Jump to content

A scăzut traficul la frontieră


dcp100168

Recommended Posts

Numărul persoanelor şi maşinilor ce tranzitează frontiera a scăzut la jumătate

Efect indirect al crizei economice sau nu, cert este că în primele două luni ale acestui an traficul general în punctele gălăţene de trecere a frontierei a scăzut la jumătate. "În primele două luni ale anului 2008, 260.541 de persoane tranzitaseră punctele gălăţene de trecere a frontierei în timp ce, în aceeaşi perioadă a acestui an, cifra s-a redus la 129.020. Situaţia este similară şi în ceea ce priveşte traficul general al mijloacelor de transport. Potrivit datelor statistice privind traficul mijloacelor de transport ce au tranzitat punctele gălăţene de trecere a frontierei reiese că în primele două luni ale anului 2008 se înregistraseră 65.009 de mijloace de transport în tranzit în timp ce în primele două luni ale acestui an numărul mijloacelor de transport care au tranzitat frontiera gălăţeană a ajuns la 36.438", a precizat purtătorul de cuvânt al a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Marcel Antohe.

Din cele cinci puncte de trecere a frontierei gălăţene - este vorba de Oancea, Galaţi-Rutier, Galaţi-Naval, Galaţi Zona Liberă şi Galaţi Feroviar - cel mai mare tranzit de persoane şi mijloace de transport îl are în continuare punctul de trecere al frontierei Galaţi Rutier, pe unde au intrat şi ieşit cam 40% din numărul total al persoanelor şi mijloacelor de transport.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.