Jump to content

Oţelul - Gloria Buzău 1-2!!!

Recommended Posts

Posted

Oţelul - Gloria Buzău se joacă cu public

Meciul dintre Oţelul Galati şi Gloria Buzău se va disputa cu spectatori, deşi instalatia de turnichete nu a fost încă montată la porţile de acces ale stadionului "Oţelul", informează site-ul oficial al grupării din Galaţi. "Nu cred că se va opune Jandarmeria ca şi acest meci să se dispute cu spectatori, mai ales că publicul nostru a demonstrat de atîtea ori că nu le pune probleme forţelor de ordine", a declarat directorul general al Oţelului, Marius Stan.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/otelul- ... 28077.html

Posted

Bilete la Otelul - Gloria Buzau

Incepand de vineri, 13 martie, dar si in ziua meciului cu FC Gloria Buzau, conducerea FC Otelul va comercializa bilete prin vanzatorii volanti de langa stadionul "Otelul". Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 10 lei la tribuna I, 7 lei la tribuna a II-a si la peluze, 50 de lei la Tribuna Zero si 100 de lei la Tribuna Oficiala.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1408

Posted

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Gloria Buzău

Avancronica partidei Oţelul Galaţi - Gloria Buzău, care se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul "Oţelul" , contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi, echipa probabilă: 12. Kolev – 2. Cârjă, 18. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie – 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 37. Viglianti – 6. Iorga, 7. Elek, 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş. Rezerve: 1. Gribauskas, 11. Gado, 16. Sârghi, 14. S.Ilie, 3. Râpă, 19. Vitaic, 15. John Ibeh, 27. Pena. Absenţi: Sălăgean, Cojoc, Tănasă, Hurdubei (accidentaţi).

Gloria Buzău, echipa probabilă: 32.Mincă – 29. Bonfim, 23. Mera, 27. A. Raţiu, 15.Vlaicu, 3.Fl. Sandu – 10. I. Matei, 14. Teuşan, 15. Vigariu, 99. Axente – 11.Mansour. Antrenor: Ion Balaur. Rezerve: 1. Zimmermann, 7. Chiţu, 16. Cojocnean, 21. Popovici, 22. Moreira, 25. Luis Dias, 85. D. Sanchez. Absenţi: Cl. Ionescu, Luis Garcia (accidentaţi).

Oţelul Galaţi - Gloria Buzău, sâmbătă, ora 15.00, netelevizat

Palmares: 5 3 1 1 10-3

Primul meci: 1-0, la Galaţi, la 16 noiembrie 1986

Scor maxim: 4-0, la Buzău, la 23 aprilie 2008

Singura victorie a oaspeţilor: 3-2, la 3 noiembrie 2007.

În tur: 2-0.

Arbitri: Marian Bordean - Eduard Crângaşu, Florin Stănescu - Cristian Sava

Observatori: Constantin Ştefan, Ion Neagu

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - Gloria Buzau

Antrenorul Petre Grigoras a declarat ca ar fi pacat ca formatia sa sa dea cu piciorul sansei de a acumula noua puncte din noua posibile dupa disputarea primelor trei etape din returul Ligii 1: "Ar fi pacat sa dam cu piciorul sansei de a face noua puncte din noua posibile. Va depinde doar de noi sa castigam cu Gloria Buzau. Daca jucatorii vor fi la fel de concentrati ca in primele doua etape, sunt convins ca vom castiga. Nu mi-e frica propriu-zis de echipele considerate inecate, ci de modul de abordare al jucatorilor mei. Daca vom trata serios partida cu Buzaul, asa cum si trebuie, vom castiga, altfel putem avea parte de surprize neplacute ca aceea din toamna lui 2007, cand eram condusi pe propriul teren cu 0-3. Intalnim un adverasar incomod, care nu mai are nimic de pierdut si care a pus probleme mari CFR-ului in runda trecuta. Cel putin in prima repriza, daca nu cunosteai echipele, nu-ti dadeai seama cine e Gloria Buzau si cine e CFR". Tehnicianul Otelului a afirmat ca nu se pune problema cupelor europene la Galati, cel putin pentru moment: "Nu ne gandim la cupele europene. Noi speram sa facem un retur foarte bun, asa cum au fost cele din ultimii trei ani si, daca va fi sa intram in lupta pentru cupe europene nu ne vom da deoparte. Momentan vrem sa ne departam cat mai mult de zona retrogradarii".

