Jump to content

Violată de propriul tată, la doar 14 ani


dcp100168

Recommended Posts

Fetiţă de 14 ani, obligată de tatăl său să întreţină relaţii sexuale cu el

O fetiţă în vârstă de 14 ani a fost internată într-un centru al Direcţiei de Protecţie a Copilului din Galaţi după ce s-a descoperit că, de aproximativ doi ani, tatăl său o forţa să întreţină periodic relaţii sexuale cu el, Poliţia sesizându-se din oficiu în acest caz. "Poliţiştii de la postul din Drăgăneşti, din judeţul Galaţi, s-au sesizat din oficiu în legătură cu faptul că un bărbat de 39 ani, din localitate, întreţine raporturi sexuale cu fiica sa în vârstă de 14 ani. Minora a fost audiată de către poliţişti şi a mărturisit că din vara anului 2007, după ce a fost ameninţată de către tatăl său că va fi dată afară din casă, a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu acesta, cel puţin o dată pe lună. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că fata avea semne ale unei deflorări vechi, nefiind constatate leziuni traumatice recente", a declarat, luni, Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit acesteia, poliţiştii i-au sesizat pe reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului Galaţi, care au decis că se impune internarea minorei într-un centru specializat, în perioada desfăşurării cercetărilor. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a început cercetări în acest caz, iar tatăl fetei, care este cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi.

Bolnav psihic, acuzat ca si-a violat timp de doi ani fata de 14 ani!

Caz cutremurator in judetul Galati, unde o fetita de 14 ani a fost abuzata doi ani la rand de tatal ei, spun politistii. Oamenii legii au dus-o intr-un centru de plasament si il ancheteaza pe cel care trebuia sa o creasca. Vecinii sunt revoltati: barbatul era cunoscut cu afectiuni psihice, dar cu toata acestea, autoritatile i-au lasat-o pe copila in grija. Anchetatorii au stat de vorba cu copila de 14 ani, care le-a marturisit, printre lacrimi, calvarul prin care a trecut. Fetita a spus ca a fost amenintata de tata ca o da afara din casa, daca nu face tot ce ii spune el. Asta se intampla in 2007. De atunci, spune copila, a fost mereu violata de tatal ei, iar legistii confirma faptul ca a fost abuzata. Situatia adolescentei este foarte complicata, spun autoritatile. Cu un tata care o batjocorea si o mama care a plecat de acasa anul trecut, fata a fost victima sigura. Tatal fetei, in varsta de 39 de ani, a fost internat la psihiatrie, iar procurorii il ancheteaza in continuare.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... 4-ani.html

Doi ani de chin: violata de propriul tata

O adolescenta in varsta de 14 ani a fost internata la un centru de protectie a minorilor, dupa ce s-a descoperit ca fata a fost abuzata sexual de propriul tata.

Politistii din comuna galateana Draganesti s-au sesizat din oficiu, despre faptul ca P. Ionel, de 39 de ani, intretine raporturi sexuale cu fiica sa, P. D., in varsta de 14 ani. Fata a recunoscut in fata oamenilor legii ca tatal ei abuzeaza sexual de ea din vara anului 2007. In urma examinarii medico-legale, a rezultat ca minora prezinta semne ale unei deflorari vechi, a carei data nu se poate preciza, nefiind constatate leziuni traumatice recente, transmite Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati, Cristina Tatulici, minora a fost internata intr-un centru social al Directiei de Protectie a Copilului Galati, unde va ramane pana la finalizarea cercetarilor. Totodata, dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, pentru continuarea cercetarilor, iar suspectul, cunoscut cu afectiuni psihice, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Galati urmand ca procurorul sa dispuna masurile care se vor impuna.

http://www.ziua.net/news.php?data=2009- ... ord=Galati

Link to comment
Share on other sites

Violată ani de zile de tatăl bolnav psihic

O adolescentă în vârstă de numai 14 ani, din comuna Drăgăneşti, a suferit doi ani de zile abuzurile fizice şi psihice ale propriului tată. Fata a fost violată încă de când avea 12 ani, se pare, după ce mama ei a fugit de acasă pentru că nu mai suporta teroarea şi bătăile la care o supunea Ionel Popa, soţul ei. De atunci, fetiţa, care avea 12 ani, a fost obligată de propriul tată să facă sex cu el măcar o dată pe lună. Dacă refuza, fata era aruncată din casă şi era ameninţată că dacă nu va continua să îi fie concubină va fi dată afară pentru totdeauna din locuinţă. După aproape doi ani, coşmarul prin care trecea tânăra a ajuns la urechea poliţiştilor din comună.

"Lucrătorii Postului de Poliţie Drăgăneşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat de 39 ani, din comuna Drăgăneşti a judeţului Galaţi, întreţine raport sexual cu fiica sa în vârstă de 14 ani. În urma examinării medico-legale, a rezultat că minora prezintă semne ale unei deflorări vechi, a cărei dată nu se poate preciza, nefiind constatate leziuni traumatice recente. Dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru continuarea cercetărilor, iar suspectul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, urmând ca procurorul să dispună măsurile care se vor lua împotriva lui", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, scms. Cristina Tatulici.

Poliţiştii au anunţat asistenţii sociali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, astfel încât acum tânăra a fost internată la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă "Irene şi Stuart" Galaţi. "Deocamdată, adolescenta va face terapie iar, la prima vedere, pare că va coopera foarte bine. Trebuie să o facem să treacă peste cele întâmplate. Acest proces va dura în jur de şase luni. În această perioadă vom contacta şi mama, de care încă nu ştim nimic. În funcţie de comportamentul acesteia, se va decide unde va merge adolescenta după tratament. Prima opţiune e familia lărgită, a doua - un asistent maternal, şi ultima, la care sperăm să nu se ajungă, este internarea într-un centru de plasament", a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Tania Calcan.

Urmează ca tatăl violator să fie expertizat psihiatric pentru a se dovedi dacă a avut sau nu discernământ când a comis fapta.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.