Jump to content

JobCocktail


capshunica

Recommended Posts

In cazul in care cautati ceva de munca in Galati, sa stiti ca Arabesque, Damen si Selir angajeaza. Am citit in revista Job Magazine pe care am pus mana intamplator in Modern.....o revista ce se vrea a fi de cariera cu articole + joburi.

K sa vedeti joburile si/sau sa aplicati la ele http://www.jobcocktail.ro

Uau...si TV Galati angajeaza....ce surpriza! Agentii de vanzare sa traiasca ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Saptamana viitoare (6-9 mai) se va organiza in Braila si Galati, evenimentul de cariera JOB COCKTAIL.

Pe langa targul de joburi care va fi Joi, 7 mai in Braila (Facultatea de inginerie), si Vineri, Sambata, 8-9 mai in Galati (Holul Universitatii Dunarea de Jos), poti participa si la sesiunile de Antreprenoriat (oameni de afaceri vin sa discute cu tine despre inceperea unei afaceri), Responsabilitate Sociala (discutii despre proiecte pentru comunitate sustinute de firmele locale) si Angajat in UE (prezentarea joburilor disponibile in UE, metode de aplicare si selectie). Totul e gratuit :d

Tot gratuit, va sunt oferite 3 traininguri (Braila - 6 mai, Galati - 7,8,9 mai):

* Managementul Vanzarilor

* Abilitati de prezentare

* CV, Scrisoare de intentie si Interviu

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii si sa participi la sectiunile preferate pe http://www.jobcocktail.ro/galati

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cocktail de joburi, antreprenoriat si traininguri pentru tineri in Galati si Braila

S-a incheiat a doua editie a evenimentului de cariera Job Cocktail, desfasurat in perioada 6-9 mai in Galati si Braila. Job Cocktail, Eveniment de cariera, editia 2009, a venit in ajutorul tinerilor prin traininguri oferite gratuit si sesiuni interactive despre Antreprenoriat si Responsabilitate Sociala. In completarea acestor sesiuni, s-a organizat si un targ de joburi (Braila, 7 mai, in incinta Facultatii de Inginerie, Galati, 8 - 9 mai, in Holul Universitatii Dunarea de Jos). In cele trei zile de standuri din Braila si Galati s-au depus 700 de CV-uri, targul fiind vizitat de aproximativ 1.340 de tineri in cautarea unui job. La standuri tinerii au putut analiza oferte de joburi in domenii precum inginerie mecanica si navala, constructii, asigurari, bancar, industrie alimentara, IT si mass media, vanzari in FMCG.

http://www.comunicatemedia.ro/Cocktail_ ... 26607.html

Targul Job Cocktail: Numarul angajatorilor a scazut cu 30% fata de 2008

Multinationalele si companiile autohtone mari nu s-au inghesuit la targul de joburi pentru tineri organizat de Go&Go Media Grup saptamana trecuta, in Braila si Galati, unde numarul angajatorilor au fost cu 30% mai mic fata de anul trecut, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii organizatorului.

Job Cocktail se afla la cea de-a doua editie. Evenimentul de anul acesta a reunit un targ de joburi, traininguri oferite gratuit si sesiuni interactive despre Antreprenoritat si Responsabiliate Sociala. La editia din acest an au participat 14 companii, printre care si BCR, ING, Astra Asigurari si Aviva. Au lipsit insa Mittal Steel, Continental, Coca-Cola sau P&G, companii prezente la editia din 2008. Printre absenti s-au numarat si firmele de recrutare, prezente in numar de 3 la editia de anul trecut. Principalele domenii pentru care au existat oferte de munca au fost inginerie mecanica si navala, constructii, asigurari, bancar, industrie alimentara, IT si mass media, vanzari in FMCG. Targul de joburi a avut o audienta mult mai mica in comparatie cu editia de anul trecut. "Daca in 2008, au fost 2.000 de vizitatori numai in Galati, anul acesta numarul celor care au vizitat targul in ambele orase (Galati si Braila - n.r.) a depasit cu putin 1.300", au precizat reprezentantii Go&Go. In cele 3 zile pe care angajatorii le-au avut la dispozitie pentru a-si prezenta oferta, 7-9 mai, au fost depuse 700 de CV-uri. Cele mai multe oferte erau adresate juniorilor, experienta fiind o conditie numai pentru cei care fi optat pentru un job in ingineria mecanica si navala.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.