Jump to content

Reprezentant / Coordonator vanzari produse cosmetice


rovitalclinic

Recommended Posts

Reprezentant / Coordonator vanzari produse cosmetice

Descrierea postului:

Comercializam produse cosmetice si parfumuri, in sistem multilevel marketing. Datorita preturilor mici produsele Metropolitan sunt accesibile tuturor categoriilor de persoane, nu numai celor cu venituri mari.

Avem un magazin on-line unde puteti face comenzi, sau puteti consulta si verifica oricand contul dvs, unde va apar si bonusurile acumulate dupa vanzarile retelei dvs. de reprezentati daca optati pentru a va crea o retea proprie.

Inscrierea in sistem este GRATUITA.

Daca sunteti interesat si aplicati la acest job pe langa o descriere mai detaliata a sistemului va mai trimit si un catalog in format electronic pentru a avea o viziune mai buna asupra jobului si a produselor pe care ar trebui sa le vindeti.

Pentru informatii suplimentare trimiteti scrisoare de intentie si CV la adresa rovital_clinic@yahoo.com

Cerinte:

- peste 18 ani, fara limita de varsta.

- acces internet.

- dorinta de a avea un venit suplimentar considerabil.

- nu se impune target lunar (nu exista deci volum de vanzare obligatoriu). Castigul este functie de activitatea desfasurata.

Oferta (bonusuri, beneficii):

- procent de castig din vanzari: 25 - 30%, se poate ajunge pana la 300 - 600 EUR / luna;

- suplimentar, castiguri de pana la 10 – 20 % din vanzarile lunare ale retelei create, in functie de performanta acestuia;

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.