Jump to content

O poveste fara sfarsit


Mikka

Recommended Posts

O poveste fără sfârşit la Oţelul Galaţi

Instalarea turnicheţilor şi a instalaţiei de nocturnă, condiţii impuse de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru ca echipa Oţelul să rămână în Liga 1, continuă să fie un subiect care naşte controverse, şi asta pentru că vina nerealizării acestor lucrări este pasată între Primăria Galaţi şi clubul de fotbal.

Instalaţie de turnicheţi şi de nocturnă. Acestea ar fi dotările cu care ar trebui să se mândrească stadionul Oţelul, aflat în proprietatea ArcelorMittal Galaţi, pentru ca echipa roş-alb-albastră să nu cunoască ruşinea retrogradării. Din păcate, stadionul Oţelul aşteaptă încă mult visatele investiţii care trebuie realizate de proprietarul stadionului, şi anume combinatul gălăţean. Pentru realizarea lucrărilor necesare aducerii stadionului la standarde internaţionale este nevoie, în afară de bani, de trecerea unui hop, şi anume demolarea, de către Primăria Galaţi, a chioşcurilor amplasate la poarta stadionului. Primul pas a fost făcut, Consiliul Local aprobând acum câteva luni o hotărâre de consiliu care dă unde verde demolării buticurilor, următorul pas care trebuia făcut de proprietarul stadionului era acela de a depune la Primăria Galaţi documentaţia necesară pentru întocmirea planului de urbanism zonal (PUZ) şi, respectiv, a planului de urbanism în detaliu (PUD). Pe baza acestor documente, municipalitatea ar fi avut dreptul legal de a trece la demolarea chioşcurilor.

Numai că lucrurile s-au cam împotmolit, dacă ţinem cont de faptul că oficialii clubului de fotbal nu au depus documentaţia necesară pentru întocmirea celor două planuri, motivul invocat fiind lipsa banilor pentru realizarea acestora, fiind vorba, potrivit informaţiilor pe care le deţinem, de suma de un miliard de lei vechi. Deoarece documentaţia nu a fost depusă, Primăria Galaţi a eliberat totuşi un aviz de construire a instalaţiei de turnicheţi, numai că acest lucru nu se poate realiza fără dărâmarea chioşcurilor. Practic, deşi există aprobare pentru montarea instalaţiei de turnicheţi, acest lucru nu poate fi realizat decât după întocmirea PUD-ului şi PUZ-ului care trebuie aprobate de Primărie.

Nu e documentaţia, uite documentaţia!

Telenovela mult mediatizatei instalaţii de turnicheţi continuă. Sâmbătă, Oţelul Galaţi va juca pe teren propriu cu Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru cea de-a 20-a etapă din Liga întâi. La această oră se ştie cu siguranţă că stadionul Oţelul nu va fi dotat cu turnicheţi până sâmbătă, vina fiind împărţită între Primărie şi clubul gălăţean. În acest moment situaţia se prezintă astfel astfel, noi am depus la Primărie toată documentaţia necesară şi ni s-a eliberat autorizaţia ca să putem monta turnicheţii. Suntem mulţumiţi şi aşa, nu mai discut problema chioşcurilor care până la urmă vor trebui odată şi odată demolate, acum mai trebuie ca Arcelor Mittal să procure această instalaţie şi să o montăm. Până una alta, am reuşit să găsim înţelegere şi să putem juca cu spectatori şi meciul de sâmbătă cu Gloria Buzău, ne-a declarat directorul general de la Oţelul, Marius Stan. Vă reamintim că suma necesară pentru achiziţionarea unei asemenea instalaţii se ridică la 120.000 de euro. Clubul gălăţean traversează o perioadă dificilă, pentru a primi licenţa pentru sezonul viitor mai fiind nevoie de circa 1 milion de euro pentru instalaţia de nocturnă. Comisia de licenţiere va fi prezentă la Galaţi la sfârşitul acestei luni şi va analiza situaţia.

