Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eşti cam prea patriot.

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)

Sincer.. e o porcarie de test. Intrebarile sunt de cacao, dar raspunsurile si mai si, pentru ca nu ai de unde sa alegi si sunt batai de joc pur subiective. Nu recomand linkul decat pentru auto-enervare :d

Posted

L-am făcut şi refăcut, cu diverse răspunsuri ... n-am simţit decât un dezgust citind rezultatele.

Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca.

De ce să plec din ţară? Să mă duc să mă bucur de civilizaţia altui popor? Şi de unde le-a venit civilizaţia asta? Le-a picat cumva din cer?

Posted

">Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

ma uimeste rezultatul.

• 7 months later...
Posted

Da,mie i-mi este rusine ca sint roman.Sintem un neam de hoti,lenesi,mincinosi,invidiosi,tradatori si prietenii numai din interes.Nu va uitati ce traictorie are tara asta de la Revolutie incoace.Nu vedeti ca nu mai scapam de Securisti si de neamurile si copii lor.Nu vedeti ca se aleg ei intre ei la fiecare runda de alegeri,ca nimeni nu poate scoate capul de ei,nu vedeti ca legile sint facute pentru ei,ca nu patesc nimic indiferent cu ce sint prinsi si dezvaluiti.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Se vede in pozele mele cat de Roman sunt! Si sunt mandru ca sunt roman si nu mi-e rusine cu asta! Cat priveste Drapelul Tricolor...oricand il arborez: fie de ziua Drapelului, Fie de zilele Unirii, etc. Nu mi-e rusine sa arborez Drapelul Patriei mele dragi si....oropsite de niste jigodii aflate la putere de 20 ani...:(