Pe de alta parte, presedintele clubului, Marius Stan, a declarat ca va muta echipa din oras daca autoritatile locale nu se vor implica financiar: "Suntem intr-o situatie grea cu banii, dar nu se va intampla niciodata ca la Otopeni, sa ajungem ca fotbalistii sa nu se antreneze. Avem solutii de a iesi din criza, sunt trei primarii care vor sa-si puna numele pe tricourile nostre. Daca autoritatile din oras nu ne vor ajuta, Braila ar fi un loc interesant". Pe langa cei din Braila, celelalte doua primarii interesate de a finanta gruparea de la Dunare sunt cele din orasele Busteni si Mangalia.

Mijlocasul Ramses Gado a revenit la antrenamente dupa ce nu a mai jucat aproape un an, iar jucatorul ar putea fi folosit chiar in partida de sambata din Liga I cu Gloria Buzau. "Ma bucur ca a revenit Ramses Gado la antrenamente, pentru ca este un jucator in care ne punem sperante in continuare. Speram sa nu mai aiba problemele care l-au tinut pe tusa mai bine de un an de zile", a declarat antrenorul galatenilor, Petre Grigoras. Fotbalistul s-a accidentat prima oara la ligamentele genunchiului in decembrie 2007, iar drept urmare in ultima etapa a turului nu a mai fost utlizat. In stagiul de pregatire din Antalya, din februarie 2008, s-a incercat utilizarea lui in doua meciuri amicale, dar jucatorul a acuzat dureri. Dupa acest episod, Ramses Gado a urmat o perioada de pauza, dupa care a efectuat un set de investigatii medicale in Romania, in urma carora in luna aprilie s-a decis trimiterea sa la Bologna, pentru a fi operat. Jucatorul a revenit la antrenamente la reunirea lotului, in luna ianuarie, dar a acuzat dureri si, dupa ce a efectuat un RMN, s-a constatat ca a recidivat mai vechea sa accidentare de la genunchi.

Pe de alta parte, atacantul Marinan Tanasa, care a suferit o fractura de metatarsina in luna ianuarie, a inceput perioada de recuperare si va fi apt in luna aprilie, in timp ce un alt atacant al Otelului, Marius Pena, a acuzat dureri in zona inghinala, el acuzand probleme mai vechi, care l-au mai tinut departe de gazon.

Atacantul Marius Pena, autorul golului victoriei echipei Otelul in partida din deplasare cu CS Otopeni, a resimtit dureri inghinale la ultimul antrenament, insa are sanse sa fie apt pentru umatorul meci cu Buzau. "Este aceeasi durere de care parca nu mai scap. Fac tratament si sper sa nu ma mai chinuie. Imi doresc enorm de mult sa joc meci de meci", a precizat Pena.

Echipa probabila: Kolev - M.Carja, Sg.Costin, Zhelev, S.Ilie - Giurgiu, Bourceanu, Viglianti, L.Iorga - G.Paraschiv, Pena (Elek); Antrenor: Petre Grigoras; Accidentati: Cojoc, Tanasa, Hurdubei, Salagean; Incert: Pena; Suspendati: -Rezerve: Gribauskas, Gado, Sarghi, Rapa, Vitaic, Ibeh

Meciul dintre Otelul Galati si Gloria Buzau se va disputa cu spectatori, desi instalatia de turnichete nu a fost inca montata la portile de acces ale stadionului "Otelul", informeaza site-ul oficial al gruparii din Galati. "Nu cred ca se va opune Jandarmeria ca si acest meci sa se dispute cu spectatori, mai ales ca publicul nostru a demonstrat de atitea ori ca nu le pune probleme fortelor de ordine", a declarat directorul general al Otelului, Marius Stan.