Dacă ţinem cont de declaraţia lui Marius Stan, care este mulţumit de faptul că a primit, totuşi, aprobare pentru montarea instalaţiei de turnicheţi şi că nu mai discută problema demolării chioşcurilor, se poate naşte o întrebare firească, şi anume cine este cu adevărat vinovat pentru faptul că echipa de fotbal riscă să fie retrogradată?

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... l=3#coment

Aha. Deci "oficialii clubului nu au depus documentatie necesara". Interesant... Foarte buna si intrebarea de la final.

Link to comment
Share on other sites

Mai bine s-ar desfinta toate echipele, sa nu mai existe sport in Galati, ca si asa implicarea de la Primarie e egala cu 0... Un oras mai jalnic si mai batranesc ca al nostru nu exista...

Mikka acolo scrie ca cei de la club au depus documentatia pentru PUZ si PUD... insa betele din roate din partea jegului de edil nu intarzie sa apara...

Link to comment
Share on other sites

Solutia nu e desfiintarea lor. Solutia e ca cei care si-au "asumat" misia de Presedinte, sau Manager General sau cum s-or mai da ei rotunzi, sa-si faca treaba.

Am recitit si scrie foarte clar: NU au depus acea documentatie.

Am bagat si un "bold".

Link to comment
Share on other sites

Mikka daca tot ce zici tu s-ar face batand din palme mi-ar fi simplu si mie si tie sa fim presedinti, patroni sau directori ai echipelor de fotbal, volei, handbal, baschet, hochey locale. Insa cand vezi ca esti director, presedinte sau patron si vine primarul si-ti da cu sutu in fund, si cand vezi ca mai vin si ceilalti sponsori si aplica aceeasi manevra, iti vine sa zici ce am zis si eu mai sus: desfintarea echipelor sau mutarea lor in alte orase mult mai bune gazde decat galati. Voi nu sunteti constienti cred de ceea ce s-ar putea realiza si importanta sportului oriunde in lumea asta, nu numai in Galati...

Link to comment
Share on other sites

daca as fi fost eu presedintele clubului otelul si eram in situatia asta, mi-as fi dat demisia. STAN NU A FACUT NIMIC PENTRU CLUB. a asteptat mura-n gura de la indieni. acum cand s-a inchis robinetul indienilor, nu m ai stie ce sa faca si da vina pe primarie. pai asta e presedinte?

Link to comment
Share on other sites

Mergi mootoo tu ca investitor la Otelul daca esti asa tare "in gura". Toti suntem antrenori, patroni, investitori, presedinti buni. Pune-te un pic in locul lui Stan: te duci la primarie iti iei sutu in fund... te duci la Mittal iti iei sutu in fund... te duci la alti sponsori iti iei sutu in fund. Ce faci ? Unde te duci ? Ca trebuiesc bani multi la fotbal nu cateva zeci de Roni. De unde faci rost de 5 milioane de euro ?

Link to comment
Share on other sites

mie chiar imi merge bine pt ca ma pricep. sunt manager, am 30 de salariati in subordine si afacerile imi merg "ceas". dar eu LA ASTA MA PRICEP. daca nentu stan nu se pricepe mai are o portita: DEMISIA. tu tot nu vrei sa intelegi ca buturuga putreda e la bors si ceilalti actionari. bine, cum vrei tu. io nu ma mai obosesc sa-ti explic mecanismul.

Link to comment
Share on other sites

Mootoo degeaba ai nu stiu cati angajati daca nu intelegi care e tipul de sustinere la Otelul din partea combinatului.... Probabil ca trebuie sa si desenez undeva. De mentalitate de asta ca a ta si ca a primarului asta sunt satul. Combinatul e simplu sponsor al echipei, asa cum e si Biroul cu Credite, Autoparma, Cheque Dejeuner, Arabesque, Perfect Tour.... Cum a aparut aceasta criza (noi fiind sclavii americanilor) a aparut si problema continuarii sponsorizarii clubului. Multi sponsori s-au retras. Daca tot iti merge bine vino sponsor la echipa fa-te cunoscut.

