Jump to content

Michelle - o lume de poveste


Rami

Recommended Posts

Michelle e un salon. Caruia nu incerc, prin acest articol sa ii fac reclama. Este atat de cunoscut in lumea frumusetii si a esteticului, incat nu are nevoie de reclama.

Michelle e un loc. E Iuly & Miha.

Michelle e pentru cei ce intra acolo, un etern acasa. Totul in jur emana o caldura aparte, pornita dintr-un zambet cald care te intampina la usa. Am fost cucerita pe loc. Nu poti sa nu raspunzi cu acelasi zambet. Caldura oamenilor te invita sa raspunzi la fel.

E altfel. E aparte,e altceva.

In aceasta lume de povesti, spuse in seri tarzii la gura sobei, traieste o zana. Mihaela este un zambet cald si luminos si un suflet prelungit in doua maini de artist. O simti din prima clipa. Scorpion veritabil, cuceritoare prin atitudinea de regina, este un maestru absolut in ceea ce face. ii simti sulfetul prelungit in mainile ce fac o schimbare in aspectul si sufletul unei femei. Caci amprenta Mihaelei se duce dincolo de aspectul exterior pe care il creeaza. Isi pune sufletul in mainile care , ca o adiere, trec prin par. E ca mangaierea unei zane si totul se transforma.

Mihaela e frumoasa. E frumoasa cum numai ea poate fi, caci reprezinta frumusetea. Nu ii place sa pozeze, pentru ca oamenii i-au spus ca nu da bine la camera. Dar nu m-am lasat convinsa si i-am furat instantanee. Am furat din momentele in care isi punea la incercare talentul si experienta pentru un rezultat de exceptie. Si am vazut in acele poze un zambet larg, din inima , a unei femei remarcabile. Cuceritor prin naturalete. Minunat prin simplitate.

Am fost acolo. Am vazut-o. Am simtit-o.

La multi ani , Mihaela :)

102_0c7024017fb3617763b506d54da9eb92_thu

Link to comment
Share on other sites

Tehnici de tuns predate de galateni stilistilor mureseni

Saptamâna aceasta coafezele din Târgu-Mures au avut posibilitatea de a-si extinde cunostiintele în domeniu cu ajutorul a doi stilisti din Galati. Iulian si Mihaela Neculai tin cursuri de coafor în toata tara, învatându-le de aceasta data participantele din Târgu-Mures tehnici de tuns si cocuri. La cursuri au participat atât persoanele aflate la început de drum cât si cele care au deja experienta în domeniu. Doritoarele au învatat sa realizeze patru tunsori de baza cerute în saloane si au aflat cum sa realizeze corect un coc.

Iulian Neculai a fost fotbalist profesionist, alegâd sa îsi schimbe meseria acum 4 ani, în vreme ce Mihaela, sotia lui are o experienta de 18 ani în domeniu. „Am ales aceasta meserie pentru a o ajuta pe Mihaela sa-si realizeze visul de a avea un salon.”, a declarat Iulian. Cu timpul au renuntat la salon, specializându-se în pregatirea persoanelor care aleg aceasta meserie.

Cursantele au fost învatate ca nu se tine cont de moda, ci de client. „Cel mai important lucru la o tunsoare este sa-i stea bine clientei si nu ceea ce se poarta în anul respectiv”, a declarat Iulian. Pentru a decide daca unei prsoane i se potriveste o tunsoare se tine cont de personalitatea, locul de munca, culoarea tenului, a ochilor precum si de forma fetei clientei. „Am ramas cu o impresie foarte buna. Nu m-am asteptat sa învat atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt. Ma vor ajuta mult cursurile”, a declarat una dintre cursante, Carmen. „E mai mult decât m-am asteptat. Mi s-a spus ca nu are rost sa vin pentru ca nu voi învata mare lucru, dar nu a fost asa. Mi-a placut mult, îmi pare bine ca am venit”, ne-a marturisit Bianca, una dintre începatoare.

http://zi-de-zi.reea-hosting.ro/detalii ... 41778.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mare eveniment :)

Luni, 27 aprilie 2009, ora 10.00, Andy's club, prezentare Londa professional, realizata de Michelle ( iuly&Miha). Sunteti asteptati :)

Fiind unul dintre modele , am fost azi la pregatirea modelelor pentru evenimentul de maine. Revin cu detalii si fotografii din culise.

Link to comment
Share on other sites

Luni, 27 aprilie

Seminarul Londa

Doamnelor şi domnişoarelor, vreţi să aflaţi ultimele tendinţe în materie de modă, make-up şi hair-style, adică vreţi să ştiţi tot ce se va purta în sezonul primăvară-vară în materie de coafuri, machiaj şi haine atunci n-aveţi voie să lipsiţi de la „Seminarul Londa”.

Evenimentul are loc luni, 27 aprilie, de la ora 10.00, la Club Andy’s şi este organizat de Londa. Amănunte despre seminarul de frumuseţe am aflat de la hair-stylist-ul Mihaela Neculai (stilistul care a făcut schimbarea de look la concursul organizat de ziarul nostru de 8 Martie):

„Gălăţencele vor afla că se poartă stilul natural breeze, care înseamnă culori naturale, combinaţii de culori apropiate, reflexe, sclipiri. În trend sunt meşele back to back, croşetate sau şah. Tendinţele din anii ’70 – ’80 revin în forţă, atât la coafuri, cât şi la machiaj şi ţinute vestimentare”.

Din câte am aflat din culise, surpriza evenimentului va fi o prezentare de modă Florentina Giol, designer gălăţean care s-a impus pe piaţă cu ţinute foarte elegante.

Designer-ul ne-a dat şi câteva amănunte despre trendul în modă: „Colecţia primăvară-vară 2009 dă viaţă femeii misterioase, puternice, care cunoaşte forţele nevăzute ale universului. Materialele folosite, naturale şi uşoare ca voalurile de mătase, satenurile, vâscoza, dar şi combinaţiile de bumbac cu mătase, sunt cele care învăluie siluetele feminine în acest sezon”.

Doamnele şi domnişoarele care vor participa luni la „Seminarul Londa” vor putea afla şi tendinţele în make-up de la Alexandra Chivu. Dacă vreţi să fiţi în trend nu trebuie să rataţi evenimentul de luni.

http://www.viata-libera.ro/articol-Semi ... nda_2.html

Link to comment
Share on other sites

Unul dintre stilistii veniti alaturi de Mihaela pentru evenimentul de maine, asemeni altora, bun fotograf in acelasi timp. Am intrat si pe mana lui pentru vopsit parul si ma declar multumita .

102_ff7d79b400ae6a4c26b05b415a3ab246_thu

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.