Marius Stan, directorul general al FC Otelul, a anuntat ca visteria clubului are nevoie in 2009 de cel putin 4 milioane de euro: "A incasa bani pentru o munca prestata este ceva normal si inteleg cat de frustrant este sa nu primesti salariul la timp. Se poate merge cu amanarea drepturilor banesti pana la un anumit punct, dar si rabdarea are un final. Nu putem intinde coarda la infinit, asa ca le vom achita restantele in scurt timp. N-am semnat inca un contract cu ArcelorMittal Galati, dar avem semnale bune. Pana atunci, vom incerca sa contractam un imprumut bancar care se fie garantat de domnii din combinat. Purtam mereu dialog cu domnii de la ArcelorMittal Galati, cam singura noastra speranta, insa combinatul nu ne poate ajuta decat cu jumatate din suma de care avem nevoie. Restul trebuie sa ni-l procuram din alte surse sau sa fim sustinuti de autoritati, Primaria si Consiliul Judetului avand, conform legii administratiei, obligatia de a sustine sportul de masa si pe cel de performanta. A existat din partea fostului presedinte al Consiliului Judetului Galati, domnul Eugen Durbaca, o promisiune de finantare, dar mandatul domniei sale s-a incheiat, iar intentia nu s-a mai materializat. Daca autoritatile galatene nu ne vor sprijini, avem alte trei municipalitati care se bat pentru a ne sustine. Le vom da numele atunci cand va fi cazul", a precizat Marius Stan.

Otelul Galati a castigat meciul de la Ploiesti cu CS Otopeni si pentru moment a ajuns in zona cupelor europene, nu la retrogradare. Echipa a mers bine si in meciul precedent, 3-1 acasa cu Gaz Metan Medias si in mod normal ar trebui sa nu se incurce cu ultima clasata din Liga 1, Gloria Buzau. 9 puncte dupa primele trei etape ar fi ceva frumos pentru galateni, care s-ar prezenta in Giulesti, pentru meciul cu Rapid din etapa 21 cu un alt moral.

8. Otelul Galati 19 8 5 6 26-21 29

18. Gloria Buzau 19 0 3 16 6-33 3

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 90286.html

Posted

Gloria Buzău a învins Oţelul Galaţi, scor 2-1

Formaţia Gloria Buzău a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, înregistrând astfel prima sa victorie din actuala ediţie de campionat. Golurile au fost înscrise de Viglianti '33 pentru Oţelul, respectiv Axente '37 şi Cârjă '67 (autogol) pentru Gloria Buzău.

Gloria Buzău a ratat un penalti, în minutul 25, Axente şutând peste poartă. Centralul Marian Bordean a acordat penalti pentru oaspeţi după ce Mansour a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. Oţelul a deschis scorul în minutul 33, când Viglianti a reluat în plasă din 7 metri după ce Paraschiv a pătruns în careu pe partea dreaptă, până la linia de aut de poartă, şi de acolo a întors în centrul careului. Oaspeţii au egalat, în minutul 37, prin Axente, cu un şut la colţul lung din careu. Gloria Buzău a preluat avantajul pe tabela de marcaj şi a stabilit scorul final, 1-2, în minutul 67, datorită unui autogol al gălăţeanului Cârjă.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev – 2. Cârjă (7. Elek '76), 18. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie (11. Gado '64) - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu, 37. Viglianti – 6. Iorga, 27. Pena (15. Ibeh '76), 30. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş.

Gloria Buzău: 32. Mincă – 29. Bonfim (34. Ademar '59), 23. Mera, 27. A. Raţiu, 15. Vlaicu, 3. Fl. Sandu – 22. Moreira, 10. I. Matei, 99. Axente (7. Chiţu '75), 82. Sanchez (25. Luis Dias '68)- 11. Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Cartonaşe galbene: Cârjă '16 / Axente '37, Ademar '78, Matei '90, Mincă '90+2.

