenat doar separat. Sper ca până la ora jocului să fiu refăcut", a declarat Paraschiv. Căpitanul echipei Oţelul a fost folosit vârf de atac de către tehnicianul Petre Grigoraş în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi a reuşit să marcheze două goluri. "L-am ameţit, l-am pus să joace vârf, apoi al doilea vârf, i-am zis să vină din stânga, cum face Mutu la Fiorentina, dar până la urmă a ieşit bine", a declarat Grigoraş despre Paraschiv. Partida CS Otopeni - Oţelul Galaţi se va disputa, sâmbătă, la Ploieşti.
dcp100168 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Grigoras afirma ca o victorie cu CS Otopeni "ar fi senzationala"Antrenorul echipei Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat, joi, ca partida cu CS Otopeni va fi una mult mai disputata decat pare la prima vedere, pentru ca formatia antrenata de Liviu Ciobotariu are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, transmite corespondentul NewsIn. "Meciul cu Otopeni este foarte important, dar mai ales pentru ei. Daca noi batem, cred ca ei pierd orice sansa de a scapa de retrogradare. Ma tem ca va fi un meci foarte dificil. Un egal m-ar onora, dar o victorie ar fi senzationala. Trecem printr-o perioada destul de neplacuta din punct de vedere financiar si de aceea m-as multumi si cu un punct. Sper totusi ca aceasta criza de la noi sa nu dureze la infinit", a declarat Petre Grigoras.Si capitanul galatenilor, Gabriel Paraschiv, a spus ca un egal cu CS Otopeni ar fi extrem de bun, in conditiile in care adversarii isi vor juca "poate ultima sansa pentru a scapa de la retrogradare". "Ne e teama de jocul cu Otopeni si chiar daca au obtinut doar o victorie pe teren propriu, cu siguranta va fi dificil", a conchis golgheterul Ligii I, care a adaugat ca evolutiile sale ar putea sa il aduca din nou in atentia selectionerului, dar pentru asta trebuie sa fie constant.Pe de alta parte, clubul CS Otopeni a anuntat ca a partida cu Otelul Galati, de pe stadionul Astra din Ploiesti, intrarea va fi libera, accesul urmand sa se faca pe baza unor tichete care pot fi luate in ziua meciului de la arena intre orele 10:00 si 14:00. Meciul dintre CS Otopeni si Otelul Galati, din etapa a 19-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 17:00 si nu va fi televizat.http://www.astazi.ro/gotostire.php?url= ... ionala.htm
dcp100168 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Avancronica partidei CS Otopeni - Oţelul Galaţi Avancronica partidei CS Otopeni - Oţelul Galaţi, care se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00 (netelevizat), pe stadionul "Astra" din Ploieşti, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.CS Otopeni, echipa probabilă: 12. Cr. Munteanu - 17. Popovici, 16. Panait, 5. Rada, 23. Pană - 10. Fl. Manea, 28. Nasser, 14. Negru, 18. Lazici - 7. Chiacu, 9. Kalle. Antrenor: Liviu Ciobotariu. Rezerve: 1. Bobariu, 19. Ganea, 5. Ivan, 11. Cr. Constantin, 8. Pârvu, 27. Drăghici, 25. Yontcha. Absenţi: Diogo, Dumitrescu (suspendaţi), Mărgărit (accidentat).Oţelul, echipa probabilă: 12. Kolev – 16. Sârghi, 18. Costin, 31. Jelev, 23. Sălăgean– 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 37. Viglianti – 6. Iorga, 27. Pena, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cârjă, 14. S.Ilie, 3. Râpă, 19. Vitaic, 15. John Ibeh, 10. Avram. Absenţi: Gado, Cojoc, Tănasă, Hurdubei, (accidentaţi).Primul meci dintre cele două echipe s-a disputat în tur, când Oţelul a învins cu scorul de 3-1.Arbitri: Alexandru Deaconu - Florin Păunescu, Monica Rigo - Cristina DorciomanObservatori: Pavel Peniu, Marius Cheregi
Mikka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 CS Otopeni - Oţelul 0-1 Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, în deplasare, echipa CS Otopeni, cu scorul de 1-0 (1-0), într-o partidă disputată la Ploieşti, pe stadionul "Astra", contând pentru etapa a XIX-a Ligii I, prin golul marcat de Pena, în minutul 41. 0-1: Gabriel Paraschiv a centrat în careul echipei gazdă, de unde Pena a deviat la colţul scurt. CS Otopeni: 12. Cr. Munteanu - 17. Popovici (11. Cr. Constantin '66), 5. L. Ivan, 34. Rada, 20. Vitinha - 7. Chiacu (28. Nasser '46), 8. Pârvu, 10. Fl. Manea (16. Caramarin '57), 18. Lazici - 19. Ganea, 14. V. Negru. Antrenor: Liviu Ciobotariu. Oţelul: 12. Kolev - 2. Cârjă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu, 5. Bourceanu, 37. Viglianti (15. Ibeh '74), 23. Sălăgean (27. Pena '35, 7. Elek '88) - 6. L. Iorga, 30. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Cartonaşe galbene: Lazici '25, Ivan '34. Partida a fost condusă la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele două linii de Florin Păunescu, Monica Rigo, iar Cristina Dorcioman a fost rezervă. Observatori pentru partida de la Ploieşti au fost delegaţi Pavel Peniu şi Marius Cheregi. La partida disputată pe stadionul "Astra" din Ploieşti au asistat aproximativ 1000 de spectatori. Grigoras: Am obtinut trei puncte importante Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că victoria obţinută în partida cu CS Otopeni, scor 1-0, este foarte importantă ţinând cont de situaţia financiară a clubului. "Am obţinut trei puncte foarte importante pentru noi, pe un teren greu şi într-o situaţie specială pentru noi. Situaţia noastră nu e deloc roz şi cu atât mai mult trebuie să-i apreciem pe jucătorii noştri", a spus Grigoraş. "Îmi felicit echipa, mă bucur pentru victorie, pentru răbdarea şi profesionalismul juătorilor. Acum aşteptăm veşti bune şi din partea conducerii", a mai spus Grigoraş. "Etapa viitoare avem meci cu Gloria Buzău, pe care trebuie să-l câştigăm, pentru că nu trebuie să uităm că sezonul trecut Gloria Buzău ne-a învins fără drept de apel. Sper să reuşesc să-i mobilizez pe băieţi. Mi-aş dori să mai am parte de asemenea schimbări, chiar dacă cel pe care l-am înlocuit a suferit o accidentare destul de serioasă", a declarat Grigoraş. http://www.sport365.ro/Grigoras_Am_obti ... 89572.html
Recommended Posts