Jump to content

Marius Stan vrea să mute Oţelul la Brăila

Recommended Posts

Posted

Marius Stan vrea sa mute Otelul la Braila

Presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, spune ca situatia financiara dezastruoasa a clubului l-ar putea determina sa mute echipa intr-un alt oras. "Suntem intr-o situatie grea cu banii, dar nu se va intampla niciodata ca la Otopeni, sa ajungem ca fotbalistii sa nu se antreneze. Avem solutii de a iesi din criza, sunt trei primarii care vor sa-si puna numele pe tricourile nostre. Daca autoritatile din oras nu ne vor ajuta, Braila ar fi un loc interesant", a spus Stan conform GSp, care citeaza NewsIn. Otelul Galati se confrunta cu grave probleme financiare, dupa ce combinatul Sidex si autoritatile locale au refuzat sa ajute clubul.

Cineva se joacă de-a Petrică şi lupul... ;)

Posted

Incompetenta e la nivelul maxim la care se putea ajunge... Cat de tampit - sau de cat salariu trebuie sa tragi - ca sa spui asemenea tampenii?? De ani de zile marele presedinte latra tot felul de prostii... Chiar nu intelegeti ca NU-L INTERESEAZA DE OTELUL GALATI?????? CE a facut ? De nocturna se stie de ani si ani de zile!!! De nenorocitii aia de turnicheti - la fel!!! Cum puteti crede - dupa "episoadele" Busteni, Shon, etc., etc., - in tampeniile aruncate la misto??? De ce - daca se stia de vreo trei ani de obligatia instalarii nocturnei - nu s-a facut NIMIC???? De trei ani!! De ce Pimaria ar trebui sa sponsorizeze toate elucrubatiile acestui personaj??? NU a depus documentatia pentru lucrarile de instalare a nocturinei... Ce ar trebui sa fie mai clar?? Nu ai bani sa platesti taxele legale?? DE CE NU TE RETRAGI???

Posted

Mikka daca ai 1 milion de euro te rog sa te prezinti maine la stadion si sa fie demarate lucrarile pentru nocturna. Voi ori nu vreti sa intelegeti ori sunteti prost... intentionati. Nocturna, turnichetele, autocarul, tabela nu ti le da nimeni gratis. Ce e asa de greu de inteles. Mergi la finantele publice locale sa vezi ca, clubul asta pe care-l tot huliti dar de ajutat ioc, vireaza lunar 3 miliarde de lei vechi... Stii ce inseamna asta Mikka ??? Inseamna 36 de miliarde de lei vechi anual.... Sincer nu va inteleg.

Posted

Otelul ameninta cu mutarea la Braila, Mangalia sau Busteni

Presedintele clubului otelul Galati, Marius Stan, a amenintat ca va muta echipa din oras daca autoritatile locale nu se vor implica financiar. "Suntem intr-o situatie grea cu banii, dar nu se va intampla niciodata ca la Otopeni, sa ajungem ca fotbalistii sa nu se antreneze. Avem solutii de a iesi din criza, sunt trei primarii care vor sa-si puna numele pe tricourile nostre. Daca autoritatile din oras nu ne vor ajuta, Braila ar fi un loc interesant", a spus Marius Stan. Pe langa cei din Braila, celelalte doua primarii interesate de a finanta gruparea de la Dunare sunt din orasele Busteni si Mangalia.

http://www.romanialibera.ro/a148581/ote ... steni.html

Îmi place Oţelul (şi nu ţin cu nicio altă echipă), dar Marius Stan deja exagerează! Cred că Mikka are dreptate. Dacă nu eşti în stare să faci rost de bani pentru echipă, te dai la o parte! Şi chiar nu înţeleg de ce suporterii îl adoră pe preşedinte... Până la urmă, chiar faptul că n-a reuşit să-l convingă pe primar să aloce fonduri pentru Oţelul (în condiţiile în care Dunărea şi Politehnica au primit!) este o bilă neagră pentru Stan.