Link to comment
Share on other sites

Mootoo degeaba ai nu stiu cati angajati daca nu intelegi care e tipul de sustinere la Otelul din partea combinatului.... Probabil ca trebuie sa si desenez undeva. De mentalitate de asta ca a ta si ca a primarului asta sunt satul. Combinatul e simplu sponsor al echipei, asa cum e si Biroul cu Credite, Autoparma, Cheque Dejeuner, Arabesque, Perfect Tour.... Cum a aparut aceasta criza (noi fiind sclavii americanilor) a aparut si problema continuarii sponsorizarii clubului. Multi sponsori s-au retras. Daca tot iti merge bine vino sponsor la echipa fa-te cunoscut.

ia vezi tu ce se dicuta pe dunareabatrana.com. sa vezi cine il mai sustine pe stan. probabil numai tu. toti suntem prosti si doar tu esti destept.

Link to comment
Share on other sites

comentariile de pe dunareabatrana sunt sub impulsul socului de la meciul cu buzaul , daca otelul face un rezultat bun cu rapidul ai sa vezi altfel de comentarii , stan este sustinut de suporterii adevarati ei stiu cand a venit stan ,unde juca otelul cand a venit stan s.a. ,dar de ce presa noastra cea draga nu scrie despre nocturna de pe stadionul MUNICIPAL ???despre cum arata stadionul MINUCIPAL ???despre sala sporturilor s-a scris numai atunci cand niste baieti au organizat o conferinta de presa acolo ca altfel nu aparea nimic pt ca presa noatra este si ea aservita politic , stiti care este stadionul minicipal ??cum arata el ???care sunt conditiile oferite de municipalitate ???inainte sa CRITICATI mai bine uitati-va si cum altii fac sali de sport cu bani de la GUVERN !!!noi avem ministri secretari de stat dar ............., de ce craiova face sala de sport pe banii givernului iar galatiul NU ??cine este responsabil ?? SC FC OTELUL GALATI ???CSU METAL GALATI ????HC OTELUL GALATI ???stan??mangalea ??coman??

Link to comment
Share on other sites

astfel de comentarii vor mai fi, pt ca rezultatele asemanatoare celor de sambata se vor inmulti. garantez!!! (desi vreau sa ma insel). sa zicem ca scoatem un egal sau chiar o victorie cu rapidul. ok, dar asa va fi si cu craiova??? si cu vasluiul??? (presimt un 3-0 pt vaslui). si cu bistrita??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Oţelul Galaţi nu mai vine la Buzău

Obligativitatea deţinerii de nocturnă a fost amînată încă un an

Oţelul Galaţi nu va mai veni să joace la Buzău din toamnă. Obligativitatea cluburilor de Liga I de a deţine instalaţie de nocturnă a fost amînată pentru încă un an. Înaintea deciziei FRF, Marius Stan se interesase dacă poate juca în tur cu Oţelul la Buzău. Acum gălăţenii pot sta liniştiţi: au mai bine de un an la dispoziţie pentru a se dota cu nocturnă.

http://www.sansabuzoiana.ro/sport.html?aid=28272

Deci Stan Marius chiar s-a interesat de o posibila "mutare" a echipei la Buzau !!! Daca vom juca DIN NOU in alt oras , cu echipa fanion a orasului , ne facem DIN NOU de ras , dupa ce ne facem de kkt cu Csu Metal ,care va juca la Bucuresti sau ........Buzau , meciurile din Cev Indesit Champions League , pt a doua oara , CONSECUTIV ,iar sala noastra este loc de pelerinaj pt aurolaci , caini vagabonzi si ....SMURD !!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.