http://www.mediafax.ro/sport/gloria-buz ... 89;4049410

Posted

Grigoraş: Puteau să ne dea mai multe goluri

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, că oaspeţii au meritat să învingă şi ar fi putut înscrie de mai multe ori. "De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Trebuie să fim fair-play şi să recunoaştem că au fost mai buni ca noi şi că au meritat victoria. Am făcut multe greşeli în faza de apărare, iar fotbalul nu te iartă atunci când nu îl tratezi cu seriozitate. Am primit două goluri şi puteau să ne dea mai multe. E prima victoire a Buzăului în campionat şi au făcut-o chiar cu noi. Se pare că n-am reuşit să scăpăm de sindromul Buzău, echipă care ne-a băutut şi anul trecut acasă. Clar că acum suntem în lupta pentru evitarea retrogradării", a spus Grigoraş.

http://m.mediafax.ro/sport/grigoras-put ... 89;4049553

Ion Balaur nu se aştepta ca Gloria să obţină prima victorie din acest sezon în faţa Oţelului

Tehnicianul Gloriei Buzău, Ion Balaur, a declarat, sâmbătă, că nu a crezut că elevii săi vor obţine prima victorie stagională chiar împotriva Oţelului Galaţi, însă consideră că succesul este pe deplin meritat. "Sînt foarte bucuros pentru victorie, sincer nu mă aşteptam să câştigăm, dar în teren am arătat că am fost mai buni. Cred că victoria este meritată şi e un lucru pozitiv pentru echipa asta care merita mai mult de trei puncte în turul campionatului. Remarc toată echipa după acest joc, nu doar vreun jucător anume", a spus Balaur, care nu poate deţine funcţia de antrenor principal deoarece nu are licenţa PRO.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ion-bal ... 28689.html

Posted

Paraschiv: „Mi-e ruşine să ies din casă!“

Victoria Buzăului la Galaţi reprezintă cea mai mare surpriză din această etapă a Ligii I. Mai ales în condiţiile în care Gloria acumulase până acum doar trei puncte şi nu avea nicio victorie în clasament. Gălăţenii neagă că meciul ar fi fost necurat şi nu pot găsi nicio explicaţie pentru eşec. „Am evoluat lamentabil, nu ne este ruşine să o recunoaştem. Buzăul a jucat bine, dar rezultatul a fost un accident. Supoziţiile de blat nu îşi au rostul, mai ales că noi ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna şi chiar am fost felicitaţi de domnul Grigoraş pentru seriozitatea de care am dat dovadă în pregătirea meciului. Şi noi suntem afectaţi de înfrângere. Mie, cel puţin, îmi este ruşine să ies afară din casă“, a spus golgeterul gălăţenilor, Gabriel Paraschiv, pentru Adevărul. El este convins că buzoienii vor mai pune probleme şi altor formaţii, dacă vor repeta evoluţia de sâmbătă. „Buzăul nu mai este aceaşi echipă din tur. Au mai mulţi jucători noi, care joacă un fotbal bun. Nu cred că vor scăpa de retrogradare, dar, cu siguranţă, vor mai învinge şi alte echipe“, a conchis Paraschiv.

http://www.adevarul.ro/articole/pepenar ... oxeri.html

Posted

dupa cum am mai zis... echipa de locurile 10-16... care daca avanseaza putin in clasament, incepe sa nu mai stie sa joace... mai apar niste prime ceva... mai platesc si ei o rata la masina, o maslina ceva... Bleah, deja mi-e sila! Astia nu pot sa emita niciodata pretentii... isi merita soarta.

Posted

gata mai acum sarim toti ca au luat batatie , acum este echipa orasului nu ????cand trebuie sa se faca ceva pentru acesta echipa din partea municipalitatii sar tatele in frunte cu omul care se face ca este primar , prietenul cu primarii ca nu se poate ca este echipa combinatului ca este echipa privata s.a. , de ce nu vorbiti de" echipele orasului " vedeti ca una este foarte aproape de liga a 4 a sau de divizia D , aia sunt "echipa orasului" iar ceilalti fac trafic de puncte prin liga a 2 a de aia de ce nu vorbiti ???acum la greu apar tot felul de intrusi in frunte cu idiotul.ro care nu au fost in viata lor pe stadion si comenteaza , stati in carapacea voastra acolo si lasati in pace ADEVARATA ECHIPA A GALATIULUI ( la fotbal) ca doar este privata nu ???

