Jump to content

Urmărit general gălăţean, prins la Brăila


dcp100168

Recommended Posts

Urmărit general care are trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, prins la Brăila

Un gălăţean dat în urmărire naţională şi pe numele căruia existau trei mandate de executare a câte 12 ani de închisoare pentru înşelăciune, fals şi uz de fals a fost reţinut, miercuri, de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, pe numele bărbatului există trei condamnări a câte 12 ani de închisoare, date în 13 aprilie 2007, 23 octombrie 2007 şi 31 octombrie 2008, pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, fapte comise în perioada 2001-2002. Bărbatul a fost prins de poliţişti într-un apartament închiriat în municipiul Brăila.

Conform anchetatorilor, bărbatul este acuzat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, a emis file cec fără acoperire, prejudiciind mai multe firme din Galaţi şi din ţară cu suma totală de 230.000 de lei. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a solicitat, în 2 mai 2007 urmărirea la nivel naţional a bărbatului, Iulian Şopârlă, care s-a sustras execuării pedepselor. Şopârlă a fost iniţial arestat preventiv şi încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, însă a beneficiat de o hotărâre judecătorească prin care i s-a permis părăsirea locului de detenţie. După ce au fost însă pronunţate condamnările în cazul său, el a fost dat în urmărire naţională, pentru că nu a mai putut fi găsit la domiciliu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.