George Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dupa cate stiu eu tara noastra are o singura legatura cu R. Moldova O singura ruta care e operata atat de tren cat si de maxi-taxi. Iasi-Chisinau Ma gandeam ca ar fi foarte bine daca s-ar infiinta o noua ruta de transport Galati-Chisinau fie operata de CFR fie de o firma particulara cu autobuze si nu cu microbuze, cum e Atlas, spre exemplu. Voi ce spuneti?
dcp100168 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 O să spună că nu este rentabilă Aşa cum s-a motivat şi în chestiunile cu podul, cu aeroportul, etc P.S. Eu mi-aş dori un cosmodrom, eventual chiar lângă bloc Oare se poate?
silviudeep Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Inseamna ca asa este, ei stiu mai bine. Daca ar fi rentabila ar face-o. De ce nu ar vrea sa ne ia banii??
katman Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Voi ce spuneti?pai si nu inteleg care ar fi avantajul... ar scurta drumul cu 30-40 de km poate, si? Nu l-ar folosi decit cei din galati si braila, ca doar nu e nimeni nebun sa vina din restul tarii ca sa iasa pe la galati, tinind cont ce autostrazi leaga orasul nostru...
George Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Nu doar cei din Galati si Braila ci si Buzau, Focsani, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta.
Ștefan Bădiță Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Galati - Chisinau, cu rebrusare la Galati, sa zicem ca ar fi o varianta:Bucuresti Nord - Ploiesti Sud - Mizil - Buzau - Faurei - Braila - Galati Sud (Barbosi) - Galati Nord (Gara mare) - Galat Est (Larga) - Zona de transbordare a boghiurilor - Cahul - Chisinau ...... cam asta ar fi traseul.
George Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Poate ar trebui sa se construiasca pe acest traseu o autostrada Bucuresti-Chisinau. Dar sperante nu avem noi. Poate nepotii sau stranepotii nostri o vor construi Cat despre maxi-taxi sau autocar sau tren daca se va pune ceva ar fi mai rentabil sa aiba curse Bucuresti-Galati-Chisinau decat Galati-Chisinau.
jasmina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Buna.Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ar trebui sa fiu in jur de ora 12, maine, in Galati. Fiind din Cluj nu stiu cum se poate ajunge in Cahul sau oriunde in Moldova la acea ora din zi. Din informatiile gasite pe internet nu am reusit decat sa gasesc o singura cursa care (Torpedo din Bucuresti) care ajunge noaptea tarziu in Galati. Cum procedati in momentul in care doriti sa ajungeti in Rep Moldova in timpul zilei? Va rog sa imi dati cateva informatii incluzand numarele de telefon ale agentiilor (daca exista), proprietarilor microbuzelor care fac naveta Galati-Chisinau (eventual Cahul).Va multumesc.
clujeanu Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Buna.Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ar trebui sa fiu in jur de ora 12, maine, in Galati. Fiind din Cluj nu stiu cum se poate ajunge in Cahul sau oriunde in Moldova la acea ora din zi. Din informatiile gasite pe internet nu am reusit decat sa gasesc o singura cursa care (Torpedo din Bucuresti) care ajunge noaptea tarziu in Galati. Cum procedati in momentul in care doriti sa ajungeti in Rep Moldova in timpul zilei? Va rog sa imi dati cateva informatii incluzand numarele de telefon ale agentiilor (daca exista), proprietarilor microbuzelor care fac naveta Galati-Chisinau (eventual Cahul).Va multumesc.Exact aceeasi problema si in cazul tatalui meu.Am sunat la autogara din Galati - unde mi-au spus ca nu exista nici un transport spre Republica Moldova. Asa ca - dupa ce i-au cerut 30RON pentru 7-8km - tatal meu a fost nevoit sa renunte la serviciile galatene si a luat-o pe jos spre Giurgiulesti. De acolo sunt "rutiere" moldovenesti in toate directiile - deci sigur si spre Cahul.
George Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Am ajuns de raul lumii. Daca dorim sa mergem in R.M tb sa mergem cu "Ia-ma nene" Dupa cum am mai spus mai demult. Macar CFR-ul ar trebui sa faca in jurul pranzului o cursa: Galati-Chisinau sau o firma de maxi ar trebui sa faca o ruta: Gara CFR Galati-Piata Centrala-Bazinul Nou-Vama- apoi sa mearga prin R.M pana la Gara Chisinau.
Galati Chisinau Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Trimis de: Galati ChisinauAdresa Email: galati.chisinau@yahoo.comTrimis pe: 29 iulie 2012 - 01:24Buna seara. As dori sa va anunt ca de curand s-a creat un nou traseu care face legatura intre Romania si Republica Moldova, respectiv ruta Galati-Chisinau. Pretul unui bilet este 125 MD, sau echivalentul in RON (aproximativ 40 Ron). Pentru informatii si rezervari va asteptam zilnic la nr de tel 0749172506, 0756528614
Galati Chisinau Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Buna seara. As dori sa va anunt ca de cateva luni opereaza o noua ruta Galati-Chisinau. Plecarile se fac din Galati: de la Papadie la ora 08:00, Caminele studentesti 08:10, si autogara Dumitru 08:30. Din Chisinau se pleaca la ora 11:30 din Gara de Sud. Informatii si rezervari la nr de tel. 0749172506, si 0756528614. Va asteptam! Edited July 28, 2012 by Galati Chisinau
Oldskull.Fanatiks Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 bună seara. aş dori să aflu nişte informaţii. zilele ăstea vreau să ajung la Chişinău. Exista vreo cursă regulată de maxi-taxi / autocar care pleacă din Galaţi spre Chişinău?
Mikka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Teoretic, sunt:http://www.autogari.ro/curse?change=1&loc_plec=260&loc_dest=14232&htms=10:00&htmc=12:00&via=11168&zi= (pune adresa in bara de cautare daca nu merge altfel)Practic, cred ca cel mai bine e sa dai un telefon inainte, mai ales pe timpurile astea destul de instabile meteo.
Recommended Posts