Posted

asemenea comentarii inteligente doar pe dunareabatrana poti intalni. aprodule, ai gresit forumul.

Posted

nu am gresit niciun forum dar acum hai sa-i decapitam pe OTELARI ca au luat si ei o bataie acasa , sa fim seriosi si sa sprijinim echipa la bine dar mai ales la GREU

Posted

acum la greu apar tot felul de intrusi in frunte cu idiotul.ro care nu au fost in viata lor pe stadion si comenteaza , stati in carapacea voastra acolo si lasati in pace ADEVARATA ECHIPA A GALATIULUI ( la fotbal) ca doar este privata nu

@aprodux

Mai usor cu aprecierile la adresa altora. Limiteaza-te la persoana ta.

Altfel, dupa un asemena meci, eu unul nu as mai indrazni sa scriu de "echipe care fac trafic de puncte". Sper ca am fost destul de transparent.

Posted

auzi dle Mikka , stii ce a facut "echipa orasului " stii unde a jucat ??cu cine a jucat ??stii in ce minut au luat golul 2 ?? nu prea iti pasa de ECHIPELE GALATIULUI doar la critici si ironii suntem buni sa lasam deoparte toate aceste comentarii acum cand este GREU din mai multe puncte de vedere , eu cred ca avem un interes comun acela de a sprijini SPORUL GALATEAN in special si GALATIUL in general , acceseaza linkurile de mai jos si ai sa vezi unde suntem

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/al ... ur-4054995

http://www.liga2.ro/special/consiliul-j ... na-4043732 , la noi nu se poate ca OTELU e privat ( de parca dunarea nu ar fi ) , la noi nu sunt bani de asa ceva

Posted

@aprodux

Apelarile cu "Auzi, dom'le..." pastreaza-le pentru discutiile cu Stan Marius. Desi ma indoiesc ca-ti da voie sa vorbesti la modul asta.

Topic-ul este despre ultimul meci al Otelului. Disputa pe care o ai cu administratia nu face obiectul acestui topic. Daca vrei, du-te la Nicolae si spune-i ofurile, sau doneaza-ti salariul - pe viata - la ce club doresti. Te-am rugat, doar, sa pastrezi o minima decenta in raporturile cu ceilalti memebri ai forumului. A mai fost un utilizator (care si-a luat un warn la un moment dat :d ) care ti-a spus, mai elegant, ca pe aici nu se poarta discutiile "cu ghioaga" - care tipa mai tare are neaparat si dreptate...

Posted

scuze doamna mika scuze din nou , aici este discutia este despre meciul OTELULUI dar se pare ca dvs doamna incurajati discutiile pe alte teme , ca daca nu ati fi incurajat asemenea discutii ignorati posturile mele, nu stiu sa fi tipat si am pastrat decenta pe care dvs o invocati , eu nu port niciun razboi cu administratia doar am aratat ca in alte parti se poate numai la noi NU , apropo eu am iesit in strada la -6 sau -7 cat o fi fost pentru ORAS si pentru SPORT dvs ???

P.S. eu stiam ca admin este dl dcp nu dvs doamna , daca am gresit SCUZE iar daca domnul dcp considera ca am comis vreo infractiune sa ma sanctioneze cu cartonas galben dacA este cazul iar daca am gresit flagrant sa-mi acorde " cartonasul ROSU " daca merit , suport consecintele MULTUMESC :? :? PLEDEZ VINIOVAT MI-AM SUSTINUT ORASUL (ECHIPA) NECONDITIONAT

Posted

:lol:

@aprodux:

- „Doamna” este de fapt, un domn. De ce şi-a ales acest nume, ...îl las pe el să răspundă.

- Dacă ai să te uiţi mai atent în dreapta, ai să vezi că Mikka e moderator. Ceea ce înseamnă că e unul din responsabilii cu ordinea şi bunul simţ pe aici, pus de administratorul forumului.

E dreptul tău de a a susţine orice echipă şi orice oraş vrei, cu toată înflăcărarea de care eşti în stare. Dar într-un fel ne comportăm pe stadion, în alt fel în afara lui, nu?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.