Jump to content

Împuşcat în abdomen cu o armă cu aer comprimat

Recommended Posts

Posted

Un tânăr, împuşcat în centrul oraşului cu o armă cu aer comprimat

Împuşcături în plină zi pe o stradă foarte circulată din Galaţi. Un tânar de 24 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în abdomen cu o armă cu aer comprimat. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Gălăţeanul este vânzător de fier vechi. În timp ce încerca să-şi vândă marfa câţiva indivizi au coborât dintr-o maşină şi l-au luat la bătaie. La un moment dat, unul dintre atacatori a scos un pistol şi a tras câteva gloanţe. Tânărul a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat. Potrivit medicilor, glonţele au atins tangenţial abdomenul. Politiştii cercetează împrejurările în care s-a produs atacul. "Pe fondul unui conflict legat de fierul vechi victima a fost împuşcată cu un pistol cu gaz pe care atacatorul îl deţinea în mod legal" a declarat subcomisarul Cristina Tatulici, purtător de cuvant I.P.J. Galaţi.

http://www.antena3.ro/stiri/romania/gal ... 66516.html

Rafuiala cu focuri de arma intre comerciantii de fier vechi din Galati

Un tanar de 20 ani a cazut secerat dupa ce a fost impuscat de unul dintre clientii unui centru de colectare. Se dusmaneau de mult, ar fi aflat politistii care l-au identificat si pe pistolar. Tanarul in varsta de 20 de ani venise, impreuna cu mama si fratele sau, la un centru de colectare a fierului vechi ca sa-si primeasca banii pentru marfa adusa cu o zi inainte. Acolo a dat nas in nas cu alti clienti. Se pare ca cearta a inceput dupa ce unul din barbati a inceput sa o injure pe mama baiatului. Medicii spun ca tanarul impuscat a avut mare noroc. Proiectilul care viza zona abdomenului i-a perforat numai hainele si doar l-a zgariat. Cel care a tras este cercetat pentru vatamare corporala. Tanarul impuscat spune, insa, ca nu se va lasa pana nu isi vede agresorul dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... alati.html

Afaceri de fier vechi tranşate cu arma

Împuşcat în abdomen cu o armă cu aer comprimat. Asta i s-a întâmplat unui gălăţean în vârstă de 20 de ani, seara trecută, în apropierea unui centru de colectare a fierului vechi situat în zona Coşbuc. "Eu vin des pe acolo că vând scoarţă de fier vechi. Eram şi eu şi mama mea. Ne făcusem treaba când am fost luaţi la bătaie de unul care stătea pe acolo într-un jeep. Nu ştiu ce a avut cu mine. A şi scos arma şi m-a împuşcat pe mine în burtă. Am făcut plângere la poliţie", a declarat Gheorghe Şerban, victima incidentului. Bărbatul a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă şi este acum internat în Secţia Chirurgie 3 a Spitalului Judeţean. "Victima a avut noroc, deoarece glontele a trecut razant pe lângă peretele abdominal şi i-a provocat doar o escoriaţie, o zgârietură, la nivelul pielii", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, prof. dr. Nicolae Bacalbaşa. Poliţiştii l-au identificat pe agresor şi au stabilit că arma pe care a folosit-o acesta în tranşarea conflictului era una deţinută legal de persoana în cauză. Acesta a fost audiat, iar cercetările urmează să continue. "Altercaţia între cei doi bărbaţi a avut loc pe seama unor neînţelegeri legate de comercializarea fierului vechi şi, pe acest fond, unul dintre ei a făcut uz de armă rănindu-l superficial pe celălalt", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici. Poliţiştii Secţiei 5 continuă cercetările în acest caz. Bărbatul împuşcat va mai rămâne câteva zile internat în spital.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=4

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.