Posted
Presedintele clubului otelul Galati, Marius Stan, a amenintat ca va muta echipa din oras daca autoritatile locale nu se vor implica financiar.

In cazul asta.. duca-se invartindu-se! Chiar ma tem.. si-l provoc pe Mariu Stan, spunandu-i ca n-are tupeu.

Posted

Da, se vede de la o posta ca sunteti pesedisti comunisti cu care nu se poate discuta... DCP cine vrei sa vina sa-ti arunce cu banii ?? Il cunosc pe fostul director de marketing si economic de la Otelul. A fost sa ceara sponsorizari, investitori... etc la toate firmele mari din Galati. Stiti cum a fost tratat ? Cu da, vom veni la stadion... vom face.... sustinem echipa Otelul... Iar la stadion nu au mai aparut. Aveti o mentalitate unii din voi de te doare mintea... E clara treaba, m-am lamurit si cu voi, mai mult de atat nu puteti.

Posted

:d Cristiano, cerşeşti de felul tău? Dă-mi voie să cred că nu! Bănuiesc că te descurci cu ce ai şi, dacă ai nevoie de mai mult, încerci să faci rost cumva, muncind sau oferind ceva în schimbul acelor bani. Dacă a sta cu mâna întinsă ţi se pare o atitudine normală, atunci da, ai dreptate, suntem comunişti!

P.S. Un "proverb" românesc zice că atunci când toată lumea îţi spune că eşti beat, te duci şi te culci!

Posted

Pai mergi de te culca....

Sa merg eu sa muncesc nu e greu, dar la o echipa hulita de sponsori si de primarie cine vrei sa-ti vina investitor cand se observa cu ochiul liber ca nu ai sprijin ??? Am mai zis, daca munca de presedinte de club, de patron de club sau de director ar fi asa usoara am fi cu totii magnati si nu ne-am mai plange.

Nu are treaba situatia mea materiala cu cea a unui club sportiv. Iar la mentalitate sincer aveti suferinta, verificati cazul echipei Politehnica Timisoara.

Posted
Pai mergi de te culca....

Nu eu sunt singur împotriva tuturor...

Spuneam mai sus că este foarte posibil ca un alt preşedinte să convingă autorităţile să aloce bani clubului. Nu înseamnă că dacă nu poate Stan, nu poate nimeni! Din păcate, se pare că nu (vrei să) înţelegi nimic din toată această poveste... Renunţ şi eu să te mai conving!

Posted

Poate nu ştiai, da' nea Stan e consilier local şi va VOTA această sumă! Să-i spună cineva că poate să facă lobby pentru majorarea ei? Mai ales că partidul lui este în coaliţia majoritară a CL Galaţi.

Posted

Mikka daca ai 1 milion de euro te rog sa te prezinti maine la stadion si sa fie demarate lucrarile pentru nocturna

De mult nu m-am mai amuzat atat de tare... Tu ai urmarit ce am postat eu pana acum? :d Chiar daca as avea banii astia, sa vina un privat sa achizioneze si monteze moaca noctura la stadionul Sidex-ului?? Care are proprietar un miliardar??? Iar clubul e un SRL avand ca asociati directori din Combinat???

Prea tare faza. Multumesc, trebuie sa te refuz. :lol:

Posted

Domnule DCP.Deja a inceput o interesanta dezbatere pe ziarul dunareabatrana despre actionari si se cauta adevaratul motiv pentru care potentialii actionari au evitat sa investeasca.Puteti lua legatura cu baietii aia care lucreaza non profit si doar din dragoste pentru Otelul si ii puteti ajuta cu orice informatie.Singurul vinovat dovedit pana acum este mm stoica dar si bors cu gasca aia trezeste suspiciuni.Orice ajutor e binevenit.

Posted

Am vazut ca, in cadrul discutiei la care faceţi referire, s-a postat un link catre un articol scris de mine acum 3-4 ani ( http://dcp100168.blo... ... oelul.html ) in care se precizeaza foarte clar totul. Nu prea vad ce as mai putea spune nou, pentru ca situatia nu s-a schimbat deloc... Problema este că mulţi dintre suporteri vorbesc în necunoştinţă de cauză, animaţi doar de pasiunea pentru echipă...

