Jump to content

Să vedem cât de români suntem


gabighinea
 Share

Recommended Posts

Eşti cam prea patriot.

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)

Sincer.. e o porcarie de test. Intrebarile sunt de cacao, dar raspunsurile si mai si, pentru ca nu ai de unde sa alegi si sunt batai de joc pur subiective. Nu recomand linkul decat pentru auto-enervare :d

Link to comment
Share on other sites

L-am făcut şi refăcut, cu diverse răspunsuri ... n-am simţit decât un dezgust citind rezultatele.

Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca.

De ce să plec din ţară? Să mă duc să mă bucur de civilizaţia altui popor? Şi de unde le-a venit civilizaţia asta? Le-a picat cumva din cer?

Link to comment
Share on other sites

">Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

ma uimeste rezultatul.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Da,mie i-mi este rusine ca sint roman.Sintem un neam de hoti,lenesi,mincinosi,invidiosi,tradatori si prietenii numai din interes.Nu va uitati ce traictorie are tara asta de la Revolutie incoace.Nu vedeti ca nu mai scapam de Securisti si de neamurile si copii lor.Nu vedeti ca se aleg ei intre ei la fiecare runda de alegeri,ca nimeni nu poate scoate capul de ei,nu vedeti ca legile sint facute pentru ei,ca nu patesc nimic indiferent cu ce sint prinsi si dezvaluiti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Se vede in pozele mele cat de Roman sunt! Si sunt mandru ca sunt roman si nu mi-e rusine cu asta! Cat priveste Drapelul Tricolor...oricand il arborez: fie de ziua Drapelului, Fie de zilele Unirii, etc. Nu mi-e rusine sa arborez Drapelul Patriei mele dragi si....oropsite de niste jigodii aflate la putere de 20 ani...:(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.