Jump to content

Poliţiştii gălăţeni, acuzaţi că au bătut un cetăţean german

Recommended Posts

Posted

Politistii din Galati, acuzati ca ar fi batut un cetatean german

Un cetatean german, de origine turca, si amicul lui, un roman, ii acuza pe politistii din Galati ca i-au batut crunt dupa ce i-au oprit in trafic. I-au cerut soferului mai multe acte, dar pentru ca nu s-au inteles, i-au dus pe amandoi la sectie. Acolo i-ar fi agresat sustin cei doi care vor acum sa-si scoata certificate medico-legale. Poltistii spun insa ca de vina a fost doar soferul care a facut scandal si s-a ranit singur intr-un geam spart. Barbatul de origine turca povesteste ca atunci cand a ajuns in sectia de politie a fost amendat si apoi politistul l-ar fi impins intr-o usa. Geamul usii s-ar fi spart si politistul s-ar fi taiat la mana. Turcul are ca proba cateva pete de sange de pe sacoul sau. Pentru ca s-a enervat si mai rau, agentul l-ar fi luat la bataie si pe prietenul turcului, care, practic, nu avea nicio legatura cu altercatia. Turcul si prietneul lui au ajuns la spital.

Politistii sar in apararea colegului lor si vin cu o alta varianta despre cele intamplate: "Barbatul, in timp ce se afla in autoturismul unui prieten, au fost opriti in trafic de politisti si, intrucat au devenit violenti, au fost condusi la sediul politiei si sanctionati. In caz ca acesta va depune reclamatie, se vor demara cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul," spune Stefan Gohoreanu, purtatorul de cuvant IPJ Galati. Avocatul cetateanului turc a depus vineri o plangere la Tribunalul Targu Bujor, din judetul Galati, impotriva politistului agresiv. El intentioneaza sa isi inchida afacerile din Romania, dupa aceasta intamplare. Si prietenul sau sustine ca, imediat ce se va simti mai bine, il va reclama pe agent superiorilor sai.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... erman.html

Posted

Investitor turc, pus pe fugă la Bereşti de "comportamentul" poliţiştilor

Poveste încâlcită petrecută la poliţia din Bereşti. Un investitor turc, ce urma să îşi redeschidă fabrica de mobilă ce o avea în Bereşti, are acum de gând să dea în judecată un poliţist din localitate acuzându-l că l-a bruscat şi l-a amendat degeaba. În plus, un ajutor român al turcului susţine că a fost bătut tot la Bereşti de un agent, singura lui vină fiind că era în maşina turcului. Poliţiştii susţin că turcul şi românul au fost violenţi în trafic şi neagă că aceştia au fost agresaţi. Totul a început pe o stradă din Bereşti în apropierea unui indicator de circulaţie. Acolo a fost oprită maşina condusă de Ilyas Kulaksiz în care era pasager Ioan Duma, un bărbat de 54 de ani din Bereşti. "Veneam de la lucru, de la atelier, când ne-a oprit poliţia. I-au luat actele domnului Kulaksiz şi ne-au chemat la poliţie, la sediu. Eu, cum nu aveam nicio treabă cu şoferul, am rămas în maşină. M-a chemat un agent să dau şi eu declaraţii. Am ieşit din maşină şi ajunsesem lângă gard, când l-am mai întrebat ce are cu mine atunci mi-a zis că o fac pe şmecherul şi m-a împins în gard şi m-a lovit. Am o coastă ruptă şi nu mai văd cu ochiul stâng că mi-a dat şi un cot în faţă", susţine Ioan Duma, ghinionistul aflat în maşina turcului când nu trebuia. Dacă el se plânge că a fost bătut, Ilyas Kulaksiz, cetăţeanul turc ce a avut până acum şi o fabrică în Bereşti, fabrică pe care tocmai voia să o redeschidă, e supărat că a fost îmbrâncit de acelaşi poliţist şi împins într-un geam, care a şi rănit apoi poliţistul când s-a spart. În plus, Ilyas Kulaksiz se plânge că a fost amendat şi degeaba cu 800 de lei, că nu era în regulă cu RAR-ul maşinii, deşi nu este adevarat, spune el. Ioan Duma este internat în spital, omul având o coastă ruptă şi probleme de vedere, după ce, susţine el, acelaşi poliţist i-a tras şi un cot în ochi. Cetăţeanul turc s-a ales doar cu un costum pătat şi nu are nevoie de spitalizare. Poliţiştii confirmă că maşina turcului a fost oprită în trafic dar susţin că, la control, cei doi au devenit violenţi şi infirmă că în sediu ar fi avut loc vreo agresiune. Indiferent de cursul anchetei poliţiei, Ilyas Kulaksiz îl va da în judecată pe agentul care l-a îmbrâncit şi a decis să nu mai investească un ban în fabrica de mobilă din Bereşti.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Posted

Daca in Turcia comenta sau cobora din masina discuta cu ai lui prin spiritism :lol: Dar la noi reproseaza politistului ca nu a intors obrazul.Unde esti Stefane (de cel Mare si Sfant era vorba), si oricum fabrica era falimentara. Va spune cineva care are de recuperat datorii de la cel ce se lauda cu numele - patron turc.

Posted

Daca in Turcia comenta sau cobora din masina discuta cu ai lui prin spiritism

Corect. Acolo nu prea deschizi gura in fata politistului. Chiar deloc!

In rest, ramane de vazut ce a fost pe acolo.