Mittal este, cum spuneam, cel mai înjurat om, pentru că el este perceput ca principal vinovat al faptului că la Oţelul nu s-a investit mai nimic, în ciuda promisiunilor de-a dreptul sforăitoare. Numai că există şi posibilitatea ca, în luxoasa lui casă de la Londra, magnatul indian să nu aibă habar despre ceea ce se întâmplă la Galaţi!

S-a spus de nenumărate ori că Oţelul este echipa lui Mittal. O simplă consultare a unor date publice - aflate la dispoziţia oricui la Registrul Comerţului - demonstrează însă că nu este deloc aşa. Fotbal Club Oţelul SA este o societate de tip închis, înfiinţată pe 30 martie 2005, ai cărei acţionari sunt: Ionel Borş (19,2%), Nicu Radu (19,2%), Ioan Ungureanu (19,2%), Mirela Gătin (19,2%), Aurelian Mocanu (19,2%) şi Asociaţia Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi (4%). Aşadar, nici urmă de Mittal sau alţi indieni. Proprietarii Oţelului sunt cinci persoane fizice române, e drept cu funcţii de conducere în Combinat, care au un aport de capital de câte 960 lei noi (9,6 milioane lei vechi), alături de vechea asociaţie, care a venit cu palmaresul şi locul în prima divizie (dar şi cu datorii de zeci de miliarde de lei vechi!). Se ştie că Mittal Steel Galaţi sprijină echipa de fotbal, ca şi până acum, printr-un contract de reclamă-publicitate, care se cifra, la începutul anului, la suma de circa 650.000 de dolari. Probabil că la Oţelul ajung ceva mai mulţi bani din Combinat, pentru că bugetul unei divizionare A de nivel mediu depăşeşte de câteva ori suma respectivă. Până la Champions League este, însă, o distanţă uriaşă... iar noi nu ştim, pentru că nu s-a spus nimic oficial, cine trebuie să finanţeze echipa de fotbal - acţionarii (Borş & comp.) sau sponsorul (Mittal) - sau dacă între aceştia există vreo înţelegere referitoare la problema de faţă. Sistemul în sine pare însă identic cu acela al celebrelor „firme-căpuşă” care au stors Combinatul ani de-a rândul.

P.S. Pot să vă spun că Borş a fost extem de ofuscat (telefoane de protest şi ameninţări cu datul în judecată) după publicarea respectivului text, ceea ce înseamnă că situaţia preezentată este cât se poate de reală!

În ceea ce-i priveste pe actionarii Otelului, nu cred ca are rost o discutie. Aratati-mi un alt actionar din fotbalul romanesc care n-a investit niciun leu...

Posted

stiu ca multi vorbesc fara sa stie insa este un pas spre cunoastere.inainte nu prea conta dar acum suporterii au alta mentalitate si sete de cunoastere.mai ales noi tinerii nu vrem sa fim o masa de manevra si o bila de pingpong intre baetii astia.Mi-a placut cum vorbiti despre Otelul si va apreciez foarte mult pentru asta si ca ati avut curaj sa spuneti lucrurilor pe nume intr-un moment cand nu exista nici un suport.

Posted

Dle dcp se pare ca nu prea "stiti" fotbal , politehnica a primit bani pentru o decizie PUR POLITICA , cum naiba primaria asta da bani la divizia C iar la CHAMPIONS LEAGUE nu de NINIC ( vezi cazul CSU METAL GALATI), pai dl Stan este cel mai bun presedinte din ROMANIA , stiti unde era OTELUL inainte sa vina dl stan ???stiti cate puncte avea OTELUL inainte sa vina dl stan ???mosul de primar nu vrea sa dea bani la OTELUL pt ca stan marius a fost contracandidat al mosului la primarie ,la fel si dl mangalea , anul acesta sper sa se faca dreptate sa primeasca bani OTELUL si CSU METAL GALATI , un alt semnal este ca CSU METAL GAALTI vrea sa plece din ORAS , dece oare ????este numai vina managerilor celor 2 cluburi ,oare ????sa va reamintim ca in Galati NU avem o Sala Plovalenta (CSU Metal Galati a a jucat la Bucuresti meciurile din CEV INDESIT CHAMPIONS LEAGUE,) sa va reamintim ca FC OTELUL GALATI a plecat din oras si a jucat in Cupa Uefa la Constanta si mecuri de campionat la Ploiesti????( Galatiul NU are un Stadion municipal dotat cu nocturna ,trunichieti s.a. ) Cum sa nu-l ADORAM pe Marius Stan daca pana sa revina

