dcp100168 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cum se "fură" o handbalistă. Stratagemă pentru Meiroşu* Pentru a o putea lua pe Adina de la Galati, la numai 14 ani, Oltchim a adus-o la Vâlcea cu un an înainte pe sora sa, DianaAdina Meirosu este la numai 22 de ani una dintre vedetele handbalului românesc. Viitorul lider al nationalei feminine, cum o vede Petre Berbecaru, vicepresedintele Oltchimului, a ajuns la Râmnicu Vâlcea pe când avea 14 ani. ”Am vazut-o prima oara jucând la un campionat al scolilor generale. Era clasa a sasea si desi avea numai 12 ani facea instructie cu jucatoare din clasa a opta. Atunci am spus ca va fi o mare valoare si ca trebuie sa o luam la Oltchim înainte de a pune si altcineva ochii pe ea”, povesteste Petre Berbecaru. Cum sa iei însa de lânga parinti o jucatoare ce abia facea ochi? ”Ne-am gândit la o strategie. Anul urmator am ofertat-o pe Diana, sora ei, care era si ea handbalista. Tocmai terminase clasa a 12-a si i-am propus sa vina la Oltchim. A acceptat fara retineri, deschizând astfel usa si pentru Adina. A mai trecut un an si ne-am prezentat la parintii ei, cu oferta de transfer. Nu au mai spus nimic, pentru ca avea cine sa aiba grija de ea la Râmnicu Vâlcea. Diana se acomodase atât de bine la noi ca nu ar mai fi plecat. Nici nu a mai facut-o. S-a maritat cu un baiat de pe la noi si acum s-a stabilit la Vâlcea”, rememoreaza Berbecaru.Adina a intrat la Liceul Energetic si a continuat sa priveasca handbalul ca pe o parte importanta din viata ei. Seriozitatea si valoarea au impus-o încet-încet în loturile nationale, ca pe o jucatoare determinanta. La Campionatul European de junioare din 2003, unde nationala României a cucerit medaliile de argint, ea a fost aleasa cea mai valoroasa jucatoare a competitiei. Confirmarea venise! Evolutiile de la nationala au fost dublate de evolutii pe masura si la Oltchim, în cadrul unei echipe tinere, reconstruite în jurul Adinei si a altor doua-trei jucatoare dupa ”cutremurul” din 2002. Atunci, dupa ce Oltchim a jucat finala Cupei Cupelor, dubla mansa pierduta în fata adversarului de azi, Lada Togliatti, conducerea clubului a permis plecarea tuturor veteranelor.Zborul Adinei a fost însa frânt de accidentari. ”A tras mult cu accidentarile de la picioare. Am avut rabdare cu ea si acum este OK din toate punctele de vedere. Va spun cu mâna pe inima si fara nicio tenta subiectiva, ea va fi viitorul lider al echipei nationale feminine. Are tot ce-i trebuie pentru aceasta postura: valoare, inteligenta, charisma si o bucurie a jocului pe care nu o ascunde niciodata”, a mai spus Berbecaru.Adina Meirosu a debutat la nationala de senioare în 2003. De atunci a adunat 53 de selectii, înscriind 134 de goluri.http://www.prosport....ndex.php?sectio ... 7452&rss=1
dcp100168 Posted April 12, 2012 Author Posted April 12, 2012 Cea mai sexy handbalistă din România e singură!Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea nu au deloc noroc în dragoste, destule dintre ele trecând prin despărţiri dureroase.Ultima dintre ele este Adina Meiroşu, fostă pe timpul căsătoriei şi Fiera. Aceasta era măritată cu un om de afaceri din Galaţi, alături de care a trăit trei ani. Conform stl.ro, cei doi s-au separat în vara anului trecut, iar zilele acestea Judecătoria din Rm. Vîlcea ar fi pronunţat divorţul.Adina, socotită una dintre cele mai sexy şi frumoase handbaliste din România, a pierdut la începutul anului 2011 o sarcină cu doi gemeni.Prin necazul pe care îl are acum Adina Meiroşu au trecut şi Ada Nechita, Oana Manea şi Oana Şoit, toate fiind divorţate.emediabacau.ro
Recommended Posts