Jump to content

Selecţie pentru "căpşunărese" în Spania


dcp100168

Recommended Posts

Liber la cules de fructe

* La sfârşitul lunii va avea loc o selecţie pentru ocuparea unor locuri de muncă în domeniul agricol din Spania. Concursul este destinat exclusiv femeilor. Pentru a putea participa la selecţie, gălăţencele trebuie să se înscrie în baza de date a AJOFM Galaţi.

Concursul pentru ocuparea unui loc de muncă în agricultura spaniolă va avea loc pe 25 martie, ora 9.00, la ALOFM Olteniţa şi este organizat de Asociaţia Patronală Acosepa din Spania şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi - Agenţia Locală Olteniţa. "Salariul brut oferit este între 5.23 şi 5.96 euro brut pe oră, iar durata contractului este cuprinsă între 2 luni şi 6 luni. Tipul activităţii este culesul şi manipularea fructelor, iar data aproximativă a plecării este 15 aprilie-10 mai 2009", se arată într-un comunicat al AJOFM Galaţi.

Pentru înregistrarea în evidenţele AJOFM Galaţi, în vederea ocupării unui loc de muncă în străinătate sunt necesare următoarele documente: copie BI/CI sau paşaport cu valabilitate de minim 6 luni, cazier judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea "apt pentru munca", CV Europass în limba română şi engleză în format electronic şi o cerere tip. Pentru participarea la selecţie persoanele interesate trebuie să se prezinte cu următoarele documente: paşaportul sau buletinul de identitate, înştiinţarea (invitaţia) de la AJOFM şi bonul cu numărul de înregistrare a dosarului pentru muncă în străinătate în banca de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Cheltuielile efectuate cu ocazia deplasării la selecţie vor fi suportate de persoanele care participă la interviu.

Pentru informaţii, înscrieri şi confirmări de participare, doritorii se pot interesa multe detalii la sediul A.J.O.F.M. Galaţi- Compartimentul Ocuparea Forţei de Muncă în străinătate din strada Domneasca nr. 191 sau la telefon 0236-412262.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=13

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.