la OTELUL dl Stan un personaj pe nume mimi stoica FURA jucatori pe banda rulanta( ghionea,bostina,cernea ,tudose,ochirosii ) de la GALATI .Dle dcp daca FCM DUNAREA GALATI este echipa orasului si primeste bani de la municipalitate de ce vinde jucatori la buzau(stoicescu,sotrocan) la iasi (milea) la urziceni(barladeanu) de ce ????daca este echipa MUNICIPALITATII de ce vinde jucatori in alte parti ???De ce la Timisoara se poate ???primaria tmisoara ofera 90 de miliarde la fc timisoara, stiti a cui este echipa ???nu este a municipalitatii este echipa dlui Iancu acolo se poate ????la Politehnica s-a putut aia nu sunt privati ??( apropo stie cineva ce culori are clubul ploitehnica galati ????sau vreun jucator de la pseudoechipa asta ????) Va propun un EXERCITIU de imaginatie daca din Galati vor pleca FC OTEUL GALATI ,HC OTELUL GALATI ,CSU METAL GALATI ,CS UNITED GALATI , cu ce RAMANEM ?????cu FCM DUNAREA GALATI(liga a 2a , politehnica galati (liga a 3 a )var conveni sa ramanem cu cele 2 echipe , pt ca acolo "investeste" primaria si sunt echipele orasului ???asta este nivelul primariei galati de liga a 3 a !!!!!revin la adoratia pt dl stan cu dl stan conducator si FARA sprijinul primariei echipa asta a castigat CUPA UEFA INTERTOTO ,tot cu dl stan OTELUL A "prins" locurile de uefa intertoto anul trecut dar unul mai bandit decat banditii nu a vrut OTELUL acolo , tot cu dl stan OTELUL scoate fotbalisti pe banda iar de data asta daca pleaca pleaca pe bani grei nu cum facea individul ala care a plecat la steaua , daca dl stan nu venea la Galati acum OTELUL era vecina de clasament cu politehnica si junkers (acum OTELUL 2 ,locul 2 in seria 1 in liga a 3 a sanse de promovare in liga 2 , ( stan asta nu e capabil de loc are 2 echipe de top una cu sanse sa intre in liga a 2 una cu sanse la europa league ce sa-i faci daca nu este competent) iar discutiile acestea nu ar fi avut loc iar nicolae era fericit )sa ne lase stan ????eu zic ca nu ,iar asta cu braila este sa se trezeasca odata alde nicolae,ciumacenco,chebac,durbaca &comp, stai linistiti stan nu pleaca de la GALATI NICIODATA .(sper)

Posted

Cu puţină atenţie, puteaţi să vă răspundeţi singur la întrebările de mai sus ;)

politehnica a primit bani pentru o decizie PUR POLITICA Să vă reamintesc că Marius Stan este politician şi face parte din coaliţia care conduce Consiliul Local Galaţi şi împarte banii municipalităţii?

dl Stan este cel mai bun presedinte din ROMANIA , stiti unde era OTELUL inainte sa vina dl stan ???stiti cate puncte avea OTELUL inainte sa vina dl stan???

revin la adoratia pt dl stan cu dl stan conducator si FARA sprijinul primariei echipa asta a castigat CUPA UEFA INTERTOTO ,tot cu dl stan OTELUL A "prins" locurile de uefa intertoto anul trecut

N-a negat nimeni calităţile de om de fotbal ale lui Marius Stan, dar pentru aşa ceva există posturi de director sportiv sau consultant de specialitate în cadrul unui club.

Dle dcp daca FCM DUNAREA GALATI este echipa orasului si primeste bani de la municipalitate de ce vinde jucatori la buzau (stoicescu, sotrocan) la iasi (milea) la urziceni(barladeanu) de ce ????daca este echipa MUNICIPALITATII de ce vinde jucatori in alte parti ???

Din câte ştiu eu, Dunărea are acelaşi statut ca şi Oţelul - este club privat.

Ş.a.m.d.

P.S. Cu faptul că primarul n-a făcut nimic prin/pentru oraş şi că Mihai Stoica a pus la cale "afaceri" cu jucătorii clubului sunt de acord, dar aceste lucruri nu-l fac pe Marius Stan mai bun ca manager...

Posted

1. dle dcp aveti dreptate marius stan este consilier local , dar la inceputul anului 2008 cand s-a imparti pe sest bugetul Galatiului marius stan NU era consilier local , el de acum in colo poate imparti banii minicipalitatii

2. daca fcm dunarea galati are acelasi statut ca fc otelul galati -club privat - (ca si politehnica de altfel) de ce ei sa primeasca bani de la municipalitate ?? de ce ei sa foloseasca stadionul dunarea pe banii municipalitatii ?? de ce nu sunt tratate toate echipele la fel sau dupa PERFORMANTA obtinuta ??

3. daca dl stan pleaca de la Galati se va alege PRAFUL de acesata echipa

4. stiti cumva de ce eterna si "fascinanta doamna "fita lovin a sportului galatean , este mentinuta in functie de ani buni si nu sunt semnale ca sa-r schimba ceva ???

5. repet exercitiul de imaginatie daca din Galati ar pleca FC OTELUL GALATI ,HC OTELUL GALATI ,CSU METAL GALATI si CS UNITED GALATI toate cluburi PRIVATE fara fiantari din partea primariei sau cu firmituri in 2 dintre cazuri cu cine ramanem ??? cu fcm dunarea brasoveanu ???cu fc politehnica cosca ??? ar fi SUMBRU ,COSMAR sper sa nu se intaample NICIODATA asta

6. va multumesc ca putem purta un dialog si va asteptam la stadionul otelul si la sala siderugistul ( apropo si aceste 2 baze sportive tot investitii private sunt) MULTUMESC

Posted

Fara a ma pune in locul admin-ului, va pot oferi o serie de raspunsuri la intrebarile/opiniile Dvs.:

1. Bugetul nu s-a votat pe sest. Sedintele CL si hotararile CL sunt publice, Marius Stan daca-l interesa putea sa participe, sa faca lobby etc.

2. Vanzarea de jucatori de catre un club sau altul nu are legatura cu finantarea. Cui credeti ca ar trebui sa vanda FCM Dunarea, jucatorii? Primariei, CL? ADP-ului?

3. Parerea Dvs. S-ar putea la fel de bine ca altul sa faca mai mult.

4. Nu are nicio legatura cu topicul. Nu incercati sa duceti discutia spre alte subiecte.

5. La fel de bine ne putem imagina ca s-ar putea pleca sau desfiinta orice firma privata din Galati. De exemplu, Sidex-ul a anuntat ca angajatii vor intra in somaj tehnic, pe anumita perioada. Dupa parerea Dvs. Primaria ar trebui sa dea bani Arcelor?? Banii acordati ca si sponsorizare considerati ca e normal sa se duca spre un SRL total privat? A facut vreodata societatea care gestioneaza clubul bilantul? Venituri, cheltuieli, sume obtinute din transferuri etc.? Cine conduce acest SRL? Nu credeti ca inainte de a solicita miliarde, ar trebui sa spui ce oferi?

6. Va multumesc si eu pentru dialog.

Posted
3. atat timp cat adminul acepta comentariile mele nu vad de ce sa nu discutam si despre asta

Evident că se poate discuta şi pe acest subiect, dar este de preferat deschiderea unui topic în acest caz.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.